ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر خواهی در مورد یک سایت

ahmadbadpey
31-10-2008, 18:25
با سلام
دوستان اگه ممکنه از سایت زیر که خودم با زبان PHP ساختمش دیدن کنین و نظر تونو در موردش بدین و اگه مشکلی توش دیدین مطرح کنید . البته هنوز کامل نیست و بعضی از بخش هاش هنوز نا تمامه .
با تشکر
Arandownload.a20.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Bill Gates
01-11-2008, 01:00
سلام
الان شبه و وقته خوابه منه:31: ولی یه نگاه سطحی کردم چیزه خاصی مشکل داری جز مشکل سایت با فایرفاکس که کجو کوله میشه ندیدم
جالبست

تشکر//:31:

jandedy
01-11-2008, 16:19
با سلام
دوستان اگه ممکنه از سایت زیر که خودم با زبان PHP ساختمش دیدن کنین و نظر تونو در موردش بدین و اگه مشکلی توش دیدین مطرح کنید . البته هنوز کامل نیست و بعضی از بخش هاش هنوز نا تمامه .
با تشکر
Arandownload.a20.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بسم الله بالايش يكم بدرنگ است . قوانين خيلي بد است .

قانون شماره چهار
کاربرانی که لینک وبسایت خود را در سایت ثبت می کنند می بایست سایت ما را با نام بزرگترین مرجع دانلود و آموزش ایرانیان لینک کنند . در غیر این صورت لینک آنها در سایت قرار داده نمی شود.

بعضي از كد هاي جاوا اسكريپتش هم غير استاندارد است .

hadi_joulaee
01-11-2008, 17:37
بهت تبریک میگم.به خوبی پیاده سازی شده.

Manager_66
02-11-2008, 19:21
سایت خوبی طراحی کردی . موفق باشی.

AhwazSun
04-11-2008, 16:45
سلام .

البته جسارت من را می بخشید ولی خب از این باب که شما نظر خواسته بودید بنده نظرم را به شما اعلام می کنم .
از لحاظ گرافیکی بحث می کنم .

در بالای سایتتون سمت چپ رنگ آبی و سمت راست رنگ سبز کار شده که اگر دو سمت یک هماهنگی بیشتری داشتند بهتر بود چون در اغلب قسمتهای سایتتون بیشتر از رنگهای آبی استفاده شده بود که به سمت چپ سایتتون بیشتر میومد . ولی خب از آنجایی که در پایین سایتتون از یک نوار سبز رنگ استفاده شده بود بهتر بود آن نوار سبز رنگ یک جورایی حالا با استفاره از منو هایی که در سمت راست استفاده شده بود با یک نوار سبز رنگ به بالاس سایت سمت راست ارتباط داده میشد .

در کل خیلی جالب و زیبا بود .