PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی در مورد شبکه کردن دو کامپیوتر به یک مودم ا دی اس ال

hamidyek
31-10-2008, 03:24
درود

دوستان گرامی بنده دو کامپیوتر را به یک مودم ا دی اس ال روتر دار وصل کردم یکی به پورت یو اس بی و دیگری را به لن . خط اینترنت من کانکشن ppo دارد و برای هر دو کامپیوتر این کانکشن را ساختم ولی متاسفانه و نمی دانم به چه علتی همزمان در هر دو کامپیوتر این کانکشن وصل نمیشود یعنی اینکه تنها میشود با یک یوزر نام و پسورد تنها به یک کامپیوتر وصل شد وقتی یک کامپیوتر دیسکانکت میشود میتوان با کامپیوتر دوم کانکت شد چه کار بایستی بکنم که هر دو کامپیوتر همزمان با یک یوزر و پسورد کانکت بشوند ؟

با سپاس فروان

Gonzales
31-10-2008, 09:23
سلام
مودوم رو روی حالت Nat قرار بده درست میشه
می تونی به Isp که ازش اینترنت داری هم زنگ بزنی راهنماییت می کنن

hamidyek
01-11-2008, 02:13
سلام
مودوم رو روی حالت Nat قرار بده درست میشه
می تونی به Isp که ازش اینترنت داری هم زنگ بزنی راهنماییت می کنن

درود

دوست گرامی خیلی ممنون از پاسخ و راهنمایی شما .متاسفانه من هر چقدر گشتم در تنظیمات مودم چیزی به نام nat پیدا نکردم زحمت بکشید بیشتر راهنمایی کنید این قسمت را در کجای تنظیمات مودم بایستی پیدا کنم ضمنا مودم من symphony sy800c adsl router modem است . زنده باشید .

با سپاس فراوان

hamidyek
04-11-2008, 22:04
درود

دوست گرامی خیلی ممنون از پاسخ و راهنمایی شما .متاسفانه من هر چقدر گشتم در تنظیمات مودم چیزی به نام nat پیدا نکردم زحمت بکشید بیشتر راهنمایی کنید این قسمت را در کجای تنظیمات مودم بایستی پیدا کنم ضمنا مودم من symphony sy800c adsl router modem است . زنده باشید .

با سپاس فراوان

درود

دوستان گرامی کسی نمیتواند راهنمایی کند ؟

با سپاس فراوان

mogak
20-11-2008, 22:45
دوست عزيز سلام
شما بايد وارد كامفيگ مودم بشي يعني 1پيج يا همون اينترنت اكسپلوره باز كني توش آدرس مودم رو بزني مثلا 192.168.1.1 بعد user:admin pass: admin وقتي رفت تو برو تو advanced setup و wan رو انتخاب كن بعد edit رو انخاب كن دونه دونه صفحه صفحه برو تا به enabel nat برسي فقط تيك اون رو بزار save و finish
موفق باشي

ush825
21-11-2008, 12:06
درود

دوستان گرامی بنده دو کامپیوتر را به یک مودم ا دی اس ال روتر دار وصل کردم یکی به پورت یو اس بی و دیگری را به لن . خط اینترنت من کانکشن ppo دارد و برای هر دو کامپیوتر این کانکشن را ساختم ولی متاسفانه و نمی دانم به چه علتی همزمان در هر دو کامپیوتر این کانکشن وصل نمیشود یعنی اینکه تنها میشود با یک یوزر نام و پسورد تنها به یک کامپیوتر وصل شد وقتی یک کامپیوتر دیسکانکت میشود میتوان با کامپیوتر دوم کانکت شد چه کار بایستی بکنم که هر دو کامپیوتر همزمان با یک یوزر و پسورد کانکت بشوند ؟

با سپاس فروان

با سلام من هم همين مشكل را دارم يعني من از hub براي اتصال دو كاميوتر از طريق lan به اينترنت استفاده مي كنم واسه من هم هم زمان نمي شه از هر دو كامپيوتر به اينترنت كانكت كرد يعني پيغام پيغام يوزر و پس درست نيست را مي دهد .
سوال : آيا من هم از طريق فعال كردن nat مي تونم همزمان دو كامپيوتر رو به اينترنت وصل كنم