مشاهده نسخه کامل
: Restart شدن كامپيوتر بعد از Stand Bye!?!؟!
David.Jn
01-11-2008, 09:50
سلام چند وقته كامپيوترم ديگه Stand Bye نميشه انيجوريه كه وقتي ميره رو Stand Bye ديگه روشن نميشه يا اگه روشن بشه Restart ميشه چكار كنم درست بشه??؟؟
shahramcat
01-11-2008, 13:41
شما درایور نرم افزاری جدیدی نصب کردی ؟ مثل کارت گرافیک یا غیره ؟ حتما بگو ...
چیزی رو عوض کردی از سخت افزار ؟ اگر عوض کردی احتیاج به آپدیت بایوس مادر بورد داری ....
David.Jn
01-11-2008, 14:56
قبلآ پاورم برق ميداد جوري كه به كيس دست ميزدي برق ميگرفت بعد خود به خود درست شد نميدونم از اينه يا نه راستي الان يه چيز يادم اومد من كارت گرافيكم آنبورده به خاطر اينكه Xp نصب ميكردم ديگه درايورشو نصب نميكردم ولي الان به توصيه يكي از بچه ها دارم نصبش ميكنم(ميتونه به اون ربطي داشته باشه؟)
shahramcat
01-11-2008, 22:39
در مورد پاور که گفتید 90٪ همین مشکل رو دارن مهم نیست !
خوب بعد از نصب این اتفاق افتاده ؟ یا هنوز نصب نکرده اینطور شده !
David.Jn
01-11-2008, 23:16
بعد از نصب اينجوري شده ولي همون موقع نه چند وقت ديگه اونجوري شد(فكر ميكنم به اين هم ربطي نداشته باشه)
ولي من خودم احتمال زياد رو به پاور ميدم كه زده باشه يه جاي مادربوردو گيج كرده
حالا شما در دوحالت راهكاري سراغ ندارين براي رفع مشكلم؟
يا يه برنامه اي كه تشخيص بده ايراد از كجاست يا ...؟
shahramcat
02-11-2008, 00:34
شما مدل مادربوردت رو به من بگو تا بهت لینک درایور و لینک دانلود بایوس جدید رو بدم ....
این مشکل 90٪ نرم افزاری هست ....
David.Jn
02-11-2008, 09:00
شما مدل مادربوردت رو به من بگو تا بهت لینک درایور و لینک دانلود بایوس جدید رو بدم ....
این مشکل 90٪ نرم افزاری هست ....
ممنون
پشت كيس را باز مي كنم خودم سرچ ميكنم شما زحمت نكش
فقط اگه بشه نحوه نصب دوباره بايوس را بهم بگي(تو مادربودهاي مختلف كه فرق نميكنه؟)
shahramcat
02-11-2008, 13:00
ممنون
پشت كيس را باز مي كنم خودم سرچ ميكنم شما زحمت نكش
فقط اگه بشه نحوه نصب دوباره بايوس را بهم بگي(تو مادربودهاي مختلف كه فرق نميكنه؟)
مدل مادربورد رو باید دقیق و مطمئن ببینی .....
من نمیدونم شما آخرین ورژن درایور کارت گرافیک آنبردت رو ریختی یا نه ! پس اول از اون مطمئن باش که آخرین ورژن باشه .
بعد اگر درست نشد شما باید بایوس مادربورد رو آپدیت کنی . این کار یک کمی خطری هست و بد قلقه ! باید خیلی مواظب باشی !!
برای همین میگم مدل دقیق مادربوردت و ورژن فعلی بایوست رو به من بده تا برات دقیقا پیدا کنم .
timemachine2029
20-12-2008, 05:00
من همین مشکل رو دارم.
ویندوز هم ویستا 32 بیتی هست و مادر بردم asus m2n-4sli .هست و کارت گرافیکی xfx 7100 gs هست.
لطفا راهنمایی کنید
shahramcat
21-12-2008, 09:30
من همین مشکل رو دارم.
ویندوز هم ویستا 32 بیتی هست و مادر بردم asus m2n-4sli .هست و کارت گرافیکی xfx 7100 gs هست.
لطفا راهنمایی کنید
شما هم با آپدیت درایور و بایوس مادربورد باید امتحان کنی ببینی درست میشه یا نه .....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.