ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با هارد موقع شروع نصب ویندوز

lahij_web
31-10-2008, 22:03
سلام به همه .
به مشکلی برخوردم که تا حالا برام پیش نیومده بود .
یه سیستم رو برای تعویض ویندوزش Setup کردم . موقعی که با هارد بالا میام میره تو ویندوز قدیمی و مشکلی نیست اما موقعی که با سیدی ویندوز بوت میشم و مرحله اول تموم نشده این پیغام رو میده موقع شروع نصب ویندوز :
setup did not find any har disk drive installed in your computer .
گفتم شاید از تنظیمات Setup باشه . یه دور بوت رو چک کردم . موقع شروع که این پیغام رو برای مستر و اسلیو و درایور بوت میده :
auto detecting pri master cd/dvd
auto detecting pr slave cd/dvd
pri master : dvd rw ...
بعد از این صفحه هم برای RAID چک میکنه و :
scan device :
raid
none define
none raid

serial-cho master maxtor ...
اما با تغییر تنظیمات هنوزم مشکل برقراره . یه جای کارم میلنگه . راهنماییم میکنین ؟!
ممنون میشم .:10:

lahij_web
01-11-2008, 12:51
هنوز کسی که راه حل این مشکل رو بدونه تاپیکو ندیده ؟ :41:
یعنی ممکنه مشکل از مچ نبودن قطعات با هم باشه ؟ اگر اینطوره پس یعنی چطور تو این یکی 2 ساله که طرف سیستم رو بسته ویندوز عوض میکرد !
گفتم هارد رو بزارم رو سیستم خودم و یه بار چک کنم شاید نصب شد . اگر راه حلی اینجا پیشنهاد نشد مجبورم این کار رو کنم .
Help PLZ:10:

lahij_web
06-11-2008, 20:24
تو این چند ساله این بار اولی بود که یه تاپیک بی پاسخ دیدم تو P30!!!
-----------
ببین Lahij_web عزیز ! مشکل اینجور سیستم ها از طریق تهیه دیسک راه انداز مخصوص Raid در پوشه Raid واقع در سی دی راه انداز Main Board قابل حله . شما فایل Txtsetup>oem رو تو فلاپی کپی میکنی و بعد که با سی دی ویندوز بالا میای قبل شروع Load اولیه فایل ها با زدن کلید F6 و انتخاب گزینه ایجاد Raid جدید از روی فلاپی مسیر نصب رو دنبال میکنی :10:
-----------
گفتم شاید برای کسی این مشکل پیش بیاد ... همونطوری که 2 3 نفر زنگ زدن بهم گفتم هاردمون کار نمیکنه ! اما خب حلش کردم خودم یه جوری !
از قدیمم گفتن :
نیاز مادر همه ابداعات و اختراعات بشریه !
هر چند اختراعی در کار نبود ! :27:
ممنون از همه :11:

milky way
06-11-2008, 21:56
تو بایوس Load Default کردی ؟

lahij_web
08-11-2008, 09:27
تو بایوس Load Default کردی ؟

تو پست اول گفتم عزیز . یه دور بوت رو چک کردم .
البته روی یه سیستم دیگه با تنظیمات Advanced گزینه ای داشت برای RAID که روی Disable بود . Auto جواب نمیداد و باید 1 ش میکردی که تنظیم شد و سیستم بالا اومد .