ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل با كارت snazzi

pedram_sad
06-11-2008, 23:56
سلام دوستان
من يك كارت tv مدل pvr pro با مارك sanzzi دارم كه 2 ماهي هست خريدم
به يك Reciever وصله براي ضبط كردن

از مدتي قبل با هر نرم افزار capture مثل winDVR 3 و ULEAD يا هر نرم افزار ديگه اي كه
بالا ميارم تصوير به خصوص در هنگام RECORD كردن بالا ها و پايين هاي تصوير سفيد رنگه
يعني يكم بيشتر از جاهاي ديگه سفيدي داره و هنگامي كه تصوير عوض ميشه و نور تصوير كم و زياد ميشه اين لايه ها هم كم و زياد ميشن

چند تا درايور كارت گرافيك عوض كردم خوب نشد
خود كارت رو هم جاشو عوض كردم بازم نشد

البته من كارت گرافيكم رو عوض كردم
ممكنه از ساز گار نبودن كارت گرافيك و اين كارت با هم باشه ؟
يا ممكنه از خروجي LOOP اين RECIVER باشه ؟
چون قبلا كه خوب بود هم كارت گرافيك هم RECIVER يك مدل ديگه بودن

pedram_sad
11-11-2008, 20:44
مثل اين كه هيچ كسي اصلا با اين مورد بر خورد هم نكرده تا حالا
حتي با مورد مشابهش تو كارت هاي ديگه

farshad9
12-11-2008, 12:21
من با چند نمونه کارت تی وی از جمله کارت تی وی معمولی Snazzi کار کردم ولی تا حالا همچین مشکلی نداشتم
به نظر من اگه بتونید با یه ----- دیگه یا هندیکم ... تست کنید . اگه مشکل حل نشد کارت تی وی رو روی یه سیستم دیگه امتحان کنید یا اینکه با یه کارت گرافیک دیگه روی سیستمون امتحان کنید

pedram_sad
13-11-2008, 12:24
من با چند نمونه کارت تی وی از جمله کارت تی وی معمولی Snazzi کار کردم ولی تا حالا همچین مشکلی نداشتم
به نظر من اگه بتونید با یه ----- دیگه یا هندیکم ... تست کنید . اگه مشکل حل نشد کارت تی وی رو روی یه سیستم دیگه امتحان کنید یا اینکه با یه کارت گرافیک دیگه روی سیستمون امتحان کنید
هم كارت snazii هم كارت گرافيك رو روي سيستم ديگه تست كردم اونجا هم همينجوريه
يك كارت گرافيك ديگه هم رو سيستم خودم اوردم با اون هم همينطوري عمل ميكنه

نميدونم مشكل از چيه ؟
فكر كنم درايور كارت گرافيك باشه و جالب اينجاست كه نميدونم كدوم درايور بود
كه قبلا زده بودم و درست كار ميكرد :13:

با dvdplayer كه بهش وصل كردم مشكلي نداشت

ممكنه خود كارت خراب شده باشه و نياز به رفتن به گارانتي داشته باشه ؟ :13:
اخه 1 ماه هم نيست خريدمش
5 سال هم گارانتي داره

مشكل اينه كه هر چي ضبط ميكنم مخصوصا اونهايي كه بالا پايين تصوير سياهه
يك چيزي سفيد رنگي مثل لايه به صورت رقص نور كم و زياد ميشه با كم و زياد شدن نور خود تصوير در حال پخش :18:

Benygh
13-11-2008, 13:09
سلام
من Snazio TV PVR دارم که باهشا که تبدیل میکردم تا مدتی مشکل نداشت تا اینکه یک وقتی شد که تصویر سیاه میداد بیرون و با پرش !
حالا با رابط S-Video باید درست شده باشه ! هنوز تست نکردم ! شما با رابط S-Video امتحان کنید باید حل بشه !

vioman
14-11-2008, 01:12
سلام دوستان
من يك كارت tv مدل pvr pro با مارك sanzzi دارم كه 2 ماهي هست خريدم
به يك Reciever وصله براي ضبط كردن

از مدتي قبل با هر نرم افزار capture مثل winDVR 3 و ULEAD يا هر نرم افزار ديگه اي كه
بالا ميارم تصوير به خصوص در هنگام RECORD كردن بالا ها و پايين هاي تصوير سفيد رنگه
يعني يكم بيشتر از جاهاي ديگه سفيدي داره و هنگامي كه تصوير عوض ميشه و نور تصوير كم و زياد ميشه اين لايه ها هم كم و زياد ميشن

چند تا درايور كارت گرافيك عوض كردم خوب نشد
خود كارت رو هم جاشو عوض كردم بازم نشد

البته من كارت گرافيكم رو عوض كردم
ممكنه از ساز گار نبودن كارت گرافيك و اين كارت با هم باشه ؟
يا ممكنه از خروجي LOOP اين RECIVER باشه ؟
چون قبلا كه خوب بود هم كارت گرافيك هم RECIVER يك مدل ديگه بودن

هم كارت snazii هم كارت گرافيك رو روي سيستم ديگه تست كردم اونجا هم همينجوريه
يك كارت گرافيك ديگه هم رو سيستم خودم اوردم با اون هم همينطوري عمل ميكنه

نميدونم مشكل از چيه ؟
فكر كنم درايور كارت گرافيك باشه و جالب اينجاست كه نميدونم كدوم درايور بود
كه قبلا زده بودم و درست كار ميكرد :13:

با dvdplayer كه بهش وصل كردم مشكلي نداشت

ممكنه خود كارت خراب شده باشه و نياز به رفتن به گارانتي داشته باشه ؟ :13:
اخه 1 ماه هم نيست خريدمش
5 سال هم گارانتي داره

مشكل اينه كه هر چي ضبط ميكنم مخصوصا اونهايي كه بالا پايين تصوير سياهه
يك چيزي سفيد رنگي مثل لايه به صورت رقص نور كم و زياد ميشه با كم و زياد شدن نور خود تصوير در حال پخش :18:

دوست عزیز
شما پیش از هر کاری از عدم وجود هرگونه فرکانس مزاحم و اضافه مطمئن بشید و تمام وسایلی رو در این رابطه نقشی دارند و امتحان کنید که نویزی نداشته باشند.

اگر در اون ها مشکلی نبود با چند نرم افزار منعطف کپچر دستگاهتون رو امتحان کنید اگر باز هم مشکلی بود باید دستگاه برای تست بفرستید گارانتی:20:

موفق باشید:11:

farshad9
14-11-2008, 01:47
با DVD Palyer توی کپچر اون مشکلو نداشت ؟
روشی که Beny-Nvidia گفتن رو هم امتحان کنید

pedram_sad
14-11-2008, 22:01
دوست عزیز
شما پیش از هر کاری از عدم وجود هرگونه فرکانس مزاحم و اضافه مطمئن بشید و تمام وسایلی رو در این رابطه نقشی دارند و امتحان کنید که نویزی نداشته باشند.

اگر در اون ها مشکلی نبود با چند نرم افزار منعطف کپچر دستگاهتون رو امتحان کنید اگر باز هم مشکلی بود باید دستگاه برای تست بفرستید گارانتی:20:

موفق باشید:11:
تمام مواردی که گفتید رو چک کردم
امروز متوجه مساله جدیدی شدم اونم اینه که کارت با هر نرم افزاری که باشه مثلا WinDVR 3 که همراهش بود هر سری که سیستم بالا میاد یک جور عمل میکنه
یک سری خوبه
یک سری دیگه مشکل داره

وقتی RECORD رو میزنی تصویر راه راه میشه که یکی دو بار باید STOP بزنی و دوباره RECORD تا درست شه
ولس وقتی درست شد اون مشکل سفیدی بالای صفحه ایجاد میشه
اما اگه از همون اول با زدن یک بار RECORD اگه راه راه نشه اون مشکل سفیدی هم پیش نمیاد
و عالی ضبط میکنه

مشکل کاملا مشخصه که از درایور کارت گرافیک هست
من تا الان حدود 5 تا درایور رو تست کردم هر کدوم یک جور عمل میکنن

با DVD Palyer توی کپچر اون مشکلو نداشت ؟
روشی که Beny-Nvidia گفتن رو هم امتحان کنید
یک بار به DVD PLAYER وصل کردم مشکل نداشت
اون روش رو هم امتحان کردم

farshad9
15-11-2008, 11:59
بهتره درایور رو از سایت سازنده کارت (برند کارت) داونلود کنید نه از سایت NVidia یا ATI هر چند توی یکی از پستهاتون گفتید کارت رو روی دستگاه دیگه امتحان کردید

web2003
11-03-2009, 10:03
با سلام دوستان , من هم کارت tv فوق را داشتم , وقتی کابلها و آنتن بهش وصل بود و کانالی را به راحتی دریافت میکردم ولی صدا همش بصورت فش فش در میاد طبق راهنمایی کاتالوگ همراه کشور انتخابی رو روی سنگاپور و سیستم صدا را هم روی PAL/B گذاشتم اما همون فش فش .... . کشور رو روی ایران و PAL/G و غیره هم امتحان کردم باز صدا فش فش دارد.
از دوستان راهنمایی حل این مشکلو دارم که صدای این به حالت معمول دربیاد. یه مشکل دیگه وقتی از شبکه ای تصویری میخوام ظبط کنم و کلید ریکورد رو میزنم تصویر یکم در حدود 30-40 درصد سیاه میشه ؟؟!!!