ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چنـــــــــــــــــــــــ د روزه که دارم با این سیستم ور میرم ولی مشکلی که دارم هنوز پابرجاست ... چیکار کنـــــــــــــــــــــــ ـــم ؟

Ali_Best
02-11-2008, 20:11
سلام خدمت دوستان گلم!
رفقا من یه سیستم مشکل دار دارم (از لحاظ سخت افزاری) به صورتی که باید یه 10-15 دفعه ریستارت کنم تا این لامصب ویندوزش بیاد بالا ... حالا که دیگه این مشکل رو هم که پیدا کردم دیگه شده قوز بالا قوز!

آقا من یه سری مطلب رو تو این تاپیک نوشتم ... مشکلاتی که در ادامه میگم ادامه مطالبیه که تو این تاپیک نوشته شده ... چون به خاطر ویروسه یه تاپیک هم اینجا زدم (با عرض معذرت خدمت اساتید!)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب ... و حالا ادامه مطلب ...
من مجددا ویندوز رو تغییر دادم ... کاسپرسکی 2009 رو هم نصب کردم کاملا آپدیت کردم ... بهترین تنظیمات رو هم روی اون اعمال کردم ... سیستم رو یه full scan زدم به صورت deep scan! ... نتیجه این شد :
کلی ویروس پیدا کرد مثلا : LSASS.exe که دائما توی فکر میکنم پوشه windows ایجاد میشد و کاسپر پاک می کرد ... نامرد دوباره ایجاد میشد و دوباره کاسپر پاکش میکرد! ... autoplay.exe که توی recycle همه درایوها ایجاد میشد ... + چندتا ویروس خطرناک دیگه که اسمش یادم نمیاد ... همش رو پاک کرد ... یه چند باری که کام رو ریست کردم ... بعد میندوز که بالا می اومد شکل ویندوز(تم) شبیه ویندوز 98 میشد ... shortcutها نشون داده نمیشد ... بعد یه ارور میداد از همونایی که معروفه ... پایینش نوشته Don't Send / Send Erorr Report وقتی Don't Send رو میزدم دیگه هیچکاری نمیشد کرد ... نه میشد start menu رو زد و نه هیچ کار دیگه! ... دوباره یه ویندوز دیگه نصب کردم(درایوی که ویندوز قبلی توش بود رو کامل پاک کردم) حالا وقتی میخوام برم توی درایوها ارور Access is denied رو میده هیچ جوری نمیشه وارد دریاوها شد ... تا الآن هم که نمیتونم با meebo وارد مسنجرهام بشم ... هیچی دیگه همین ... موندم چیکار کنم؟ کلی نرم افزار جدید از نت دالود کردم حدود 4-5 گیگ حالا نمیتونم به هیچکدوم دسترسی داشته باشم :19: :41:

البته نظر خودم :
اونجور که بوش میاد یه ویروسه که کاسپر نشناختدش و با فرمت کردن درایوها حل میشه ... نکنه که این هارد ما بد سکتور گرفته باشدش؟:18:

چیکــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــار کنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــم؟؟؟؟؟

p_s_m
03-11-2008, 10:24
اول اینکه شما باید kaspersky رو درست تنظیم کنید و بعد اسکن کنید (بهترین تنظیمات برای kaspersky)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمساله دیگه اینکه درایوها رو یه اسکن دیسک بکنید .(fix errors رو تیک بزنید )

در مورد تست بدسکتور از نرم افزار partition table doctor استفاده کنید .(البته نرم افزار برای اینکار زیاده)

از فلاپی بوت 98 هم میشه برای تست بدسکتور استفاده کرد .

اگر اطمینان پیدا کردید که کار ویروس هست چند حالت وجود داره :

1. ویروس پارتیشن های شما رو damage کرده که در اینصورت اول باید با نرم افزارهای پارتیشن ریکاوری

(مثل active partition recovery) بیفتید به جون هارد ! و پارتیشن ها رو ریکاور کنید و بعد یه اسکن ویروس کنید

(من avira antivir personal رو برای اسکن ویروس پیشنهاد میکنم )

2 . ویروس به ویندوز جدیدی هم که نصب کردین سرایت کرده و پیغام access denied جعلی هست !

در اینصورت کافیه یه اسکن ویروس بکنید ( البته اگر از avira استفاده می کنید حتما بهترین تنظیمات اون

رو در انجمن مربوط به نرم افزار های امنیتی مطالعه کنید )

البته احتمال های دیگه ای هم هست که دیگه دستم خسته شد از بس تایپیدم !

شما اینکارهایی که گفتم انجام بدین و نتیجه رو همین جا بگین

:10:

sus2
03-11-2008, 12:02
سلام خدمت دوستان گلم!
رفقا من یه سیستم مشکل دار دارم (از لحاظ سخت افزاری) به صورتی که باید یه 10-15 دفعه ریستارت کنم تا این لامصب ویندوزش بیاد بالا ... حالا که دیگه این مشکل رو هم که پیدا کردم دیگه شده قوز بالا قوز!

آقا من یه سری مطلب رو تو این تاپیک نوشتم ... مشکلاتی که در ادامه میگم ادامه مطالبیه که تو این تاپیک نوشته شده ... چون به خاطر ویروسه یه تاپیک هم اینجا زدم (با عرض معذرت خدمت اساتید!)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخب ... و حالا ادامه مطلب ...
من مجددا ویندوز رو تغییر دادم ... کاسپرسکی 2009 رو هم نصب کردم کاملا آپدیت کردم ... بهترین تنظیمات رو هم روی اون اعمال کردم ... سیستم رو یه full scan زدم به صورت deep scan! ... نتیجه این شد :
کلی ویروس پیدا کرد مثلا : LSASS.exe که دائما توی فکر میکنم پوشه windows ایجاد میشد و کاسپر پاک می کرد ... نامرد دوباره ایجاد میشد و دوباره کاسپر پاکش میکرد! ... autoplay.exe که توی recycle همه درایوها ایجاد میشد ... + چندتا ویروس خطرناک دیگه که اسمش یادم نمیاد ... همش رو پاک کرد ... یه چند باری که کام رو ریست کردم ... بعد میندوز که بالا می اومد شکل ویندوز(تم) شبیه ویندوز 98 میشد ... shortcutها نشون داده نمیشد ... بعد یه ارور میداد از همونایی که معروفه ... پایینش نوشته Don't Send / Send Erorr Report وقتی Don't Send رو میزدم دیگه هیچکاری نمیشد کرد ... نه میشد start menu رو زد و نه هیچ کار دیگه! ... دوباره یه ویندوز دیگه نصب کردم(درایوی که ویندوز قبلی توش بود رو کامل پاک کردم) حالا وقتی میخوام برم توی درایوها ارور Access is denied رو میده هیچ جوری نمیشه وارد دریاوها شد ... تا الآن هم که نمیتونم با meebo وارد مسنجرهام بشم ... هیچی دیگه همین ... موندم چیکار کنم؟ کلی نرم افزار جدید از نت دالود کردم حدود 4-5 گیگ حالا نمیتونم به هیچکدوم دسترسی داشته باشم :19: :41:

البته نظر خودم :
اونجور که بوش میاد یه ویروسه که کاسپر نشناختدش و با فرمت کردن درایوها حل میشه ... نکنه که این هارد ما بد سکتور گرفته باشدش؟:18:

چیکــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــار کنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــم؟؟؟؟؟

شما الان اسکن میکنی ویروس پیدا میکنه ؟؟؟

در مورد پیغامی که میده سطح دسترسی شما به درایو کاهش پیدا کرده برای حل این مشکل شما رو درایو کلیک راست میکنی و تو قسمت sharing and security >security>group or usernames>administrator>پایین تیک فول کنترل رو میزاری ان شاالله حل میشه ( در صورتی که ویروس نداشته باشی)

Ali_Best
03-11-2008, 22:07
اول اینکه شما باید kaspersky رو درست تنظیم کنید و بعد اسکن کنید (بهترین تنظیمات برای kaspersky)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمساله دیگه اینکه درایوها رو یه اسکن دیسک بکنید .(fix errors رو تیک بزنید )

در مورد تست بدسکتور از نرم افزار partition table doctor استفاده کنید .(البته نرم افزار برای اینکار زیاده)

از فلاپی بوت 98 هم میشه برای تست بدسکتور استفاده کرد .

اگر اطمینان پیدا کردید که کار ویروس هست چند حالت وجود داره :

1. ویروس پارتیشن های شما رو damage کرده که در اینصورت اول باید با نرم افزارهای پارتیشن ریکاوری

(مثل active partition recovery) بیفتید به جون هارد ! و پارتیشن ها رو ریکاور کنید و بعد یه اسکن ویروس کنید

(من avira antivir personal رو برای اسکن ویروس پیشنهاد میکنم )

2 . ویروس به ویندوز جدیدی هم که نصب کردین سرایت کرده و پیغام access denied جعلی هست !

در اینصورت کافیه یه اسکن ویروس بکنید ( البته اگر از avira استفاده می کنید حتما بهترین تنظیمات اون

رو در انجمن مربوط به نرم افزار های امنیتی مطالعه کنید )

البته احتمال های دیگه ای هم هست که دیگه دستم خسته شد از بس تایپیدم !

شما اینکارهایی که گفتم انجام بدین و نتیجه رو همین جا بگین

:10:
ممنون دوست خوبم! :11:
چشم ... مو به مو راهکارها رو انجام میدم ببینم چی میشه ... فعلا که باید برم اون نرم افزارهایی رو که گفتید دانلود کنم ...
راستی ..... چطوری میشه از طریق بوت 98 بدسکتوری هارد رو بررسی کرد؟ ... این رو بگم که فرمت کلیه درایوهام NTFS هستش ... در این حالت هم میشه؟!(گمون نمیکنم بشه!)
در مورد اون تنظیمات هم من همون تنظیماتی رو که دوست عزیز Nine قرار داده بودند رو گرفتم و اعمال کردم ...

شما الان اسکن میکنی ویروس پیدا میکنه ؟؟؟

در مورد پیغامی که میده سطح دسترسی شما به درایو کاهش پیدا کرده برای حل این مشکل شما رو درایو کلیک راست میکنی و تو قسمت sharing and security >security>group or usernames>administrator>پایین تیک فول کنترل رو میزاری ان شاالله حل میشه ( در صورتی که ویروس نداشته باشی)

ممنون دوست عزیز بابت پاسختون!:11:
والا آنتی ویروس که نه دیگه نصب نکردم! ... کی حال داره با این اینترنت ذغالی آنتی ویروس آپدیت کنه!(اما اگه مجبور بشم این کار رو میکنم! ... من گفتم که اون دفعه که با کاسپر آپدیت شده ی تنظیم شده ویروس یابی کردم دیگه الآن احتیاج به نصب یه آنتی ویروسه دیگه نیست ... البته اگه یه آنتی ویروس دیگه مثل Avira مد نظرتونه جای بحث داره ... )
راستی ..... اون چیزی که شما گفتید رو رفتم سراغش ولی من اون گزینه ها (و یا سربرگ ها) رو ندارم ... میشه واضحتر بگید؟!

sus2
03-11-2008, 23:20
ممنون دوست عزیز بابت پاسختون!:11:
والا آنتی ویروس که نه دیگه نصب نکردم! ... کی حال داره با این اینترنت ذغالی آنتی ویروس آپدیت کنه!(اما اگه مجبور بشم این کار رو میکنم! ... من گفتم که اون دفعه که با کاسپر آپدیت شده ی تنظیم شده ویروس یابی کردم دیگه الآن احتیاج به نصب یه آنتی ویروسه دیگه نیست ... البته اگه یه آنتی ویروس دیگه مثل Avira مد نظرتونه جای بحث داره ... )
راستی ..... اون چیزی که شما گفتید رو رفتم سراغش ولی من اون گزینه ها (و یا سربرگ ها) رو ندارم ... میشه واضحتر بگید؟!

برو tools>folder option>view>use simple file sharing تیکش رو بردار کار قبلی رو انجام بده

p_s_m
04-11-2008, 16:07
راستی ..... چطوری میشه از طریق بوت 98 بدسکتوری هارد رو بررسی کرد؟

البته این روش فقط برای پارتیشن های نوع FAT هست شما بعد از اینکه سیستم رو با فلاپی بوت 98

راه اندازی کردید تایپ کنید :

x: اسم پارتیشن هست مثلا : c ...d...e یا ...

بعد از اتمام scandisk از شما سوال می کنه که آیا surface check انجام بدم ( یا یه همچین چیزی !)

شما هم yes بزنید .بعد می بینید که یک نقشه فرضی از هارد دیسک نشون میده و شروع میکنه به تست کردن.

اما اگر نرم افزار کامل تر می خوای همون partition table doctor خوبه با partition magic هم میشه تست بدسکتور

انجام داد

Ali_Best
04-11-2008, 19:40
برو tools>folder option>view>use simple file sharing تیکش رو بردار کار قبلی رو انجام بده
کارهایی رو که گفتید انجام دادم ... اون تیک مقابل فول کنترل بود (لازم نبود من بزارم) ... بعد برای کننکاوی گفتم بردارم ببینم چی میشه ... هیچی دیگه از حالت "فول کنترل" دراومد! چجوری میشه دوباره برش گردوند؟!

البته این روش فقط برای پارتیشن های نوع FAT هست شما بعد از اینکه سیستم رو با فلاپی بوت 98

راه اندازی کردید تایپ کنید :

x: اسم پارتیشن هست مثلا : c ...d...e یا ...

بعد از اتمام scandisk از شما سوال می کنه که آیا surface check انجام بدم ( یا یه همچین چیزی !)

شما هم yes بزنید .بعد می بینید که یک نقشه فرضی از هارد دیسک نشون میده و شروع میکنه به تست کردن.

اما اگر نرم افزار کامل تر می خوای همون partition table doctor خوبه با partition magic هم میشه تست بدسکتور

انجام داد
عزیزم من که گفتم فرمت درایوهام NTFS هست! ... پس این کار رو نمیتونم انجام بدم!
خب از اول می گفتی partition magic ! این رو فکر کنم روی سی دی دارمش ... (دائم تو فکر بودم که چجوری حالا این partition table doctor رو دانلود کنم من!) ... برم ببینم چیکار میکنه این پارتیشن مجیک!

از هر دوتون ممنونم :11::40:

sus2
05-11-2008, 21:54
کارهایی رو که گفتید انجام دادم ... اون تیک مقابل فول کنترل بود (لازم نبود من بزارم) ... بعد برای کننکاوی گفتم بردارم ببینم چی میشه ... هیچی دیگه از حالت "فول کنترل" دراومد! چجوری میشه دوباره برش گردوند؟!

:11::40:

شما دوباره تیک رو بزار سرجاش

Ali_Best
08-11-2008, 14:52
شما دوباره تیک رو بزار سرجاش

سلام
عزيز ديگه فول كنترل نيست كه من اين كار رو انجام بدم! ... فعلا اين ويندوز ما كه تو بازيه ... ميرم يكي ديگه بنصبم ...
مي خوام يه كار كنم ... مي خوام هر دفعه كه يه ويندوز جديد نصب مي كنم يه آنتي ويروس آپديت شده هم نصب كنم ببينم كدوم آنتي ويروس مي تونه اين مشكل ما رو حل كنه؟!(البته اگه مشكل از هارد نباشه ...)

راستي..... اون دوست عزيز كه گفته بودند با پارتيشن مجيك ميشه وضعيت بدسكتوري هارد رو بررسي كرد من كه توي اون هرچي گشتم چيزي پيدا نكردم ... البته ورژني كه من دارم 8.0 هست ... چيكار كنم با اين راه حلي كه شماگفتين؟

Ali_Best
09-11-2008, 22:29
سلام
آخرین اخبار و نتایج از سیستم ما!:
مجددا یه ویندوز دیگه نصب کردم ... نمیدونم چجوری شد که دیگه پیغام Access is denied به هنگام دابل کلیک روی درایوها ظاهر نشد و براحتی درایوها باز شد (پس میشه نتیجه گرفت که مشکل از هارد و اینا نبوده)

مجددا Vista Transformation Pack 8 رو نصب کردم ... حالا با علائمی که وجود داره دیگه مطمئنم که این پک ویروسیه ... ویروسها : LSASS.EXE و AUTOPLAY.EXE
آویرا رو از سایت دانشگاهمون دانلود کزدم و اون رو روی فلش مموریم ذخیره کردم ... ولی مجددا به یه مشکل برخوردم ... وقتی فلش رو وارد کام کردم و روی آیکون مربوط بهش دابل کلیک کردم ارور " مربوط به فرمت درایو " رو داد :18:... وقتی اون رو روی یه سیستم دیگه تست کردم ارور " لطفا یک دیسک داخل درایو قرار دهید " رو داد:18: ... البته چراغ مربوط به فلش روشن میشه و پیغام اینکه فلش مموری به کام وصل شده هم ظاهر میشه ولی نمیدونم چی شده؟ ... وقتی هم Propertise مربوط به اون رو میارم می نویسه : میزان فضا 0 که همه این فضا هم اشغاله!:18::18::18: ... مارک فلش مموریم هم Trancsend 4gig هست ... چیکار کنم؟ ... کلی اطلاعات داشتم روش که به شدت بهشون احتیاج دارم :19: :41: :41: :41:

فعلا که نمیتونم اصلا به این مشکل کامپیوترم فکر کنم چرا که به کاسپر امیدی ندارم (یبار امتحانش رو پس داده) ... از طرفی هم نمیتونم آویرا رو نصب کنم (دغدغه فلشم رو دارم :41:)

تو اینجا یه تاپیک زدم(تا با اینجا منافاتی نداشته باشه) ... اگه راه حلی به نظرتون میرسه ممنون میشم کمکم کنید :

H_E_A
09-11-2008, 23:59
سلام چند نکته مهم مهم مهم
1)بعد از نصب ویندوز قبل از ورود به هر جایی و اجرای هر فایلی باید با یه ویروس کش خوب(والبته آپدیت) سیستمت رو FullScan کنی و در حین اسکن تو درایوات گشت نزنی(چون واقعا گارد بعضی آنتی ویروسها ضعیفه)
در نتیجه باید آنتی ویروس رو از رو CD نصب کنی (به شرطی که خود CD ویروسی نباشه)
2) قبل از بالا اومدن سیستمت بعد از نصب ویندوز جدید (یا آخرین باری که از سیستم اومدی بیرون و می خوای ویندوز عوض کنی
با یه چیزی مثل Hirents boot cd بالا بیا و با داس برو تو درایوات یه dir /a بگیر و اگه چیز مشکوکی دیدی (مثلا autorun.inf)پاک کن و همین طور فولدر های Recycler و System Volume Information اگه پاک نشدند دستور attrib -h -s -r -a filename رو اجرا کن و بعد مجددا سعی کن پاکشون کنی
(فکر کنم hirents , dos4ntfs رو داشته باشه فکر کنم با سی دی نصب خود ویندوز هم می تونی بری تو خط فرمان(حالا چطوری شو دوستان بگن ))
و یه نکته اینکه lsass.exe ویروس نیست بلکه جز فایل های خود ویندوزه که تو سیستمت ویروسی شده

amir21
20-12-2008, 12:53
سلام منهم به مشکل همین دوستمون دچار شدم
فایل های Lsass.exe و autorun.inf و Autorun.exe رو تمام درایهام هستند و من با برنامه Nero تونستم ببینمشون. یه تروجان ایرانی باید باشه
تو رو خدا یه کمکی بکنید.هرچی پاک میکنم بازم میاد