مشاهده نسخه کامل
: خفن ترین ویروسی که تا به حال دیدین!
adamhesaby
03-11-2008, 01:43
سلام دوستان
یه ویروس گرفتم که خیلی خیلی خفنه!؟!
کارهایی که این ویروس میکنه:
1.اجازه ی نصب هیچ آنتی ویروسی رو نمیده مثل symantec , Mcafee , nod32
2. تاسک منیجر و رجیستری ادیتور رو نمیزاره اجرا بشن و با فعال کردن اونها از طریق Gpedit.msc هم فقط 1 ثانیه وقت دارین تا اجراشون کنین! بعد از یک ثانیه دوباره از اجراشون جلوگیری میکنه
3.ویندوز رو عوض کردم بعد از 30 ثانیه برگشت
4. نمیزاره تو safe mode برم
5.نمیزاره dial up connection بسازم و اونهایی رو هم که از قبل ساختم پاک میکنه (یعنی نمیتونم کانکت بشم)
6.دهنمو سرویس کرده لطفا کمک کنین
adamhesaby
03-11-2008, 12:55
لطفا کمک کنین!!!!
adamhesaby
03-11-2008, 20:54
این چجور اورژانسیه؟!؟!؟!؟
مریض داره از دست میره ها!!!!!!!!!
Farvadin
03-11-2008, 21:43
توي هر جا كه ميري "نيو فولدر" (New Folder) باز نشده؟ احتمالاً ويروس نيو فولدر هست. اگه اينطوريه، تو همين سايت سرچ كن نيوفولدرو روشهاي از بين رفتنش رو توضيح دادن.
adamhesaby
03-11-2008, 23:45
نه
نیو فولدر نیس دوست من
برو به این تاپیک ببین مشکلت حل میشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نام خدا
سلام دوست عزيز
ويروس شما احتمالا ويروس معروف كظم غيظ هست كه ديگه قديمي شده
من با سيمانتك پاكش مي كنم شما هم امتحان كنيد
به نام خدا
سلام دوست عزيز
ويروس شما احتمالا ويروس معروف كظم غيظ هست كه ديگه قديمي شده
من با سيمانتك پاكش مي كنم شما هم امتحان كنيد
تا جایی که من می دونم کظم غیض یه شعار هم می نویسه !!! ولی توی مشخصات ویروس اسمی از شعار نبرده شد !!!!
ali_the_god
11-11-2008, 03:40
اگه اینقدر ویروسش قویه، پیشنهاد میکنم روی یه کامپیوتر دیگه یه نورتون نصب کنی و آپدیتش کنی. بعد هاردت رو بهش به صورت اسلیو وصل کنی و با نورتون اون کامپیوتر اسکنش کنی. با این روش ویروس های مخفی و غیر مخفی توی ویندوز و غیره حذف میشن ولی ممکنه ویندوز هاردت از کار بیفته. چون نورتون در این حالت فایلهای ویندوز رو هم مثل بقیه فایلهای معمولی میبینه و درنگی در حذف کردنشون نمیکنه. فوقش ویندوزش رو دوباره نصب میکنی و در عوض اطلاعات مهم روی هارد زنده میمونن
amin_bas
11-11-2008, 13:31
من هم همین مشکل رو دارم
کمک کنید.
maryam1228
12-11-2008, 09:55
:41:سلام دوستان
منم همين مشكل پيدا كردم هيچ آنتي ويروسي هم نمي تونم نصب كنم اگه راه حلشو پيدا كرديد به منم بگيد
سلام
شما این آنتی ویروس رو دانلود کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایل رو دانلود کنید و روی یک سی دی burn image کنید وسیستم رو باهاش بوت کنید و تمام هاردتون رو
اسکن کنید البته مراقب باشید اگه فایلهای سیستمی ویندوز آلودگی داشته باشند و اونا رو پاک کنید ممکنه
ویندوزتون دیگه بالا نیاد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.