مشاهده نسخه کامل
: سوال درباره قسمت فلش؟
من این پست زو بنابر اطلاع زدم چرا نسبت به قسمت فلش بیتوجهی میشود؟(منظورم پست هایی که زدم وجوابش رو نگرفتم نیست) اگر نگاه کنید میبینید خیلی از پست ها بیجواب است ولی در قسمت های دیگر حدود یک روز طول میکشد و به پاسخ میرسی مدیران عزیز لطفا رسیدگی کنید
HoJJaT_007
06-11-2008, 19:13
چون کاربرای این قسمت کمن !
چه تاپیکی ! آخه اینم سوال کردن داره ؟!
چون کاربرای این قسمت کمن !
چه تاپیکی ! آخه اینم سوال کردن داره ؟!
من متوجه حرف شما نیستم
REGISTERED USER
07-11-2008, 00:31
ببین ملاک اینکه یک بخش فعال باشه به همکارا و کاربرای فعالش بستگی داره ... اگر بخشی پرمراجعه باشه و یک همکار اختصاصی یا چند کاربر فعال حداقل روزی یکبار به آن مراجعه کنند ، و اگر واقعا فعال باشند پست ها و سوالات رو جواب می دهند.
ببین ملاک اینکه یک بخش فعال باشه به همکارا و کاربرای فعالش بستگی داره ... اگر بخشی پرمراجعه باشه و یک همکار اختصاصی یا چند کاربر فعال حداقل روزی یکبار به آن مراجعه کنند ، و اگر واقعا فعال باشند پست ها و سوالات رو جواب می دهند.
حق با شما است ولی کسانی مدیر هستند که فکر نکنم اصلا سر به زنند وبرای اینکه تحولی اساسی صورت بگیرد مدیر ها هم باید کمک کنند
کسی نیست دیگه نظر بده...............................؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Retired User
15-11-2008, 20:34
کسی نیست دیگه نظر بده...............................؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب عزيز اين بخش طرفداراي زيادي نداره همين
M A T I N
15-11-2008, 22:03
یادش بخیر ...
من به خاطر همین بخشه فلش تویه P30 عضو شده بودم ...
خب حالا با هم فکری باید این مشکل رو حل کنیم
ahriman323
16-11-2008, 19:07
اره واقعا فعال هستد!!!!:41:
بابا اين بخش فلش هنوز يه مدير اختصاصي يا حالا همكار اختصاصي نداره اونوقت شما توقع دارين سريع به جواب برسين؟
دليلش هم اينه كه ظاهرا" هنوز كاربري كه تسلط مناسبي بر فلش و البته مديريت انجمن داشته باشه پيدا نشده
یک فکر نسبتا خوب یک نظر سنجی برای انتخاب مدیر وهمکار برای انجمن فلش ///////////////////////////////////////خوبه>؟
ORIGINAL
20-11-2008, 17:16
یادش بخیر ...
من به خاطر همین بخشه فلش تویه P30 عضو شده بودم ...
منم سال 2005 واسه همین بخش فلش عضو انجمن شدم ;)...
منم سال 2005 واسه همین بخش فلش عضو انجمن شدم ;)...
یک سوال چرا شما این پست را زدید جهت اطلاع رسانی ما میخواهیم مشکل را حل کنیم بعد شما .....
ORIGINAL
23-11-2008, 15:27
یک سوال چرا شما این پست را زدید جهت اطلاع رسانی ما میخواهیم مشکل را حل کنیم بعد شما .....
عزیز منظور از زدن این پست و پست مشابه جناب m A T I N این بود که در گذشته بخش فلش تا اونجایی که من dhnli بخش جذاب و فعالی بود و حالا (با توجه به حرف های شما) حیفه که ازز رونق همیشگی بیفته...
در واقع تاییدیه ای بود بر صحبت های شما مبنی بر توجه بیشتر به این بخش....
لازمه بیشتر توضیح بدم!!!!!؟ ;)
من این پست زو بنابر اطلاع زدم چرا نسبت به قسمت فلش بیتوجهی میشود؟(منظورم پست هایی که زدم وجوابش رو نگرفتم نیست) اگر نگاه کنید میبینید خیلی از پست ها بیجواب است ولی در قسمت های دیگر حدود یک روز طول میکشد و به پاسخ میرسی مدیران عزیز لطفا رسیدگی کنید
من فکر میکنم که در قسمت فلش هیچ کسی اون قدر مهارت نداره که بخواد به همه سوالا جواب بده یا اگر هم داره حوصله ی جواب دادن به بقیه رو نداره.
شما بهتره خودت بری دنبال پاسخ سوال هایی که از فلش داری.
اینقدر سخت نگیر.
من فکر میکنم که در قسمت فلش هیچ کسی اون قدر مهارت نداره که بخواد به همه سوالا جواب بده یا اگر هم داره حوصله ی جواب دادن به بقیه رو نداره.
شما بهتره خودت بری دنبال پاسخ سوال هایی که از فلش داری.
اینقدر سخت نگیر.
خوب من با نظر دوستمون موافقم واما به نظر شما اگر سخت گیری نکنیم مشکل ها حل مشیه>؟ جواب مسلما نه است خوب باید یه فکری کرد
sarveboland
25-12-2008, 09:03
شما باید یه سری مطالبی رو که اهمّت فلش رو نشون می ده...حالا استفاده علمی و غیر علمی ..رو پست کنین...اول باید به
.
اهمیتش یا نیازی که به فلش می تونن داشته باشن ایمان بیارن...ولی شما این کار را رو نکردین.
.
علت این که اهمیت نمیدن اینه که فکر می کنن مهم نیست...شما روشن کنید مسیر رو همه میان توش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.