مشاهده نسخه کامل
: گوشی ها واسه شناسایی چی دارند؟gprs
البته هر چقدر فکر کردم چیزی واسه عنوان پیدا نکردم:31:
و هرچی سوال داشتم گذاشتم تو یه تاپیک تا هم شما راحت باشین و هم من
البته اینم بگم که تو قسمت موبایل موضوعی به نام برنامه نویسی واسه موبایل نبود(صفحه اول سایت)
و اما سوال؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
اینترنتی که توی موبایل کار میکنه(wap) واسه هر کاربر یه چیزی تعریف کرده که میتونن به اینترنت وصل بشن
که هم قابل شناسایی واسه مرکز فرستنده هست و هم برای سایت ها (نگفتم ip چون نمیدونم واقعا چطورییه )
کسی میدونه اون چیزه چیه
اگه میدونیین لطف کنین و آناتومی کامل شبکه gprs رو توضیح بدین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و سوال دوم
آیا چیزی هست(سخت افزار یا نرم افزار) که خدمات gprs رو مثل یک شبکه واسه موبایل فراهم کنه؟
مثلا یک شبکه خانگی برای استفاده موبایل از gprs با اینترنت خانگی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بگم اینا رو هم میدونم:8:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:5:
neopersia
03-11-2008, 00:04
سلام
سوالات شما در مورد GPRS و ساختمان شبکه اونها مربوط میشه به بخش اینترنت و شبکه. اینجا بیشتر در مورد طراحی و برنامه نویسی صفحاتی که قراره نمایش داده بشه بحث میکنیم.
--------------------------
سوال: یک سایت چطوری تشخیص میده که کاربر با مبایل وصل شده؟
جواب: وقتی که کاربر آدرس یک صفحه رو تو به مرورگرش میده مرورگر برای اینکه اون صفحه رو نمایش بده یک در خواست به سرور سایت میفرسته. این درخواست یک سری اطلاعات به سرور میده که تو اونا مرورگر خودش رو معرفی میکنه تا سایت هم درست و حسابی بهش جواب بده.
مثلاً از طریق User Agent که مرورگر به سرور میفرسته میشه مشخص کرد نام مرورگر چیه، ورژن مروگر چنده، سیستم عامل کاربر چیه و...
و از طریق هدر Accept هم مرورگر مشخص میکنه که چه نوع داده هایی رو میتونه نمایش بده: text/html,application/xhtml+xml,application/xml
از روی همین اطلاعاتی که مرورگر میفرسته میشه مشخص کرد که آیا کاربر با مبایل وصل شده یا نه
البته چون تعداد این User Agent ها زیاد هست ساده ترش اینه که برای اینکه دقیق مشخص کنید که مرورگر کاربر چی هست و آیا قابلیت نمایش سایت شما رو داره یا نه از کلاسهای آماده ای که برا این کار هست استفاده کنید. که دوستان در تاپیک قبلی به شما معرفی کردند.
برای اینکه صفحات در مبایل و بعضی دستگاههای دیگه درست نمایش داده بشه باید بر اساس استانداردهای WML نوشته بشن که یه جورایی ادغام XML و HTML هست. اینطوری هم که من دیدم اگر با XHTML آشنا باشید راحت میتونید اون رو یاد بگیرید.
اون قسمت تشخیص مرورگر هم نیاز به برنامه نویسی سمت سرور داره حالا با هر زبانی که امکانش رو داشته باشید. البته با جاوا اسکرپت هم میشه مرورگر کاربر رو مشخص کرد اما روش صحیحترش همون سرور سایده
shamabady
03-11-2008, 04:00
من که نفهمیدم این دوستمون چی گفت فقط تنها چیزی که میدونم اینه که هر وسیله ای که بخواد به اینترنت وصل بشه چه گوشی باشه چه کامپیوتر چه چیز دیگه حتما یک IP بهش اختصاص داده میشه
در مورد سوال دومت میشه گوشی رو از طریق کامپیوتر به اینترنت وصل کرد ولی نه به صورت gprs با کمک نرم افزار های مربوطه و بلوتوث میشه خواستی برات روش کار رو بزارم
neopersia
03-11-2008, 06:51
من که نفهمیدم این دوستمون چی گفت فقط تنها چیزی که میدونم اینه که هر وسیله ای که بخواد به اینترنت وصل بشه چه گوشی باشه چه کامپیوتر چه چیز دیگه حتما یک IP بهش اختصاص داده میشه
در مورد سوال دومت میشه گوشی رو از طریق کامپیوتر به اینترنت وصل کرد ولی نه به صورت gprs با کمک نرم افزار های مربوطه و بلوتوث میشه خواستی برات روش کار رو بزارم
IP چه ربطی به شناسایی مرورگر داره؟
حالا اگر هم قبول کنیم که از به هر کاربر روی اینترنت یک IP منحصر به فرد اختصاص داده میشه که قابل ردگیری هست از اون چهار سری عدد چه چیزی میشه فهمید که مشخص کنه کاربر با چی وارد شده؟
neopersia مرسی از پاسختون
یه مشکل کوچیک داشتم که شما حلش کردین
کلی چیز یاد گرفتم:10:
و اما شما دوست عزیز shamabady
میشه گوشی رو از طریق کامپیوتر به اینترنت وصل کرد ولی نه به صورت gprs با کمک نرم افزار های مربوطه و بلوتوث میشه خواستی برات روش کار رو بزارم
*** هزار بار مگه نگفتم فقط اسم نبرین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(توی شکلک ها دود پیدا نکردم:31:)
خوب روش کار چیه؟(با بلوتوث)
< یا اصلا هر چی که بلدین>
shamabady
03-11-2008, 11:39
IP چه ربطی به شناسایی مرورگر داره؟
حالا اگر هم قبول کنیم که از به هر کاربر روی اینترنت یک IP منحصر به فرد اختصاص داده میشه که قابل ردگیری هست از اون چهار سری عدد چه چیزی میشه فهمید که مشخص کنه کاربر با چی وارد شده؟
تا جایی که من از سوال این دوستمون فهمیدم ایشون در مورد شناسایی گوشی تو شبکه گفته بودند نه شناسایی مرورگر گوشی (یه بار دیگه سوال و بخونید)
(توی شکلک ها دود پیدا نکردم)
خوب روش کار چیه؟(با بلوتوث)
< یا اصلا هر چی که بلدین>
من قبلا با این روش کار میکردم تو وبلاگم هم گذاشته بودم باید پیدا کنم بزارم البته تو این تاپیک نمیذارم چون ربطی به موضوعش نداره تو یه تاپیک جداگانه تو قسمت موبایل میزارم به اونجا مراجعه کن
در ضمن فقط برای گوشی های سیمبین امکان پذیره
shamabady
03-11-2008, 13:10
برات گذاشتم این آدرسش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو وبلاگم هست از اونجا هم میتونی استفاده کنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
neopersia
03-11-2008, 17:39
تا جایی که من از سوال این دوستمون فهمیدم ایشون در مورد شناسایی گوشی تو شبکه گفته بودند نه شناسایی مرورگر گوشی (یه بار دیگه سوال و بخونید)
من قبلا با این روش کار میکردم تو وبلاگم هم گذاشته بودم باید پیدا کنم بزارم البته تو این تاپیک نمیذارم چون ربطی به موضوعش نداره تو یه تاپیک جداگانه تو قسمت موبایل میزارم به اونجا مراجعه کن
در ضمن فقط برای گوشی های سیمبین امکان پذیره
خوب شناسایی گوشی در شبکه یعنی چی؟ بازم فکر نمیکنم ربطی به IP داشته باشه
در ضمن قبلاً هم گفتم بحث در مورد شبکه زیاد مربوط به اینجا نمیشه اینجا انجمن طراحی وب هست. جوابی هم که من دادم اگه درست بخونید در مورد این بود که چطوری یک سایت متوجه میشه که کاربر با چی وصل شده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.