مشاهده نسخه کامل
: مشكل با DirectX 10 ويستا
با سلام .
من وقتي روي ويندوز ويستا يه بازي رو نصب ميكنم ميخوام كه اجراش كنم اخطار ميده و ميگه بازي براي اجرا به Directx 10 نياز دارد در حالي كه Directx 10 روي ويستا نصبه . ولي وقتي Xirect X 9.c رو نصب ميكنم بازي اجرا ميشه ميخوام بدونم چكاري بايد انجام بدم كه اين بازي با Directx 10 اجرا بشه.
با تشكر
M a r y a m
03-11-2008, 04:33
سلام
ببین من این مشکل رو با خیلی نرم افزارا داشتم. از جمله نرم افزارای سه بعدی مثل مایا و بازیها. وقتی برنامه میگه دایرکت ایکس نصب نیست معمولا باید دایرکت ایکسی که تو خود سی دی برنامه یا بازی هست رو نصب کنی. اما این معنیش این نیست که دایرکت ایکس ویستا مثلا بشه 9. چون اگه با نرم افزارای مربوطه (مثلا اورست) چک کنی همون 10 هست منتهی اون دایرکت ایکسی که مربوط به خود بازی هست و نصب می کنی در واقع فقط یه سری dll هایی هست که برنامه رو برای اجرا شدن در ویستا سازگار می کنه و چرخ دنده های لازم برای راه افتادن برنامه تو ویستا هست.
برای همین توصیه میکنم همیشه اگه به مشکلی در اجرای بازی یا نرم افزار برخوردی تو ویستا دایرکت ایکس خودشو یه بار نصب کنی. حالا هر چند تا بازی هم باشه شما دایرکت ایکس همه رو نصب کن چون هر کدوم چرخ دنده های مربوط به همون بازیه و باید برای اجراش باشه.
درسته برای اجرای بعضی بازی ها نیاز به نصب directx 9c هست و این بدین معنی نیست که ورِِژن دایرکت اکس ویستا به 9 تنزل پیدا میکنه بلکه تنها با اینکار یه سری فایل اضافه میشه که سیستم رو قادر به اجرای بازی میکنه..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.