ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مابین این دو تا کدومیک بهتـره nVidia 8400GS یا ATI HD 3450 ?

Adel.p30
05-11-2008, 17:14
سلام

موندم ما بین این دو تا برند کدومیک کارایی و تصویر بهتری رو ارائه میکنـن ؟
اولی یعنی انویدیا از Directx 10 و Pixel Shader 4 پشتیبانی میکنه و
دومی 3450 از DirectX 10.1 و Pixel Shader 4.1 تفاوت این دو تا در چه حدی هستش ؟
و

کدومیک پرفورمنس و تصویر شفـاف تری رو ارائـه میدن ؟

مسئله بعد اینکه کدومیک با مادربرد گیگا و C2D مچ تر هستن ؟
لطفــا قیمــت و مارک معتبــر رو ذکر کنید ؟

ممنــون

MicroSystem
05-11-2008, 17:29
هر دو گرافيكهاي ضعيفي هستند
من هر دو رو تست كردم 3450 رو هم كه خودم داره
3450 حدود 1000 نمره تو 3dmark05 بيشتر نمره ميده

Adel.p30
05-11-2008, 18:05
از اینکه گرافیک های پایینی هستن اطلاع دارم ولی من نیازی به گرافیک بالا ندارم نه بازی میکنم و نه کار گرافیکی

فقط میخوام بدونم کدومیک سرعت بهتر و عملکرد و شفافیـت تصویر بالاتری دارن ؟؟؟؟

در ضمن Ati به گمونم 15 تومنی گرونتره ؟ آیا ازرش داره به نسبت انویدیا این اختلاف بیشتـر رو بدم ؟

alborz_k
05-11-2008, 18:10
از اینکه گرافیک های پایینی هستن اطلاع دارم ولی من نیازی به گرافیک بالا ندارم نه بازی میکنم و نه کار گرافیکی

فقط میخوام بدونم کدومیک سرعت بهتر و عملکرد و شفافیـت تصویر بالاتری دارن ؟؟؟؟

در ضمن Ati به گمونم 15 تومنی گرونتره ؟ آیا ازرش داره به نسبت انویدیا این اختلاف بیشتـر رو بدم ؟
سلام . کارت 3450 رمز گشای hd داره و ممکنه که یک روزی به دردت بخوره.

Adel.p30
05-11-2008, 18:30
این رمز گشای Hd چی هستـش ؟

و دیگه اینکه از نظر دایرکت ایکس و پیکسل شیـدر ظاهرا 3450 یه مقدار بالاتره ؟ حسن این یه مقدار که بالاتره چیه ؟ یعنی چه تاثیری توی کیفیت تصویر داره ؟

بعد هم 3450 با مارک Fource3D با سایز 512 گیر آوردم میگـه 45 تومان اما همینو گیگا میده 55 تومان بنظرتون اصلیــه ؟؟؟؟؟؟؟

alborz_k
05-11-2008, 23:21
این رمز گشای Hd چی هستـش ؟

و دیگه اینکه از نظر دایرکت ایکس و پیکسل شیـدر ظاهرا 3450 یه مقدار بالاتره ؟ حسن این یه مقدار که بالاتره چیه ؟ یعنی چه تاثیری توی کیفیت تصویر داره ؟

بعد هم 3450 با مارک Fource3D با سایز 512 گیر آوردم میگـه 45 تومان اما همینو گیگا میده 55 تومان بنظرتون اصلیــه ؟؟؟؟؟؟؟
رمز گشای hd که در کارت های گرافیکی ati ، به اسم avivo hdهستند . در زمان پخش فایل ها با وضوح بالا مثل دیسک های بلوری ، کار پردازنده رو انجام می دن و وجودشون لازمه.
کلأ نوع این نوع کارت ها بسیار ضعیفند و dx10 در اون ها اصلأ به درد بازی نمی خوره.
کلأ کارت های گیگا قیمت بالایی دارند ، البته گارانتی و کیفیت قابل قبولی هم دارند.

becareful
06-11-2008, 00:16
رمز گشای hd که در کارت های گرافیکی ati ، به اسم pure video hd هستند . در زمان پخش فایل ها با وضوح بالا مثل دیسک های بلوری ، کار پردازنده رو انجام می دن و وجودشون لازمه.
کلأ نوع این نوع کارت ها بسیار ضعیفند و dx10 در اون ها اصلأ به درد بازی نمی خوره.
کلأ کارت های گیگا قیمت بالایی دارند ، البته گارانتی و کیفیت قابل قبولی هم دارند.

NVIDIA® PureVideo™ technology

ATI Avivo™ and ATI Avivo HD
High Definition Video and Display Perfection

alborz_k
06-11-2008, 01:23
NVIDIA® PureVideo™ technology

ATI Avivo™ and ATI Avivo HD
High Definition Video and Display Perfection

ببخشید . امروز سوتی زیاد دادم. آخه موقع فوتبال بود عجله داشتم. ویرایشش می کنم.

Stream
06-11-2008, 07:40
اگه قصد داری بعدا از Hdmi استفاده کنی Hd 3450 گزینه بهتریه.

Adel.p30
06-11-2008, 09:32
ممنون از توجه دوستان

آیا ما بین این دو تا اختلافی از حیث وضوح و شفافیت تصویر و گرافیک وجود داره ؟

یعنی تفاوت قابل توجهی هست چه توی گیم و چه توی گرافیک خود ویندوز یا اینکه تفاوت فقط مربوط به همون رمز گشا هستش ؟

Stream
06-11-2008, 10:28
اتفاقا مدتی پیش یکی از سایت ها یک Review درباره کیفیت تصویر خروجی در محیط ویندوز و بازیها و همینطور پخش تصاویر HD نوشته بود. نتیجه آخر این بود که کیفیت تصویر خروجی هر دو برند خیلی نزدیک به همه و این تفاوت کیفیت اصلا به چشم نمیاد. به خصوص وقتی این اختلاف کیفیت خیلی کمتر از اختلاف کیفیت بین مانیتور هاست. (اختلافی که دو مانیتور توی کیفیت ممکنه داشته باشند خیلی بیشتر از اختلاف کیفیت خروجی این دو کارت گرافیکه)