مشاهده نسخه کامل
: دیده نشدن درایو a
ستاره آبی
03-11-2008, 09:19
با عرض سلام وخسته نباشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کامپیوتر ما از بعد از تعویض ویندوز وپاک شدن محتویات درایو c دیگه درایو فلاپی" a" رو نشون نمی ده از اونجایی که من ویندوز رو عوض نکردم ودر جریان اون کارها نبودم نمی دونم چه بلایی سرش اومده .ممنون می شم اگه راهنماییم کنید وبگید چیکار کنم که کامپیوتر دومرتبه درایو a رو نشون بده واین مشکل حل بشه.
mahdi7610
03-11-2008, 12:32
سلام
ابتدا داخل کیس را باز کنید و ببینید کابلهای اون درست وصل شده یا نه
ممکنه کابلهای اون شل شده باشه
به ستاپ برید و ببینید اونجا شناسایی شده یانه . باز زدن کلید delete هنگام راه اندازی سیستم
و در اخر اگه توی قسمتهای بالا شناسایی شده بود به دیوایس منیجر برید و ببینید اونجا هست یا نه . و اگه اونجا هم بود روش راست کلیک کنید و ببینید از اونجا disable نشده باشه .
موفق باشید .
ستاره آبی
05-11-2008, 09:30
با سلام وتشکر از پاسختون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست گرامی همونطور که گفتم این مشکل دقیقا از بعد تعویض ویندوز به وجود اومده پس فکر نکنم مربوط به کابل ها باشه علاوه بر اینکه من نمی دونم باید چه کابلی رو بررسی کنم ویه نکته اینکه از بعد اون تعویض ویندوز ناشیانه این کامپیوتر همیشه موقع روشن شدن وراه اندازی مکررا بوق می زنه و ارور درایو a می ده وتا کلیدf1 رو نزنیم همچنان به بوق زدن ادامه داده وراه اندازی کامل نمی شه .آیا با این تفاسیر میشه دقیقا گفت چه بلایی سرش اومده ومشکلش چیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mkIANI_en
05-11-2008, 12:12
سلام دوست عزیز :10:
همانطور که دوستمون کفتن به تنضیمات بایوس بروید (قبل از راه اندازی سیستم Delet را بزنید) و ببینید فلاپی را شناخته یا نه بعد اگه نشناخته بود یا کابل قطع شده یا سخت افزار شما صدمه دیده (((دقیق چک کن :18:)))
:9::9:اینقدر هم لوس بازی در نیار در سیستم را باز کن ببین فیش های پشت فلاپی سر جاشه یا نه :33::33:
:34::34:یه فیش ماله برقه یکی دیگه ماله مادربرده در بیار دوباره بزن جا تا یاد بگیری:7::7::7::7:
:40::40::40::40:فقط دقت کن :28::28::28::28:
mahdi7610
05-11-2008, 12:19
سلام
دوست عزیز من گفتم احتمال داره کابلها شل شده باشن . شما در کیس را باز کنید و به کابلهای فلاپی خودتون نگاه کنید و ببینید شل نشده باشن یه کم با دست اونها را فشار بدید تا سفت بشن .
احتمال هم داره که تنظیمات ستاپ شما مشکل داشته باشه . یه بار هم باطری مادریورد خودتون را دربیارید و دوباره جا بزنید احتمالا مشکلش حل می شه .
یا اگه بلد هستید از داخل خود ستاپ تنظیمات را به حالت دیفالت برگردونید . کافیه به قسمت دیوایس ها برید و با زدن کلید های F6 یا F5 تنظیمات را برگردونید .
اگه خودتون از قطعات سخت افزاری سر در نمیارید بهتره از یه ادم با تجربه کمک بگیرید . تا مشکلی ایجاد نشه .
موفق باشید .
ستاره آبی
05-11-2008, 13:31
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلم حل شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایراد توی تنظیمات set up بود که با برگردوندنش به حالت default مشکل حل شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز هم تشکر فراوان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن ببخشید من این دور وبرها اصلا دکمه تشکر نمی بینم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستاره آبی
06-11-2008, 18:39
وای هرچند کامپیوترم درایو a رو نشون میده اما فلاپی ها رو نمی تونه بخونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثلا بعد از گذاشتن یکی از فلاپی ها داخل درایو این ارور رو میده: a:\ is not accessibleNo id address mark was found on the floppy diskیا در مورد یکی دیگه از فلاپی ها ارور می ده که فلاپی فرمت نشده وآیا آن را فرمت می کنید که اگه no بزنم هیچ اتفاقی نمی افته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واگه yes بزنم صفحه فرمت باز میشه وبعد ازیه مدت ارور می ده که ویندوز نمی تواند فرمت را کامل کند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . توی دیوایس منیجر رو هم چک کردم فلاپی درایوenable ودرست هست من که حسابی گیج شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــک یکی کمـــــــــــــــــــــــ ــــک کنه!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستاره آبی
07-11-2008, 08:45
هیشکی اینجا نیست که جوابمو بده ؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن من الان دکمه تشکر رو می بینم ولی هیچ دکمه ای برای ویرایش مطالبم نمی بینم!!!!!
mahdi7610
07-11-2008, 09:57
وای هرچند کامپیوترم درایو a رو نشون میده اما فلاپی ها رو نمی تونه بخونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثلا بعد از گذاشتن یکی از فلاپی ها داخل درایو این ارور رو میده: a:\ is not accessibleNo id address mark was found on the floppy diskیا در مورد یکی دیگه از فلاپی ها ارور می ده که فلاپی فرمت نشده وآیا آن را فرمت می کنید که اگه no بزنم هیچ اتفاقی نمی افته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واگه yes بزنم صفحه فرمت باز میشه وبعد ازیه مدت ارور می ده که ویندوز نمی تواند فرمت را کامل کند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . توی دیوایس منیجر رو هم چک کردم فلاپی درایوenable ودرست هست من که حسابی گیج شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــک یکی کمـــــــــــــــــــــــ ــــک کنه!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
وقتی فلاپی را داخل فلاپی دیسک قرار می دی چراغش روشنه یا نه ؟
اگه روشن نیست یا باید کابلهای اون را تعویض کنی اگه درست نشد فلاپی دیسک مشکل داره . روی یه سیستم دیگه امتحانش کن .
قبلش یه فلاپی نو بگیر و با اون امتحان کن .
هیشکی اینجا نیست که جوابمو بده ؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن من الان دکمه تشکر رو می بینم ولی هیچ دکمه ای برای ویرایش مطالبم نمی بینم!!!!!
چون شما عضو جدید هستید از داشتن این گزینه ها محروم هستید . بعد از یه مدت فعالیت تمامی قسمتها برای شما فعال خواهد شد .
موفق باشد .
ستاره آبی
07-11-2008, 12:52
سلا م باز هم ممنون از توجهتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آره وقتی روش دبل کلیک می کنم چراغش روشنه وبعد اون اروری که نوشتم رو می ده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستاره آبی
07-11-2008, 14:46
سلام بازهم ممنون از توجهتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آره بعد از دبل کلیک روی آیکن فلاپی چراغ درایورش روشن میشه واز توش یه صداهایی هم میاد وبعدش اون اروری که گفتم رو میده آخه این چه دردی داره؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی مگر ما کاربرهای تازه وارد تبعیدی هستیم که این امکانات رو ازمون دریغ می دارید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویه خواهش این که پست ها رو اگه ممکنه زودتر نمایش بدین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahdi7610
07-11-2008, 15:49
سلام
خب اگه چراغ اون روشن و خاموش می شه پس مشکل نمی تونه از کابلهای دیتا باشه و احتمال داره فلاپی دیسک شما خراب شده باشه . بهتره اونا باز کنید و روی یه سیستم دیگه امتحان کنید .
گاهی اختلالات ویندوز هم می تونه باعث بروز این مشکل بشه .
روی یه سیستم دیگه فلاپی دیسک را امتحان کنید و اگه مشکلی نداشت ویندوز خودتون را تعویض کنید .
موفق باشید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.