PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FaceGen ... سبک و سریع !

3Dmajid
07-11-2008, 20:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از اون جایی که من خیلی به طراحی چهره علاقه دارم گشتم و این نرم افزار رو پیدا کردم.

توسط این نرم افزار میتونید به راحتی با Morph هایی که در اختیار دارید صورت کاراکتر خودتون رو به صورت سه بعدی طراحی کنید ... مزیتی که این نرم افزار نسبت به Face Room نرم افزار Poser داره اینه که حجمش خیلی کمه و شما میتونید سریع تر کار کنید و گزینه های بیشتری رو برای طراحی صورت در اختیارتون میزاره.

سپس شما میتونید چهره ی ساخته شده رو با فرمت .obj یا .3ds یا فرمت مخصوص نرم افزار مایا و ... ذخیره کنید و توی این برنامه ها هم از چهره استفاده کنید.

همچنین میتونید از صورت شخص مورد نظرتون از سه نمای مختلف عکس بگیرید و به نرم افزار بدید تا این نرم افزار براتون صورت سه بعدی اون شخص رو در مدتی به صورت اتوماتیک درست کنه !

(اگه قبلا تاپیکی در مورد این نرم افزار بود ببخشید)

Öracle
07-11-2008, 23:24
اگه اینطوری باشه برنامه خیلی جالب و خوبی میشه .

دوستان از اینجا میتونید این برنامه رو دانلود کنید »

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

( حجم 33 مگابایت )

P30SERVER
08-11-2008, 13:50
این یه برنامه قدیمی هست و زیادم خفن نیست الان این مال سال 2004 هست که الان برنامه های خیلی بهتری اومده ولی در کل اینا واسه کسایی هست که خودشون نتونند تو مکس چیزی بسازن من که اصلا استفاده از چنین برنامه هایی رو توصیه نمیکنم( یکی بگه تو چیکاره هستی که توصیه کنی یا نکنی:دی)

3Dmajid
08-11-2008, 18:51
مهم اینه که کار رو آسون تر میکنه.

P30SERVER
08-11-2008, 19:47
نه اتفاقا جالبیش اینه که کار رو سخت تر میکنه!!!!!!!!

محدودست های زیادی که داره و اینکه قدرت اختیار رو از شما میگیرهخ و شما باید به صورت کلیشه ای( چه حرفا ) کار کنی ئ اینکه موقع انیمیشن هم احتمالا اگه از مارف البته استفاده نکنی کار رو سخت میکنه خفن.

Farzad.wow
08-11-2008, 23:23
برنامه بدی نیست اما محدوده ......

i-like-ddd
09-11-2008, 02:19
جدا خودش تشخیص میده و از عکس چره رو سه بعدی میکنه؟چیییییییییی مییگی

3Dmajid
09-11-2008, 16:14
من تا حالا این قسمتش رو امتحان نکردم ولی این طور که نوشته بود ... آره دیگه.

P30SERVER
09-11-2008, 20:24
لازم به ذکر است که من خیلی وقت پیش یه بار اینو نسب کردم ولی اون قسمتیش که عکس بهش میدادی تحت وب بود و کار هم نمیکرد. البته برنامه های دیگه یی هست که مثل اینه ولی خودش از روی عکس تشخیس نمیده شما روی عکستون چشم و گوشه های لب و فک کنم چونشو امشخص میکنید اونم یه مدل تری دی با این وضعیت بهتون میده. خیلی هنری نمیکنه:دی.

Borhan72
10-11-2008, 17:47
برنامه ی ساده ای هستش...
به نظرم با همين Z-Brush و 3D Max و اينا بهتر ميشه كار كرد...

Farzad.wow
11-11-2008, 11:56
به نظر من تو تاييد حرفاي برهان جون بايد گفت دنبال نرم افزار مرجع و كامل بايد رفت نه نرم افزار هاي ناقص .. چرا ؟ چون اين نرم افزار ها مث پوزر محدودا ........... فقط چند تا حالت خاص رو مي شه ساخ و ريگ كرد.... مثلا برا مدل هاي فانتزي كارايي ندارن چون امكاناتشون رو ندارن ..... پس بهتره رفيق دنبال مكس و مايا بري ..... عمرتم با اين نرم افزار ها جانبي هدر ندي..

Warden
11-11-2008, 14:26
جالبه .................. فک کنم یکم قدیمیه.......!

3Dmajid
11-11-2008, 14:51
من نگفتم که این نرم افزار کامله ... فقط حرفم این بود که همچین برنامه ای هست ... من خودم هیچ وقت از این برنامه استفاده نمیکنم، پوزر بهتره.