مشاهده نسخه کامل
: یه مشکل کوچیک با difference clouds؟
سلام به دوستان عزیز موقع استفاده از ----- difference clouds پیغام زیر رو دریافت می کنم می خواستم ببینم چرا؟؟
ممنون....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام!
همين طور كه در پيغام گفته ناحيه انتخابي شما خاليه
احتمال داره موقع انتخاب اون قسمت مورد نظر يه لايه خالي رو سلكت كرده باشين
يه بار ديگه با دقت امتحان كنين و لايه ي شامل عكس رو انتخاب كنين و نتيجه رو اطلاع بدين
سلام...
خوب دوست گلم من تویی bachground که ----- رو اعمال میکنم مشکلی نیست اما وقتی یه لایه جدید میسازم اینطور میشه...
خود شما داريد مشكلتونو ميگيد: وقتي يه لايه جديد ايجاد ميكينيد تصويري نيست كه روش اون فـيلتر اجرا بشه و بنابراين اون ارورو ميده در واقع اون فيلتــر فقط و فقط روي تصاوير اجرا ميشه نه قسمت خالي بنابراين اگه مي خوايد در لايه جديدتون اون فيلترو اعمال كنيد بايد قبلش اون لايه رو با يه رنگي چيزي پر كنيد
huti_421
09-11-2008, 18:38
خود شما داريد مشكلتونو ميگيد: وقتي يه لايه جديد ايجاد ميكينيد تصويري نيست كه روش اون فـيلتر اجرا بشه و بنابراين اون ارورو ميده در واقع اون فيلتــر فقط و فقط روي تصاوير اجرا ميشه نه قسمت خالي بنابراين اگه مي خوايد در لايه جديدتون اون فيلترو اعمال كنيد بايد قبلش اون لايه رو با يه رنگي چيزي پر كنيد
کافیه یه Alt + Del یا Ctrl + Del بزنید تا صفحه تون رنگ بگیره و بعد فیلطر رو روش اعمال کنید !!!
ولی خوب لازم به ذکره با این کار یه ابر ساده روی تصویر رو میگیره برای افکت دادن و یا ایجاد رعد و برق باید از گرادینت برای رنگ زدن اولیه استفاده کنید !!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.