مشاهده نسخه کامل
: سوالي در مورد خواندن ترانه!!!
سلام دوستان
دو سه تا از بچه ها هستن كه ميخوان يه ترانه بخونن
زاهدان هم استوديو نيست
ميخواستم بپرسم چه چيزايي لازم دارن تا بشه اين آهنگ كيفيتش خوب از آب در بياد...
يا حق (:
brad pitt
31-10-2008, 17:10
سلام خدمت سرور عزيزم ya30n جان
ببين فكر كنم يه نرم افزار هست به نام ejay dance ... كه عين يه استوديو در محيط نرم افزاري كار ميكنه
شما كه زاهداني به شيراز يا كرمان كه ميتوني بياي براي اين كار
در مورد اين نرم افزار و همچنين نرم افزارهاي ميكس ته و توشه در ميارم تا شب خدمتت عرض ميكنم
فعلا :
يا حق
راستي باتوم ديگه نداري ؟؟
:11::40:
سلام داداش
دمت گرم...
نه واسه كسي بود بعد اين نميتونه بياد شهر ديگه واسه ضبط...
آره يكي مونده
خواستي در خدمتم
يا حق (:
سلام دوستان
دو سه تا از بچه ها هستن كه ميخوان يه ترانه بخونن
زاهدان هم استوديو نيست
ميخواستم بپرسم چه چيزايي لازم دارن تا بشه اين آهنگ كيفيتش خوب از آب در بياد...
يا حق (:
یاسین جان سلام
راستش من آدم رو راستی هستم:20:
خیلی با حال و هوای سبکی که قصد تنظیم ترانه در اون رو دارید میونه ی خوبی ندارم(البته اگر درست حدس زده باشم)
یعنی اصلا میونه ی خوبی ندارم ، اما خدمت شخص شما خیلی ارادت دارم:40::10:
شاید بتونم کمکتون کنم:46:
برای اولین سوال ازتون میپرسم که کیفیت آثار تا چه حد مهمه و اینکه تا چه اندازه برای اون هزینه در نظر گرفتین؟:11:
سلام به دوست خوب و عزيزم
من كوچيكتم عزيز
راستش منم همينو بهشون گفتم
چون جالب نيست
با كامپيوتر ضبط بشه و...
اصلا شايد ارزش چنداني نداشته باشه
ولي خب نتونستم منصرف كنم
حتي پيشنهاد برد پيت عزيز رو هم دادم و گفتم شيراز استوديو خوب هست كه فك كنم 70-80 تومني ميشه ولي ديگه كيفيت آينه!
ولي خب جواب منفي بود
و ميخوان يه چيزي بخونن همين جوري
كيفيت هم ميخوان خوب باشه
هم خدا هم خرما!!!
چي بگم ديگه
من كه نتونستم كاري بكنم...
گفتم حداقل از شما عزيزان بپرسم
شايد بشه كاريش كرد...
هزينه هم فك نكنم زياد!
نميدونم...
بازم ميگم
خيلي مخلصيم داداشي...
يا حق (:
خودشون میتونند یک استودیوی کوچک خانگی درست کنند.فقط باید از یک میکروفون خوب استفاده کنند که یک مقدار گرونه.
تو یک اتاق یا زیر زمین هم میشه استودیو درست کرد.کافیه درو دیوار رو با یونولیت و یا شانه تخم مرغ و حتی به قول بعضی دوستان با پتو عایق کرد.
اگه میخوان از ساز هم استفاده کنند نیاز به یک کارت صدای خوب و یا دستگاه میکسر دارند و اگر با نرم افزارهای کامپیوتری آهنگ میسازند که کارت صدا مهم نیست و فقط میکروفون مهمه.
برنامه میکس هم اگه بتونند با سونار یا ساند فورگ(از شرکت سونی) کار کنند بهتره.برنامه هایی Ejay (مثل Dance Ejay و HipHop Ejay ) فقط واسه شروع کار خوبند و سمپل هاشون به شدت خز شده و توصیه نمیشه باهاشون آهنگ بسازند.
سلام به دوست خوب و عزيزم
من كوچيكتم عزيز
راستش منم همينو بهشون گفتم
چون جالب نيست
با كامپيوتر ضبط بشه و...
اصلا شايد ارزش چنداني نداشته باشه
ولي خب نتونستم منصرف كنم
حتي پيشنهاد برد پيت عزيز رو هم دادم و گفتم شيراز استوديو خوب هست كه فك كنم 70-80 تومني ميشه ولي ديگه كيفيت آينه!
ولي خب جواب منفي بود
و ميخوان يه چيزي بخونن همين جوري
كيفيت هم ميخوان خوب باشه
هم خدا هم خرما!!!
چي بگم ديگه
من كه نتونستم كاري بكنم...
گفتم حداقل از شما عزيزان بپرسم
شايد بشه كاريش كرد...
هزينه هم فك نكنم زياد!
نميدونم...
بازم ميگم
خيلي مخلصيم داداشي...
يا حق (:
دوست عزیز سلام:20:
خوب اگر دوستاتون قصد هزینه ی کافی رو نداشته باشن ، باید تجربه ی کار رو داشته باشن!
استدیو ها پول تجهیزاتشون رو نمیگیرند ، اونها پول تجربه ای که دارند رو میگیرند که هیچ جایی گیر نمیاد.
یعنی اگر کسی میلیون ها تومان هم برای تجهیزات در نظر بگیره باز هم نمیتونه نتیجه ی متفاوتی از یک فرد عادی داشته باشه.
کیفیت آثار به خیلی چیزها بستگی داره
مکان ضبط ، تجهیزات اصلی(میکروفون- پردازشگر صوتی - سیستم مناسب با پردازشگر صوتی با کمترین نویز ) ...و از همه مهمتر تجربه.
برای تهیه ی مکان ضبط خونگی باید اتاقی رو آکوستیک کنید اما خیلی هزینه ی زیادی داره ، میتونید از اتاق های خیلی کوچیک محیطی بسازید با کمترین انعکاس صوت. ، با هزینه ی کم:20:
اگر مادر بورد ی که استفاده میکنند از پردازشگرهای صوتی جدید استفاده میکنه فقط یک میکروفون تهیه کنید ، البته قبل از تهیه ی میکروفون مکان ضبط رو آماده کنید و از میکروفون های معمولی تست بگیرید ، در خیلی از موارد دیده شده همین میکروفون های معمولی خیلی خیلی خوب جواب دادند.
در خیلی از موارد هم با نرم افزار میشه کاستی ها رو جبران کرد ،
بازهم تاکید میکنم تجهیزات فقط نیمی از کار هستند و دوستاتون باید تجربه ی ضبط رو کسب کنند
این کار یا از طریق گذروندن دوره های صدا برداری امکان پذیره یا از طریق آزمون و خطا.
به نظر من دوستاتون یک کارت مثل کارت ها معمولی PCI و یک میکروفون دینامیک معمولی تهیه کنند و کار خودشون رو با یک نرم افزار شروع کنند.
تقریبا بعد از 1 ماه به نتایج خیلی خوبی خواهند رسید و فکر میکنم به کیفیت در حد انتظار خودشون برسن:46:
(با هزینه ای حدود 50 الی 60 هزار تومان)
موفق باشید
یا علی:11:
ايمان جان ممنون از شما دوست خوب
اينا خودشون دارن دنبال موسيقي خالي ميگردن
منم گفتم تا جايي كه بتونم كمكشون ميكنم...
فك كنم بتونم يه چيز خوبي پيدا كنم!
اينا يه آهنگ بيشتر نميخوان بخونن به سبك رپ
و اگه آدرس دانلود نرم افزار خوب بدين ممنون ميشم
يا برم تو بخش درخواست نرم افزار بگم.
راستي ميكروفن چه جوري بخرن؟!
قيمتش چه جورياست؟
بازم ممنون
يا حق (:
vioman عزيز
خيلي خيلي سپاسگزارم...
دست گلت درد نكنه
مطالب مفيد و آموزنده اي بود
با اجازه شما برم واسشون بگم؟
باز هم ممنونم
فوق العاده...
يا حق (:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.