ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه ویروس یا شایدم کرم که تنها کاری که می کنه اینه که ایرور میده و یه سایت باز می کنه

*Morteza*
31-10-2008, 17:23
ببخشید اگه این ویروس یا کرم تکراریه ولی نمی دونستم که باید چی سرچ کنم تا نتیجه اش رو پیدا کنم.
کامپیوترم یه ویروس گرفته که علائمش اینه:
به طور رندم(اتفاقی) از هر دو سه تا فولدری که در ویندوز باز می کنم یک بار ایروری ظاهر میشه که محتواش اینه:

Attention, XYZ! (XYZ= XP Username)
Some dangerous viruses detected in your system. Microsoft Windows XP files corrupted.
This may lead to the destruction of important files in C:\WINDOWS. Download protection software now!

Click OK to download the antispyware. (Recommended)

چیزی که برام عجیبه اینه که آنتی ویروسم تقریبا آپدیت بود ( ده روز قبل آپدیت کرده بودم) ولی بازم هیچ اثری از ویروسی بودن کامپوتر رو پیدا نمی کنه. (آنتی ویروسم avast است)
من این ویروس (اگه اسمش ویروس باشه) رو از طریق یه فایل کرک که ظاهرا مربوط به یاهو تونل بود گرفتم.
با اجرا کردن فایل ظاهرا کرک هیچ چیزی اجرا نمی شه ولی چهارتا شرتکات میاد رو دسکتاپ که ظاهر آیکن هاش هم یه جوریه که آدم رو ترغیب می کنه که کلیک کنه ولی من که می دونستم از همین الان ویروسی شدم روشون کلیک نکردم.
هر بار که اون ایروری که در بالا گفتم ظاهر میشه با زدن هر کدوم از گزینه ها (فرقی نمی کنه) یه سایت با مرورگر پیش فرض سیستم باز میشه که محتویاتش فیلم غیراخلاقیه.
اگه عکس اون ایرور هم خواستید اینه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دامین آدرسی هم که با کلیک کردن روی ایرور میره اینه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه نکته دیگه اینکه هیچ پراسسی در قسمت task manager مربوط به هیچ فایل مشکوکی وجود نداره. همچنین در برنامه هایی که در اول ویندوز اجرا میشن(در msconfig )

لطف می کنید اگه کمکم کنید.
حتی اگه اسم این کرم یا ویروس را بهم بگید خیلی کمک می کنه.

mahdi7610
31-10-2008, 18:25
سیستم شما Malware گرفته

برنامه زیر را دانلود کنید و اپدیت کنید و سیستم را کامل اسکن کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید .