PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در انتخاب هدفون بیسیم

behnammazi
01-11-2008, 04:32
سلام.
من می خواهم اول بدونم این هدفنهای بیسیم رو برای چه وسایلی میشه استفاده کرد؟ آیا برای mp3 player میشه استفاده کرد؟و یک توضیحی اگر میشه درباره طرز کارشون بدید.
و از این چند مدل زیر کدومشون بهترند؟

Panasonic RP-WF810E-K
PANASONIC RP-WF9301E-S
Philips SB-CHC8430
Philips SB-CHC8440
SONY MDR-IF240RK

MasterGeek
06-08-2009, 16:35
خوب هرچند این کار بازخورد خوبی معمولا نداره ولی سوالم رو چون مربوط به همین موضوع هست در این تاپیک میپرسم من میخوام یه هدفن بخرم ترجیحا بیسیم که این ویژگی ها رو هم در اولویت قرار داره ۱.کیفیت صدا ۲. راحتی گوشی (ازینائی که تمام گوش رو میگیرن رو ترجیح میدم) ۳. قیمت مناسب ۴.برد بیسیم هم خیلی مهم نیست البته بیشتر واسه فیلم میخوام و اگه قرار قیمت سر به فلک بکشه یه صدای استریو یا حداقل واضح هم بده کافیه

seymour
07-08-2009, 13:10
در مورد استفاده این هدفون ها ، طرز کارشون ، بردشون و کیفیتشون ، این دو تاپیک رو چک کنید (اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10) که توضیح مختصری دادم ...

جناب مستر اگه میخوای هدفون بیسیم فول سایز بخری ، باید توجه کنی که اینا معمولا base ی دارن که دیگه امکان تحرکت رو به صفر نزدیک می کنه ؛ یعنی همونطور که گفتی فقط باید بشینی و فیلم ببینی یا موسیقی گوش کنی ... (حالا RF بر ir ارجحیت داره ...) و باز هم توجه کن که کیفیت صدای وایرلس ها به باسیم ها نمی رسه (البته پیشرفت تکنولوزی باعث میشه که اختلافشون کم و کمتر بشه و اکثر کاربرها راضی خواهند بود)

کریتیو هم یکی دو مدل داره (مدل 1200 رو دیده ام که البته نباید زیر 70 تومن باشه و گوشی هاش هم باید چک بشه که سایزش مناسبه) ... لاجیتک هم کارای باکیفیتی داره (پاساژ ایران) ...

بهنام جان ، سونی رو بین اون چند مدل مناسب تر می دونم ... پاناسونیک خوبه ، اما به نسبت قیمتش به نظرم کیفیت بهتری می تونست داشته باشه ... توجه کن سونی ir هستش (یعنی نیاز به دید مستقیم داره و اصولا بردش کمتر از وایرلس rf هستش - علت عمومی گرونتر بودن دومی معمولا همینه)

MasterGeek
07-08-2009, 13:35
ممنون دوست عزیز
اون دو لینک رو هم خونده بودم ولی چون اینجا فقط یه پست داشت ترجیح دادم سوال رو اینجا مطرح کنم.
راستش من هیچ تجربه ای با هدفون بیسیم ندارم و راجع به کیفیت صداش هم اگه راضی کننده باشه کافیه یعنی نسبت به هدفون های سیمی خیلی نویز و کیفیت پائینی نداشته باشه کفایت میکنه
حالا برمیگرده به مسئله قیمت متاسفانه نتونستم قیمتی از هدفونها بگیرم.
اگر امکان داره یه دید کلی راجع به کیفیت صدای هدفونها توی رنج قیمتهای زیر ۳۰ و زیر ۵۰ و بالاتر از ۵۰ بدین چون نمیخوام خیلی خرج کنم من واسه تقویت زبان انگلیسی میخوام فیلم ببینم و مزاحم بقیه هم نشم چون صدا رو که بالا میدم داد همه در میاد :)
چون کاربر جدید هم هستم پستهام بررسی میشن (اتوماتیک) و به نظر میاد ساختار ظاهری پست رو بهم میزنه و خوندم یه کم سخت میشه...
ممنون

seymour
08-08-2009, 12:57
والا من شک دارم زیر 50 تومن چیز باکیفیتی پیدا کنی ... الان کارای کریتیو و لاجیتک بالای 100 تومنه (یعنی وایرلس) ... البته حتما تو بازار مدلهایی هم هست که من ازش بی خبرم ، اما مساله هم همینه ... یعنی نیاز داره که شما گشتی توی بازار بزنی (شاید خودم امروز و فردا رفتم البته) و مدلهای موجودی که با بودجه ات می خونن رو ردیف کنی ، تا از بینش به گزینه بهتر برسیم ...

* در مورد پست زدن ، هم مساله ای نیست و معمولا خود من صرفاً پست ها رو تایید می کنم و اینکه تغییری داده بشه ، نخیر - به همون شکل پست ظاهر میشه ..

MasterGeek
08-08-2009, 14:38
ممنون از راهنمائیت
بالای ۱۰۰ تومن واسه م زیاده نهایتا ۷۰-۸۰ اگر هم اختلاف کیفیتشون در رنج قیمت برابر یا حداقل رنج قیمت متناسب اینقدر زیاده همون بهتر که یه هدفون با سیم بگیرم.
تازه فکر نمی کنم هدفونهای بیسیم اینقدر کم مصرف باشن که بدون باتری کارکنن اونم مزید علت میشه درسته؟
در هر حال ممنون از راهنمایتون

راجع به پستها هم حق با شماست ولی نمیدونم چرا سه پست اولی که داشتم بدون پاراگراف بندی بود...

seymour
09-08-2009, 13:04
ممنون از راهنمائیت
بالای ۱۰۰ تومن واسه م زیاده نهایتا ۷۰-۸۰ اگر هم اختلاف کیفیتشون در رنج قیمت برابر یا حداقل رنج قیمت متناسب اینقدر زیاده همون بهتر که یه هدفون با سیم بگیرم.
تازه فکر نمی کنم هدفونهای بیسیم اینقدر کم مصرف باشن که بدون باتری کارکنن اونم مزید علت میشه درسته؟
در هر حال ممنون از راهنمایتون

راجع به پستها هم حق با شماست ولی نمیدونم چرا سه پست اولی که داشتم بدون پاراگراف بندی بود...
من امروز سری به چندتا از پاساژها خواهم زد ، بذار قیمتنش رو در بیارم (چون یکی از بستگان هم می خواست) ...

با 70-80 تومن بودجه باید از کیفیت بیسیم راضی بشی ...

مصرف باتری دارن ... اما قابل تحمله ... (هرچند آستانه تحمل آدمها هم یکی نیست) .. فرض اینه که یه کاربر حرفه ای تر ، باتری شارژی و شارژر داره که اینطور مواقع (و برای استفاده روزمره) لنگ نمونه ..

seymour
10-08-2009, 12:53
من دیروز 3-4 تا پاساژ خیابون ولی عصر رو چک کردم ... فیلیپس یه مدل داشت 75-80 تومن ؛ کریتیو یه مدل بالای 100 داشت و لاجیتک هم به همین ترتیب بالای 100 یه مدل داشت ... مدلهای متفرقه 20 تومن به پایین هم موجود بود ...

طبیعتاً این بررسی ناقصه تا وقتی که مغازه های جمهوری و پاساژ پایتخت رو در نظر نگیریم ... مساله اینه که شک دارم اونا هم جنس بدرد بخور زیر 60-70 تومن داشته باشن ... نظر من اینه که دنبال سونی بگرد ، و اگه پیدا نشد ، انتخابی که به بودجه ات بخوره همین فیلیپس هست که خیلی خوب به نظر میومد (اما نه عالی)...