ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اصل قفل گذاری با اتوران سی دی

shahrokh2008
01-11-2008, 13:24
با سلام.....راستش همه این تاپیک ها قدیمی هستند و منم اومدم که یه کار تازه بکنم شاید ما رو درک کنند....خوب شروع میکنم...اصل قفل گذاری حرفه ای اوصولا از طریق اتوران هستش که متاسفانه دوستان ما قبل از اینکه بدونن اصلا نوع قفل چی هستش و چه جوری کار میکنه میخوان سه سوته با clone یا Alcohol بشکننش...غافل از اینکه بابا دیگه دوره قفل گذاری سنتی سر اومد....قفل ها دارن حرفه ای میشن..وما برای یادگیری نحوه کارکرد اونها باید خورده اطلاعات خودمون رو رو هم بریزیم تا شاید یه کاری کردیم.....خیلی از قفلهای جدید از طریق اتوران مسیر دهی و برنامه نویسی میشن خیلی هاشون هم کنارشون یه فایله dll هست که نوع پکر()packer)رو چک میکنه........اولا اینکه ما باید از winhex کمک بگیریم........فعلا باید برم....ولی خیلی چیزها در مورد قفلهای مدرن بلدم مخصوصا Aspi که تا چند روز دیگه اطلاعات کاملتری بهتون میدم...به شرط همکاری و تشکر از همدیگه......به امید دیدار:11:

mahramasrar2
01-11-2008, 20:30
ضمن خوش آمد به دوست جديدمان shahrokh2008
اميدوارم حضورتان پايدار وقولتان هم عملي باشد
در هر حال بي صبرانه منتظر قفل اتوران وآموزشهاي جديد شما هستيم
با تشكر فراوان وبا آرزوي بازگشت با دست پر

rkhsoft
02-11-2008, 12:56
سلام من می توانم در زمینه کرک و شکستن قفل سیدی کمک بکنم اما به شرط همکاری

rkhsoft
02-11-2008, 12:57
من یک نرم افزاری دارم که می شه با اون پروژه اتوران mmb را درآورد.

shahrokh2008
02-11-2008, 13:03
اول میخوام با multi media builder شروع کنم......اگه دوستان مایلند لطفا نظر بدن....در ضمن کاش میتونستم فالیل پیوست کنم چون واسه گذاشتن و آپلود فایل خیلی مشکل دارم...قفلها شامل aspi ..negahban...cd check...tz copy...و قفلهای ترکیبی و قدرتمند Jordan که فوق العاده هستند و از اتوران مسیر دهی میشوند.....فعلا روی نگهبان نسخه 4 کار میکنم که ترک صوتی چند گیگا بایتی به سی دی اضافه میکنه و کرکش کار زمان بر و وقت گیریه در ضمن من این ترم درس عملی هم دارم و حسابی سرم شلوغه...گیم خور هم هستم......خلاصه در کل مخلص بر و بچ هستیم.... .IM the boy of Kurdistan.....Slawla la gali Kurd

rkhsoft
02-11-2008, 13:20
سلام من پروژه قفل تلفنی با mmb را طراحی کرده ام

mahramasrar2
02-11-2008, 15:06
من یک نرم افزاری دارم که می شه با اون پروژه اتوران mmb را درآورد.
البته دوستمون mJo0T يه برنامه براي اينكار طراحي كرد وگذاشت روي سايت
منظورم همين سايته اگه منظورت همونه كه هيچ اما اگه چيز جديدتر ومتفاوتيه لطفا آپلود كن

درصورتي كه براي آپلود مشكل داري بگو

mahramasrar2
02-11-2008, 15:11
اول میخوام با multi media builder شروع کنم......اگه دوستان مایلند لطفا نظر بدن....در ضمن کاش میتونستم فالیل پیوست کنم چون واسه گذاشتن و آپلود فایل خیلی مشکل دارم...قفلها شامل aspi ..negahban...cd check...tz copy...و قفلهای ترکیبی و قدرتمند Jordan که فوق العاده هستند و از اتوران مسیر دهی میشوند.....فعلا روی نگهبان نسخه 4 کار میکنم که ترک صوتی چند گیگا بایتی به سی دی اضافه میکنه و کرکش کار زمان بر و وقت گیریه در ضمن من این ترم درس عملی هم دارم و حسابی سرم شلوغه...گیم خور هم هستم......خلاصه در کل مخلص بر و بچ هستیم.... .IM the boy of Kurdistan.....Slawla la gali Kurd

شاهرخ جان براي اينكه آموزشت راحت تر باشه اون رو به صورت PDF بساز يا توي WORD تايپ كن وآپلود كن
براي آپلود از اين سايت ها استفاده كن كه بسيار راحت هستند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

هر كدوم روكه مي خواي انتخاب ورايگان آپلود كن:46:
منتظر اولين آموزش شما هستيم:10:
با تشكر

shahrokh2008
02-11-2008, 22:23
رامین هیچ وقت فایلهای prive8 رو در دسترس عموم قرار نده.....در ضمن ما در این تاپیک هدفمون قفل گذاری با استفاده از multimedia builder هستش .......اگه در این رابطه چیزه به درد بخوری داری واسه دانلود بزار اما نه کامپایلر رو......

shahrokh2008
06-11-2008, 15:22
باز هم سلام...اما چه سلامی ...هیچ وقت از شما انتظار یک چنین برخورد زشتی رو تو تاپیک ASPI نداشتم...حقا که من خیلی در مورد رفاقت شما ها اشتباه میکردم...چون تا چیزی داری میخوانت ولی اگه ازشون چیزی بخوایی با یه لگد پرتت میکنن بیرون اینم فایل آموزشی قفل گذاری با ASPI ....

shahrokh2008
06-11-2008, 15:34
در ضمن خود مولتی مدیا بیلدر قادر هستش که قفل تلفنی درست کنه...و همچنین میتونه با یه برنامه نویسی ساده در صورت ایمیج گرفتن با الکحول یا کلون دیگه اتوران کار نکه.......و خیلی پروژه های دیگه قفل گذاری که با Mmb درست میشن و من تمام پروژه های آموزشیش رو دارم....اما با این تفاصیل دیگه غلططططططططط بکنم حرفی بزنم....فقط نگاه میکنم....(هیچ وقت از خودتون پرسیدید که چرا اکثر سی دی های قفل دار یه فایل مولتی مدیا بیلدر دارن )متاسفانه من جوابشو میدونم ولی افسوس..............

mahramasrar2
06-11-2008, 15:44
با سلام وتشكر از شما دوست من شاهرخ بابت آپلود فايلها
دوست من شاهرخ من فايل آموزشي شما يعني همون سورس مولتي مديا بيلدر رو داونلود كردم

فايل جالبيه بايد روش كار اسكريپت هاش رو بايد بررسي كنم تا ببينم چي به چيه

هیچ وقت از شما انتظار یک چنین برخورد زشتی رو تو تاپیک ASPI نداشتم...حقا که من خیلی در مورد رفاقت شما ها اشتباه میکردم.

من كه نفهميدم چي باعث شده شما به اين نتيجه گيري برسي؟!!
انتقاد؟ يعني شما تا اين حد شكننده هستيد؟

چون تا چیزی داری میخوانت ولی اگه ازشون چیزی بخوایی با یه لگد پرتت میکنن بیرون

دوست من يه تاپيك در اين سايت به من نشون بده كه كار بري چيزي خواسته و اون رو با لگد پرت كردند بيرون
مثلا شما اگه سئوالي در سايت بپرسي يا مثلا در صورتي كه فايلي در خواست بكني كار بران در صورتي كه فايل رو داشته باشند برات آپلود مي كنند اگر او آپلود نكند ديگري خواهد كرد ! كافيست درست سئوال كني

آيا دوستون mjo0t زماني كه شما و دوستمون mehdi AZIZI براي در خواست برنامه اي كه سورس مولتي مديا بيلدر رو استخراج كنه تلاش مي كرديد وقت نگذاشت وساعت يك نيمه شب فايل رو آپلود نكرد؟

آيا او جواب دوستان وپيگيري هاي شما رو با توهين وفحش وناسزا داد؟ يا گفت در خواست خود را به ايميل من بفرستيد؟ آيا او شما را با لگد از تاپيك پرت كرد بيرون؟
اگر شما نتوانستي به موقع فايل رو از طريق ياهو يا هر سايت ديگري آپلود كني اين مشكل ديگران نيست مشكل عدم وجود مهارت شماست

در هر حال هم متاسفم كه چنين طرز فكري داري هم خوشحالم كه جووني ومدتها وقت داري تا ياد بگيري

Saha Software
15-11-2008, 23:57
سلام به همگی من اولین پستم است در این مورد
من حدود 3 سال با Mmb بزرگ شدم--خیلی باهاش کار کردم-حدود 200 عنوان سی دی هم تولید کردم-
اما هیچ وقت نتونستم روی فایل های اجراییم قفل بذارم و یا حتی از کپی گرفتن اونها جلوگیری کنم
یادمه آخرین مجموعه ای که درست کردم از شرکت آموزشی شرق بود-فنون رزمی-می خواست روی سی دیش قفل بذاره می گفت حاضرم 2 برابر پول بدم ولی سی دیم قفل داشته باشه--ولی حیف که من بلد نبودم
اگه میشه یه توضیح بدید؟؟!!
مثلا برای قفل تلفنی؟

shahrokh2008
17-11-2008, 00:51
سلام به همگی من اولین پستم است در این مورد
من حدود 3 سال با Mmb بزرگ شدم--خیلی باهاش کار کردم-حدود 200 عنوان سی دی هم تولید کردم-

من خودم خوراکم mmb هستش..و مجموعه های زیادی رو هم درست کردم....ولی حیف که یه قسمت جدا واسه این نرم افزار قدرتمند نذاشتن...من همه جوره در خدمت هستم...ولی به شرطی که شما کارهای رو که با این نرم افزار انجام دادید و خیلی زیبا و مبتکرانه هستش رو واسم آپلود کنی.......در ضمن بعضی چیزهارو برات با پیغام خصوصی میفرستم...به دلایل امنیتی...شما هم اگه اتوران شرکتی رو داری با پیغام خصوصی آپلود کن تا واسه شرکتها هم مشکلی پیش نیاد و خلاف قوانین انجمن هم نباشه........در مورد قفل تلفنی با mmb باید بگم که اگه دست کرکرهای این سایت بیفته سه سوته آنپکش میکنن...پس زیاد امنیت نداره....البته یه راههایی برای جلوگیری از آنپکش وجود داره....ولی اگه قفل تلفنی میخوایی حتما بهت میگم که باید چیکار کنی...در ضمن من هفته ای یه بار اینترنت پر سرعت دارم...پس آگه فایلها یه کم حجمشون بالا بود یه کم صبر کن تا آپلودش کنم....فعلا یه چشمه بیا بالا...

batcompany
19-04-2010, 23:54
shahrokh 2008 جان ....
ظاهرا اون فایل آموزش قفل گذاری با aspi * فل*ت*ی*ر* شده . اگه تونستی این فایل را یکجا دیگه آپلود کن
اگه این کارو بکنی خیلی ممنون می شم . لطف بزرگی می کنی اگه این کارو بکنی

batcompany
22-04-2010, 22:52
سلام هخامنش عزیز
شما آموزش قرار دادن قفل aspi که shahrokh2008 اینجا آپلود کردند را دارید
دیدم کسی جواب نمی ده گفتم از شما یک درخواستی بکنم اگه این فایل یا هر فایلی که در رابطه با قرار دادن قفل aspi روی سی دی باشه را آپلود کنین . از لطفتون ممنون می شم اگه این کارو بکنین

hakhamanesh
23-04-2010, 13:28
سلام هخامنش عزیز
شما آموزش قرار دادن قفل aspi که shahrokh2008 اینجا آپلود کردند را دارید
دیدم کسی جواب نمی ده گفتم از شما یک درخواستی بکنم اگه این فایل یا هر فایلی که در رابطه با قرار دادن قفل aspi روی سی دی باشه را آپلود کنین . از لطفتون ممنون می شم اگه این کارو بکنین

از اینجا دانلود کنید:

Mohsen_Hoseyni
23-04-2010, 14:20
من آخر نفهميدم قفل aspi يعني چي!! دوستان يه سري شركتهاي قفلگذار از اين توابع استفاده ميكنند براي چك كردن قفلشون!همين aspi قفل نيست كه تو همه درخواستها ميگيد قفل Aspi اگه برنامه نويس هستيد يه سرچ كنيد ببينيد اصلا Aspi چيه من زياد دنبال اين قضايا بودم و به اين نتيجه رسيدم بايد كار رو به كاردان سپرد محصولاتم رو هم دادم به يه شركت معتبر و راضي هم هستم بعد از 5ماه هنوزم كپي نشدن محصولاتم! بيخيال شيد يه ذره هزينه كنيد از همه بهتره كسي خواست بگه بهش بگم كدوم شركتها بهترينن تو اين مورد يا حق:11:

batcompany
25-04-2010, 00:54
دوست عزیز aspi قفل نیست بلکه یک تابع چک کننده سی دی است . در اصل وقتی dll مربوط به درایور aspi رو در ویندوز نصب می کنید
می توانید با سی دی رام و یا دی وی رام ارتباط برقرار کرد و از اون طریق فایلهای لازم را برای چک کردن روی سی دی بررسی کنید
مثلا نرم افزارهای nero و clone cd و ... برای برقراری ارتباط با سی دی رام ها از توابع aspi استفاده می کنند و از اون طریق می تونند فایلهای ما رو روی سی دی رایت کنند . حالا وقتی ما تونستیم با سی دی رام ارتباط برقرار کنیم ( به وسیله این تابع ) می تونیم قفلی بنویسیم که یکسری فایلهای خاص رو روی سی دی چک کنه و اصلیت آنها را بررسی کنه تا پس از رایت و یا اجرای اون در درایو مجازی
با پیغام سی دی اصلی نیست مواجه بشه . بنابراین aspi قفل نیست و نمی توان به آن قفل گفت اما چون در سی دی بعضی از شرکت ها یک پوشه به اسم aspi وجود داره به قفل aspi معروف شده . من در همین حد اطلاع داشتم . حالا می خواستم بدونم کسی آموزشی از روش قرار دادن این نوع قفل روی سی دی یا دی وی دی رو داره یا نه ؟ تو رو خدا هر کی بلده یک آموزش بذاره تا بقیه هم بتونند استفاده کنن .

batcompany
25-04-2010, 01:03
هخامنش عزیز ....
از لطف شما بسیار سپاسگزارم . دارم فایلو دانلود می کنم . امیدوارم خوب باشه

Rapidbaz
25-04-2010, 21:43
چرا دوستان تایپیک رو ادامه نمیدن . اگه واقعا اطلاعاتی دارین بذارین دیگران استفاده کنن . زکات علم ترویج اونه . ایقد واسه آموزش به دیگران خسیس نباشین

---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------

شاید این پی دی اف به درد کسی بخوره

najafi r
08-05-2010, 11:50
میشه در مورد قفل گذاری در ئئذ به من کمک کنید من عضو جدید هستم اگه میشه