ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اخرین ورژن پیش بینی وضع هوا 100% کرک شده و تست شده روی ایران Force weather v1.2.2

hamid7stick
05-11-2008, 00:40
از یکی از بهترین برنامه های پیشبینی وضع هوا استفاده کنید .
قبل از این برنامه های دیگه ای مورد استفاده قرار می گرفت که جدیدا همه با مشکلات مثل اپدیت نشدن و تایید نشدن سریال برنامه ها مواجه شدن:41: ولی با این برنامه که هنوز جای معرفی نشده میتونین نهایت استفاده رو ببرین :26:اپدیتش هم هزینه ای نداره روزی یکبار با حجم 100کیلوبایت هست

فکر میکنم با دیدن عکس هاییکه گذاشتم نیاز به توضیح بیشتری نداره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک دانلود برنامه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پسورد فایل

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Arshia001
15-11-2008, 15:29
امروز امتحان کردم آپ نشد،میگه Trial Period Expired.راهی نداره لایسنسشو درست کنیم؟آخه طوری هکش کردن که حتی اطلاعاتشم نمایش نمیده که آدم بخواد شماره سریال جدید بده بهش...

hamid7stick
18-11-2008, 02:27
امروز امتحان کردم آپ نشد،میگه Trial Period Expired.راهی نداره لایسنسشو درست کنیم؟آخه طوری هکش کردن که حتی اطلاعاتشم نمایش نمیده که آدم بخواد شماره سریال جدید بده بهش...

درسنه منم امروز ديدم مثل اينكه به دليل استفاده زايد از نسخه كرك شده بن شده اما من 2تا برنامه جديد ديگه معرفي ميكنم