مشاهده نسخه کامل
: مقایسه یXFX - GeForce 8800 GT - 512MB / XXX باGIGABYTE - ATI RADEON HD 4850 - 512MB
سلام
لطفا فقط دوستانی نظر بدن که وارد هستن.مثل professor masoud
چقدر در قیمت و کارایی فرق دارن؟توجه کنیدکه512MBXXXهست واینکه اینxxxمعنی اش اینه که اورکلاک شده یکمپانی هست یا معنی اش چیز دیگه ای؟
با تشکر
mahyarSAMSUNG
07-11-2008, 11:34
چشم من نظر نمیدم :دی . چون من قبلا این سوال رو کرده بودم بهت میگم که 4850 از 8800 جی تس ایکس هم قوی تره !
Professor Massoud
07-11-2008, 14:03
سلام !
خیلی ممنون ! شما لطف دارید !
ببین . ما اصلا به اورکلاک Xxx کاری نداریم . اصلا 8800 دیگه تولید نمیشه و گرافیک از رده خارج به حساب میاد. تازه قیمت هم خیلی بالاست.
4850 در بعضی جاها 2 برابر بهتره . قیمتش هم که با 8800 فرقی نداره . ولی کاراییش خیلی بیشتره . در خرید 4850 Iceq4 با برند His شک نکنید . قیمتش هم 260 تومن.
الان 4850 رو با 9800gtx+ مقایسه میکنند و 8800 اصلا به حساب نمیاد !
سلام
خواهش میکنم.من قبلا پیشنهادهای شما رو به دیگران هم دیده ام میدونم که پیشنهادهاتون الکی و از رو تعصب نیست.
تو سایتtechpowerupهم دیدم
4850 Iceq4 با برند His رو میتونم راحت پیدا کنم یا تو بازار پیدا نمیشه؟
Professor Massoud
07-11-2008, 17:12
متشکرم.
بله . باید تو بازار با همین قیمت باشه . اگه بازار رضا نبود لیو ن داره !
mahyarSAMSUNG
08-11-2008, 09:32
راستش من وقتی به فروشنده گفتم که his دارید گفت اصلا همچین چیزی نشنیدم ! من که پیدا نکردم . فقط با برد sophir هستش ه نمیدونم خوبه یا نه !!! 230 تومن ! یه جعبه خیلی جمع و جور و کوچیک هم داره . آدم و به شک میندازه !
ganje nahofte
08-11-2008, 14:04
راستش من وقتی به فروشنده گفتم که his دارید گفت اصلا همچین چیزی نشنیدم ! من که پیدا نکردم . فقط با برد sophir هستش ه نمیدونم خوبه یا نه !!! 230 تومن ! یه جعبه خیلی جمع و جور و کوچیک هم داره . آدم و به شک میندازه !
اینم خوبه فقط به قول مسعود خوان میتونی برای تفریح روش تخم مرغ سرخ کنی!:31::31:
اگه بتونی HIS گیر بیاری خیلی بهتره. مگه شما کدوم شهر هستید که فروشنده اسم HIS رو نشنیده؟
MicroSystem
08-11-2008, 14:20
Sapphir مدل غير مرجعش امده خيلي هم خنكه حداكثر دماش به 53 ميرسه قيمتش هم مناسبه
شكلش هم اينطوريه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alborz_k
08-11-2008, 14:51
اینم خوبه فقط به قول مسعود خوان میتونی برای تفریح روش تخم مرغ سرخ کنی!:31::31:
اگه بتونی HIS گیر بیاری خیلی بهتره. مگه شما کدوم شهر هستید که فروشنده اسم HIS رو نشنیده؟
كلأ اكثر فروشنه هاي شهرستان مارك ها كارت گرافيك رادون ، حتي سافاير رو هم نمي شناسند چه برسه به his . اين فاجعه اين قدر عميقه كه فروشنده تو فاكتور فروش كارت گرافيك من ، saffire نوشته(البته من مقصر بودم كه سفاير رو با تشديد گفتم) و حتي تو فاكتور فوش رمم هم نوشتنcrusal balestiks يا يه همچين چيزايي.
كلأ مي شه روي مدل هاي مرجه نيمرو سرخ كرد ، اما اين مطلب زاي كاربر اصلأ مهم نيست چون تو كاايي تأثير نداه. با يك كم دستكاري بايوس يا درايو هم مي شه دما كارت رو تا 65 (بدون افزاليش قابل توجه صدا ) كم كرد. البته فن هاي غير مرجه با اين كه جاي بيشتري رو مي گيرند ، اما خوب خنك ترند.
Professor Massoud
08-11-2008, 15:32
Sapphir مدل غير مرجعش امده خيلي هم خنكه حداكثر دماش به 53 ميرسه قيمتش هم مناسبه
شكلش هم اينطوريه:
شکلش چه طوریه ؟!!! :18::31: آره . ساپفایر TOXIT رو میگی ؟ چنده ؟
Professor Massoud
08-11-2008, 15:34
كلأ اكثر فروشنه هاي شهرستان مارك ها كارت گرافيك رادون ، حتي سافاير رو هم نمي شناسند چه برسه به his . اين فاجعه اين قدر عميقه كه فروشنده تو فاكتور فروش كارت گرافيك من ، saffire نوشته(البته من مقصر بودم كه سفاير رو با تشديد گفتم) و حتي تو فاكتور فوش رمم هم نوشتنcrusal balestiks يا يه همچين چيزايي.
كلأ مي شه روي مدل هاي مرجه نيمرو سرخ كرد ، اما اين مطلب زاي كاربر اصلأ مهم نيست چون تو كاايي تأثير نداه. با يك كم دستكاري بايوس يا درايو هم مي شه دما كارت رو تا 65 (بدون افزاليش قابل توجه صدا ) كم كرد. البته فن هاي غير مرجه با اين كه جاي بيشتري رو مي گيرند ، اما خوب خنك ترند.
اصلا مدل مرجع بدرد نمیخوره . البته برای کاربر عادی خوبه ولی کسی که میخواد اور کنه خدا به دادش برسه ! باید دور فن رو تا آخر ببره بالا ؟!!! :27:
راستی چرا شما به ساپفایر میگید سافایر ؟!!! مگه این نیست : SAPPHIRE ؟!!! میشه ساپفایر دیگه ؟ البرز جون شما فروشنده نیستی ؟!!!!:31:( شوخی !)
MicroSystem
08-11-2008, 16:08
شکلش چه طوریه ؟!!! :18::31: آره . ساپفایر TOXIT رو میگی ؟ چنده ؟
نه TOXIT نيست يه مدل ديگه است عكسش رو مگه نميبيني
راستي دماي حداكثرش 58 هست من اون بالا اشتباه كردم
يك ماه پيش بچه ها 230 خريدند
alborz_k
08-11-2008, 18:20
اصلا مدل مرجع بدرد نمیخوره . البته برای کاربر عادی خوبه ولی کسی که میخواد اور کنه خدا به دادش برسه ! باید دور فن رو تا آخر ببره بالا ؟!!! :27:
راستی چرا شما به ساپفایر میگید سافایر ؟!!! مگه این نیست : SAPPHIRE ؟!!! میشه ساپفایر دیگه ؟ البرز جون شما فروشنده نیستی ؟!!!!:31:( شوخی !)
خوب مسعود جان ، باز به من ايراد گرفتي كه :31:
من اين كارت رو دارم و پيچيده ترين بازي هاي dx10 رو با بالاترين سطح جزئيات بازي كردم و اون رو تا مقدار بسيار قابل توجهي اوركلاك كردم و ازش كاملأ راضيم ، اون وقت شما مي گي به درد نمي خوره؟ :21: انصاف هم خوب چيزيه:31:
مثلأ در حالت اوركلاك تا 710 و 2230 ، در بازي كرايسس ، وقتي كه دور فن 80% بود ، دماي كارت از 70 بالاتر نرفت. و اين يعني يك خنك كننده ي مناسب . اما اين نكته رو مي ژذيرم كه فن اين خنك كننده كوچيكه و در دور 8000 ، صداي گوش خراشي داره ، اما چون صداي حنك كننده هاي غير مرجع رو نشنيدم ، اون ها رو با هم مقايسه نمي كنم. كلأ قابليت اوركلاك اين كارت محدوده (جون به جونش كني ، به بالاي 720 نمي رسه ، البته بدون دستكاري ولتاژ ) و در اين فركانس هم اين خنك كننده كافيه. البته باز مي گم كه قطعأ خنك كننده هاي غير مرجع ، قيمت گرانتر و كارايي بالاتري دارند. البته جذابيت مدل مرجع رو هم ندارند :31:
اين رو هم بگم كه اگه شما داخل يك كيس رو ديده باشي كاملأ متوجه مي شي كه چه قدر شلوغ و خر تو خره و جا زدن اين كارت با جثه ي كوچيكش هم سخته چه برسه به مدل هاي 2 اسلاته.
در ضمن من تا حالا از كسي(به جز فروشنده ها) نشنيدم و در هيچ روزنامه و مجله ي فارسي نديدم كه بگن ساپفاير :31: كه شما اين حرف رو مي زني. حالا نمي دونم كه اين به خاطر قوائد انگليسي هست يا نوع زبان چيني.
باز هم سوالي داشتي در خدمتم.
در ضمن تلفظ درستش هم سفٌاير هست.
rezidentevilone
08-11-2008, 20:08
نه TOXIT نيست يه مدل ديگه است عكسش رو مگه نميبيني
راستي دماي حداكثرش 58 هست من اون بالا اشتباه كردم
يك ماه پيش بچه ها 230 خريدند
توی بازار نبود که این...
Ariarman85 تمام نامرد ( احتمالا همون بچه ها که شما می گی ) هم برای من آدرس اشتباه فرستاد... رفتم مغازه طرف حتی اسمش رو هم نشنیده بود....
این مدال اسمش 4850 دوال اسلات هست... چون فنش دو تا اسلات جا می گیره...
چندان هم خنک نیست و با اون قیمت ارزش خرید نداره....
من خودم 4850 با فن A C گرفتم.. توی بیکاری دماش 32 درجه بود....
خیلی هم خوش قیمت گرفتم... به همین دلیل هم سوخت!
سلام
professor massoudجان من به فروشنده گفتم
HIS HD 4850 IceQ4 TurboX 512 MB اینو برام از تهران برام
سفارش بده چون من تبریزم.خودشه یا نه.
سلام
professor masoudجان من به فروشنده گفتم اینو از تهران برام سفارش بده HIS HD 4850IceQ4 TurboX512MBخودشه یا نه؟در ضمن چرا بعضیا میگن ATIبا بعضی گیمهای ساده مشکل داره؟
دراین مورد چیزی شنیدین؟
بچه ها اگر قیمت OCZ 1066 1GBرو دارین بگین
سلام
professor masoudجان من به فروشنده گفتم اینو از تهران برام سفارش بده ببین خودشه یا نه؟
HIS HD4850 IceQ4 Turbo X512MB
چرا بعضیا میگن ATIبا بعضی گیمها مشکل داره ؟همچین چیزی شنیدین ؟
در مورد ati4850کدوم برند ها به ترتیب خوبن؟لطفا اگه قیمتهاشونم دارین بنویسین.
برند gigabyteبهترینه؟
alborz_k
09-11-2008, 09:50
سلام
professor masoudجان من به فروشنده گفتم اینو از تهران برام سفارش بده ببین خودشه یا نه؟
HIS HD4850 IceQ4 Turbo X512MB
چرا بعضیا میگن ATIبا بعضی گیمها مشکل داره ؟همچین چیزی شنیدین ؟
نه . مشکل خاصی نداره . من جدیدأ متوجه شدم که مشکلاتم ، به خاطر ویندوز بود . کلأ توصیه می کنم که وقتی از این کارت استفاده می کنید ، کلکسیونی از درایو کارت داشته باشید و زمان اجرای بازی های قدیمی ، از درایو های قدیمی استفاده کنید ، مثلأ من با 8.10 نتونستم وگاس بازی کنم ، اما الان دارم با 8.55 بازی می کنم.
alborz_k
09-11-2008, 09:55
در مورد ati4850کدوم برند ها به ترتیب خوبن؟لطفا اگه قیمتهاشونم دارین بنویسین.
برند gigabyteبهترینه؟
کلأ 4850 ها اختلاف کارایی و کیفیت بسیار کمی دارن ، اما اگه بخوایم بهترین ها رو نام ببریم ، مسلمأ sapphire , powercolor , HIS عملکرد عالی دارن.
سلام
چندروزیه به فروشنده سفارش His4850رو دادم اونم میگه فعلا پیدا ش نکردیم البته منظورش از بازار تهرانه.پس چطور میشه گیر اورد؟برند دیگه ای رو انتخا ب کنم یا منتظر بمونم؟
سلام دوستان میخواستم ببینم بنر Visiontek خوبه یا نه؟یکی رو میشناسم که Visiontek HD 4870 از بیرون سفارش داده.شنیدم که این بنر یکی از بهترین بنرهاست و قیمت بالایی هم داره.در ضمن میگن که بردهای این بنر از نظر لحیم کاری و خیلی چیزها عالیه.
سلام دوستان میخواستم ببینم بنر Visiontek خوبه یا نه؟یکی رو میشناسم که Visiontek HD 4870 از بیرون سفارش داده.شنیدم که این بنر یکی از بهترین بنرهاست و قیمت بالایی هم داره.در ضمن میگن که بردهای این بنر از نظر لحیم کاری و خیلی چیزها عالیه.
VisionTek یک برند آمریکایی و جزو بهترین برندها برای محصولات ATI هست که کارت های گرافیکش رو گارانتی مادام العمر هم می کنه.
تا وقتی به خاطر اسم برندش قیمت فضایی نسبت به بقیه برندها نداشته باشه خریدش به صرفه است.
ganje nahofte
13-11-2008, 20:06
VisionTek فوق العاده است. فقط اگه بتونید با قیمتش کنار بیاین.
ممنون دوستان.کسی روکه میشناسم این کارت رو با قیمت 360 تومان یعنی قیمت این گرافیک بابنرهای دیگه در ایران خریده.بنظر میرسه قیمت خوبی باشه.راستی این شرکت تو ایران هم نمایندگی داره؟
ganje nahofte
14-11-2008, 21:38
قیمتش نسبتا خوبه! اگه با گارانتی درست و حسابی گیر آوردی حتما بخر.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.