ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با Socket

dogtag
04-11-2008, 17:03
سلام.
کسی به 2 سوال قبلی ام جواب نداد، پس:
1- یا نمی خواید جواب بدید
2- یا نمی دونید
3- یا من بد پرسیدم

ولی خواهشاً اگر این رو بلد هم نیستید، بگید که بلد نیستید.

من یه Socket دارم که وقتی connectش می کنم 3 حالت برام پیش میاد:
1- اگر تو خود Adobe Flash تست کنم، کاملاً درست کار می کنه.
2- اگر تو Flash Player باشم، بهم Security Warning میده
(متن کامل ارور :

Ignoring policy file with incorrect syntax: xmlsocket://IP.IP.IP.IP:PORT
*** Security Sandbox Violation ***
Connection to IP.IP.IP.IP:PORT halted - not permitted from file:///Path/To/File.swf
securityErrorHandler: [SecurityErrorEvent type="securityError" bubbles=false cancelable=false eventPhase=2 text="Error #2048: Security sandbox violation: file:///Path/To/File.swf cannot load data from IP.IP.IP.IP:Port."]
)
3- اگر تو براوزر باشم، هیچی نمیشه. یعنی وقتی که روی دکمه ی connect می زنم، هیچی هیچی نمیاد!

PolicyFile هم دارم ولی نمی دونم درست کار می کنه یا نه!

منتظرم

azorbet
05-11-2008, 21:39
نمیدونم.شرمنده!

dogtag
06-11-2008, 14:14
ممنون گه جواب دادی.
شما از من وارد تری. میشه چند تا فروم خوب راجع به ActionScript 3 بهم معرفی کنی که احتمالاً جواب این سوال رو بدونند.
(خارجی باشه بهتره)
نکته ی مهم: انجمنش active باشه. یعنی سوال رو که بپرسم، حداکثر تو 1 هفته به جوابم برسم.
مرسی

TemplateMonster
07-11-2008, 20:15
دوست عزیز من خیلی وارد نیستم تو این مبحث. فقط خیلی خوشحالیدم که یکی با سوکت‌ها آشناست! ولی می‌تونی بگی به کدوم پورت وصل می‌شی؟
این‌که توی مرورگر اصلاً خطایی نشون داده نمی‌شه طبیعیه. ولی، تنظیمات انتشار رو چک کردی؟

TemplateMonster
07-11-2008, 20:15
می‌تونی سورس رو بذاری این‌جا تا ما هم تستش کنیم؟

dogtag
07-11-2008, 20:34
فکر کنم فهمیدم مشکل از کجاست.
سوکت رو تو این فلش بهش یه امنیت مسخره دادند.
به جایی که می خوای وصل شی، باید تو روتش crossdomain.xml بذاری و توش بگی که توش بگی که چه IP می تونه به چه Port ت دسترسی داشته باشه.
و اگر بخوای به سرور یکی وصل شی که به فایل هاش دسترسی نداری، به لطف امنیت بالای ActionScript ، نمی تونی!!!

مثال:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد هم یه EventListener بهش میدی که وقتی Data اومد، بخونش.
همین.

TemplateMonster
08-11-2008, 17:23
مطمئنی؟ من به میل سرور سایت خودمون بدون هیچ مشکلی وصل شدم! (بدون فایل crossdomain.xml)
یه چیزی. اصلاً چرا می‌خوای مستقیما با پورت صحبت کنی؟ از AMFPHP یا SWX استفاده کن مثلاً. نمی‌شه؟

dogtag
08-11-2008, 18:51
شما فایلت رو export بکن.
Flash رو ببند و با Flash Player اجراش کن.
دیگه اون نتیجه رو نمیده!

AMFPHP و SWX رو نمی شناسم.
اگر میشه یه توضیح بده.

مرسی

TemplateMonster
09-11-2008, 09:34
تست کردم... کار نکرد! راست می‌گیا! مال من توی فلش پلیر هم خطا نداد! ولی اگه این‌طوریه، کلاینت‌هایی که برای سایت‌های مختلف ساخته شده، چطور کار می‌کنن؟ نمی‌شه که همگی بیان یه لیست از آی‌پی‌های مجاز و غیرمجاز تهیه کنن...

اینا تکنولوژی‌های سمت سرورن برای تبادل اطلاعات با فلش. اینترنت پرسرعت داری؟ لینک ویدئوی‌های خوب آموزشی AMFPHP رو دارم. یا، حوصله خوندن کتاب‌های زبان اصلی؟ توی کتاب Open Source Flash Development اینا رو توضیح داده. اگه هیچ‌کدومو نداری، پخ بده، می‌تونم تو یاهو ببینمتون تا توضیح بدم.

dogtag
09-11-2008, 11:55
نمی‌شه که همگی بیان یه لیست از آی‌پی‌های مجاز و غیرمجاز تهیه کنن...
برای این که راحت باشند تو اون crossdomain.xml می نویسم:

یا

اینترنت پرسرعت داری؟
یادش بخیر، 1 زمانی داشتم!

لینک ویدئوی‌های خوب آموزشی AMFPHP رو دارم.
منظورت gotoAndLearn ه؟

واسه AMFPHP خودم 1 کم مطالعه کردم.
ولی کارم رو راه نمی اندازه. چون من سوکت کاملاً 2 طرفه می خوام که نوشتنش با PHP اشتباهه (چون باید 1 حلقه نامحدود بذاری و به قولی پدر CPU و RAM و BandWidth رو در بیاری!)

یا، حوصله خوندن کتاب‌های زبان اصلی؟ توی کتاب Open Source Flash Development اینا رو توضیح داده. اگه هیچ‌کدومو نداری، پخ بده، می‌تونم تو یاهو ببینمتون تا توضیح بدم.
قربون دستت. این ها رو پایه ام.
الان پ.خ. می کنم.