مشاهده نسخه کامل
: مودم adsl با wireless کمک
the_god_of_3dsmax
31-10-2008, 13:09
سلام
من بلاخره می خوام از این --- بکشم بیرون برم تو adsl
چند تا سوال داشتم
یکی اینکه این مودم های adsl برای اکانت ها با سرعت های مختلف فرق می کنه ؟ مثلا 256 و 128 یا 512 مودماش فرق می کنه؟
برای اکانت های شرکت های مختلف فرق می کنه ؟ یعنی مثلا آسیا تک یه نوع مودم داره شهرستان تک یه نوع ؟
آیا مودمای وایرلس دار رو باید با lan e wirless به pc وصل کرد یا usb هم داره ؟(من وایرلسشو برا آیفون می خوام pc ام وایرلس نداره )
قیمت یه خوبش که ارزونم باشه و وایرلس هم داشته باشه و ترجیحا usb هم باشه الان چنده ؟
the_god_of_3dsmax
31-10-2008, 13:15
یه سوال دیگه هم دارم که
چون من از وایر لسش فقط واسه iphone و حالا اگه بعدا نوت بوک بخرم می خواستم ببینم شما پیشنهاد می کنین برم یه دونه مودم معمولی مثل همین D-LINK DSL-200 بخرم با یه دونه lan e wireless یا برم یه مودم wireless دار بخرم ؟؟؟ ( با توجه به اول قیمت بعد کیفیت )
مودم زیر وارلس هست قیمتش رو هم میدونستم اما الان توی ذهنم نیست کیفیتشم عالی هست من باهاش کار کردم.
D-link Dsl2640t
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
the_god_of_3dsmax
31-10-2008, 14:33
حدودشو یادت نیست ؟ 100 تومن 200 تومن ؟؟؟
راستی برای سرعتهای مختلف فرقی نمیکنه حتی adsl+2 رو هم پشتیبانی میکنه.اما برای شرکتهای مختلف ممکنه بعضی از شرکتها از بعضی مارکها پشتیبانی نکنن.یعنی مودم برای اونا جواب نمیده و باید مودم رو هر مارکی که شرکت گفت بخری.شما اول از جایی که میخواهی سرویست رو بگری بپرس از مودم d-link پشتی بانی میکنه یا نه.
meysam3951
10-11-2008, 18:44
مودم زیر وارلس هست قیمتش رو هم میدونستم اما الان توی ذهنم نیست کیفیتشم عالی هست من باهاش کار کردم.
D-link Dsl2640t
با تشكر ميخواستم بدونم اين مودم چه محدوده اي رو پوشش ميده چند متر مربع؟
درست یادم نیست ولی فکر کنم تا 70 متر رو جواب بده شایدم بیشتر .
becareful
17-11-2008, 17:03
قیمتش کمتره حدود 79 تومن ...مدل قدیمی هست ولی نسبت به بازار ایران خوبه!
محدوده ش 60 متره ولی در خونتون به خاطر وجود دیوار و ... کمتر پشتیبانی میکنه و هر چی دور تر سرعت کمتر میشه...تا حدی که سرعت کانکشن iphone تون با مودم کمتر از سرعت اینترنت نشه خوبه...(باید یه مقداری بشتر باشه) بعد اینها محدوده پشتیبانی شون به متر مربع نیست به شعاعه به صورتی که تا یک شعاع به حالت دایره هر device ی که توی اون دایره باشه میتونه پشتیبانی کنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.