مشاهده نسخه کامل
: مشاوره قیمت لوازم موسیقی
reza2008m
07-11-2008, 02:12
اگه قصد دارید یکی از مدل های مارکهایlaguna-maxtone daddario--boss-tigitech-roland-gibson-casio-premier-kawai-istanbul-ibanez-cort-tama-valencia-cremonia-wittner-ficfirthخرید کنیدحتمامدل رو به من بگین تا قیمت اصلی رو بگم سرتون کلاه نره !!! چون این مارک ها رو خودم از ترکیه وارد میکنم وتو ارومیه وکل ایران پخش میشه....
حتی اگه یه مدل خواصی در نظر دارین میتونین سفارش بدین تا واستون.......
یادتون نره قبل از خرید با من مشورت کنید........:5::41:
DaRiOuShJh
07-11-2008, 02:25
احتمالا این تاپیک به زودی بسته میشه
ولی اگه موند لطفا درباره گیتار آکوستیک تو رنج زیر 100 تومن و الکتریک تو رنج زیره 250-300 تومن مقداری مدل بهم پیشنهاد کنید
مرسی
اگه تاپیک بسته شد از طریقه سایتم بهم بگید
مرسی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
reza2008m
07-11-2008, 03:01
اول سلام بعدش ببخشید بار اولم بود از قوانین هم هیچ اطلاعی نداشتم دیگه مشکلی نیست من فقط خواستم بگم که قیمت تهران 30تا 40%گرون تر ..............
قیمت گیتار آکوستیک هم پایین ترین مدلش
wolf 45t
laguna 55t
valencia 65t که من والنسیا رو پیشنهاد میکنم این سه مدل هم ساخت کشور چین هستند ولی والنسیا تحت لیسانس کار می کنه و کیفیت بهتری داره.....!
واسه گیتار الکترو هم یکی از مدل های جی ار حی ibanez ویا washbornکه میشه تهیه کرد البته اونم بستگی داره به افکت وآمپلی که واسه هر کودوم چقدر در نظر بگیری...........
ولی واسه اینکه کارت راحت شه میتونی مدل yamaha سری پک که قیمت مناسبی داره بخری حدود 260 تا 310 که کلا هرچی که مربوط به گیتار به الکترو میشه تو این پک هست، بند،آمپلی..........
reza2008m جان، هر بحثی در این رابطه، فقط داخل تاپیک زیر:
بحث و راهنمايی درباره ی انواع آلات موسيقی (قيمت، کاربرد، آموزشگاه ها و ...) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون... :10:
:40::40::40::40::40:
DaRiOuShJh
08-11-2008, 13:45
اول سلام بعدش ببخشید بار اولم بود از قوانین هم هیچ اطلاعی نداشتم دیگه مشکلی نیست من فقط خواستم بگم که قیمت تهران 30تا 40%گرون تر ..............
قیمت گیتار آکوستیک هم پایین ترین مدلش
wolf 45t
laguna 55t
valencia 65t که من والنسیا رو پیشنهاد میکنم این سه مدل هم ساخت کشور چین هستند ولی والنسیا تحت لیسانس کار می کنه و کیفیت بهتری داره.....!
واسه گیتار الکترو هم یکی از مدل های جی ار حی ibanez ویا washbornکه میشه تهیه کرد البته اونم بستگی داره به افکت وآمپلی که واسه هر کودوم چقدر در نظر بگیری...........
ولی واسه اینکه کارت راحت شه میتونی مدل yamaha سری پک که قیمت مناسبی داره بخری حدود 260 تا 310 که کلا هرچی که مربوط به گیتار به الکترو میشه تو این پک هست، بند،آمپلی..........
مرسی دوسته عزیز
والا برای گیتار الکتریک بیشتر نظرم روی ibanez بود
آمپلی و افکت و این چیزا نمیخوام
وصل میکنم به کامپیوترو نرم افزاری میکنم
اسپیکرم هم 5200 وات هست میکشه مشکلی نداره البته 5.1 هست
حالا که شما میگی تو تهران بیشتره چه کنیم؟
بحث و راهنمايی درباره ی انواع آلات موسيقی (قيمت، کاربرد، آموزشگاه ها و ...) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
زین پس ای به چشم رییس!:11:
ببنم V-DRUMS . roland مدل تو مايه هاي TD-3KV يا TD-3KIT چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجب بابا...
ظاهرا این رو کسی ندید!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.