ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال راجع به PreGpap Image Builder v0.13

Benygh
04-11-2008, 18:31
سلام
من تاپیکی با عنوان قفل های حجمی زده بودم که به ترش منتقل شد ! البته به نتیجه رسید ! الان من با این نرم افزار سی دی رو که روش اون قفل حجمی بود ایمیج گرفتم ولی یک فایل 750 مگابایتی با فرمت نامشخص ایجاد شده ! چطور باید اون رو رایت کنم ؟
در ضمن وقتی رایت کنم اون قفل برداشته میشه یا نه ؟
دکمه Start رو زدم فقط چون دکمه Cue کار نکرد و خطا داد !
ممنون میشم راهنمایی کنید

Benygh
08-11-2008, 23:21
کسی نمیتونه کمک کنه ؟

shahrokh2008
09-11-2008, 02:04
دوست عزیز اولا اینکه توضیحات شما یه کمی مبهمه......بعدشم اینکه باید تا اونجایی که میتونستی دور scanner رو پایین میاوردی تا سکتور به سکتور قفل رو بشکنه........متاسفانه در هنگام رایت قفل هم رایت میشه.....البته باید با دور کم رایت کنی......اون فایل 750 مگا بایتی هم همون audio track هایی هستند که به وسیله همون tz copy رو سی دی گذاشته شدن.....و در موقع شکستن قفل از ایمیج اصلی جدا شدن.......در ضمن فکر هم نکنم با این وجود سی دی کار کنه.......چون قفلش از سی دی جدا شده و اگه دارای اتوران باشه با پیغام خطا مواجه میشی......با iso buster یه نگاه دیگه به سی دی اورجینال بنداز و عکسش رو بذار تو تاپیک.........

lvl@ster
09-11-2008, 07:51
سلام
من تاپیکی با عنوان قفل های حجمی زده بودم که به ترش منتقل شد ! البته به نتیجه رسید ! الان من با این نرم افزار سی دی رو که روش اون قفل حجمی بود ایمیج گرفتم ولی یک فایل 750 مگابایتی با فرمت نامشخص ایجاد شده ! چطور باید اون رو رایت کنم ؟
در ضمن وقتی رایت کنم اون قفل برداشته میشه یا نه ؟
دکمه Start رو زدم فقط چون دکمه Cue کار نکرد و خطا داد !
ممنون میشم راهنمایی کنید

شما فرمت فایل را بنویس ببینم چیه ؟

این نرم افزار با فرمت Bin ایمیج میگیره . که این فرمت را می تونی با Alcohol یا Ultra iso رایت کنی

اگر رایت کنی قفل هم باهاش هست

Benygh
19-11-2008, 13:34
سلام
ببخشید دیر شد !
اینم نمونه ای از فایل که دیدم Bin هم داشته من ندیدم !
این رو با Alcohol میشه رایت کرد ؟

اینم فایل هایی که ISOBUSTER نمایش میده !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Benygh
19-11-2008, 15:33
البته هیچ کدومش رو هیچ برنامه ای باز نکرد ! BIN که خرابه مثل اینکه !

persiankitty
19-11-2008, 19:50
خوب اين فايل Bin كه سايزش صفر بايته ، از روي عكس هم ميتوني بفهمي.

mahramasrar2
19-11-2008, 20:06
Beny-Nvidia شخصي كه پست 7 رو تايپ كرده خودش اين برنامه رو ساخته !!
يقش رو محكم بچسب
پرشين ؟ چرا سايز bin صفر بايته؟

persiankitty
20-11-2008, 07:53
نميدونم چرا صفر بايته ، اما توي عكس تابلو مشخصه .
براي رايتش بايد از الكل استفاده كني و با Raw Dao رايتش كني. اگر هم كه Cue داري ميتوني از Cdrwin استفاده كني.

mahramasrar2
20-11-2008, 09:24
اين رو صرفا محض تست وبررسي ميگم
داخل عكس يه فايل به نام 01 موجوده اگه پسوندش رو به iso تغيير بديد ممكنه كار كنه !!!
حجم اون فايل حدود احتمالي حجم سي دي هستش

shahrokh2008
20-11-2008, 12:20
شما ها اصلا میدونید این چه قفل خفنیه...من از دستش گیر کردم....هر کار کردم پیغام سی دی اورجینال رو واسم آورد ....حتی با سکتور 2 ایمیج گرفتم...4ساعت طول کشید......اومدم قفل رو شبیه سازی کنم نشد...tzcopy فقط 94تا تراکصوتی مجازی میسازه ولی این سی دی 99 تا داره...حتی اونم درست کردم...ولی باز پیغام رو میاره....نمیدونم این چه قفل بد قلقیه که آبروی من رو جلوی ده نفر برده....از پوشه !!!!! معلومه که همون قفل ناکسه که الهی ...........زودتر شکسته بشه

Persian_Metal
21-11-2008, 02:54
شما ها اصلا میدونید این چه قفل خفنیه...من از دستش گیر کردم....هر کار کردم پیغام سی دی اورجینال رو واسم آورد ....حتی با سکتور 2 ایمیج گرفتم...4ساعت طول کشید......اومدم قفل رو شبیه سازی کنم نشد...tzcopy فقط 94تا تراکصوتی مجازی میسازه ولی این سی دی 99 تا داره...حتی اونم درست کردم...ولی باز پیغام رو میاره....نمیدونم این چه قفل بد قلقیه که آبروی من رو جلوی ده نفر برده....از پوشه !!!!! معلومه که همون قفل ناکسه که الهی ...........زودتر شکسته بشه

این قفل رو خیلی راحت میشه دور زد ... و ازش ایمیج گرفت :31:

Benygh
21-11-2008, 14:14
این قفل رو خیلی راحت میشه دور زد ... و ازش ایمیج گرفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب روش رو توضیح بدید ...

Persian_Metal
21-11-2008, 17:34
خوب روش رو توضیح بدید ...

معذرت میخواهم دوست عزیز , اما بنا به دلایلی نمیتوانم روش را توضیح بدم.

فقط به توضیح چند نکته بسنده میکنم ...:20:

فیلم آموزشی برات تهیه کردم که توش نشان میده که این روش یکی از اون راه های نفوذ است ؛ چون قفل نگهبان شرکت کیانا مشهد خیلی باگ داره :5:

البته به قول persiankitty عزیز که ارادت خاصی به ایشان دارم بهتر است به برنامه نویس این قفل احترام گذاشت و ازش حمایت کرد و برای محصول موردنظر وجه پرداخت کرد.:10:

دانلود فیلم آموزشی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Persian_Metal
21-11-2008, 20:44
سلام
ببخشید دیر شد !
اینم نمونه ای از فایل که دیدم Bin هم داشته من ندیدم !
این رو با Alcohol میشه رایت کرد ؟

اینم فایل هایی که ISOBUSTER نمایش میده !

من این آموزشی رو دارم که راحت با برنامه Clone CD ورژن 2.2.1.1 ازش ایمیج برداشتم.

+++
لطفا از بردن نام شركت خواصي خودداري فرماييد-با تشكر(هخامنش)
نام شركت حذف شد

Benygh
22-11-2008, 20:16
ممنون ...
اون فایلها رو میشه بدید ؟ :دی
یعنی با این ورژن این قفل به راحتی رایت شد ؟

Persian_Metal
23-11-2008, 16:44
ممنون ...
اون فایلها رو میشه بدید ؟ :دی
یعنی با این ورژن این قفل به راحتی رایت شد ؟

اينو ديگه شرمنده اخلاق ورزشيتم :20:
چون بچه هاي گروه شرط گذاشتن تا اون فايل ها عمومي نشوند و من نميتوانم به آنها خيانت كنم. :41:
اما در آينده اي نزديك برات آپلود ميكنم و در پيغام خصوصي برات ميفرستم. :46:
با اون ورژني هم كه گفتم به راحتي رايت شد ...
يا علي

Benygh
23-11-2008, 19:27
ممنون ... بابت کمک .. منتظر فایل ها هستم ...

shahrokh2008
23-11-2008, 20:50
آقا واسه منم بفرست....منم چیزهای خوبی دارم......بگرد تا بگردیم...نه نه نه معذرت بخند تا دنیا بهت بخنده......نه نه نه من چقدر اشتباه میکنم تو نیکی میکن و در دجله انداز که ما استفاده ش رو ببریم....