مشاهده نسخه کامل
: ساخت پروژه های Mdi ! (فوری)
در نسخه ی 2008 Vb چه جوری میشه یه پروژه ی Mdi ایجاد کرد ؟
Far Va Har
31-10-2008, 02:29
فرقی با 2005 نمی کنه میری تو منوی Project و Add Windows Form رو میزنی و بعدش MDI Parent Form رو انتخاب میکنی اگه خواستی حتی می تونی از پنل properties مربوط به فرم IsMDIContainer رو برابر true بذاری
خوب الان چه جوری دو تا فرم رو توی هم دیگه جا بدم ؟!
Far Va Har
01-11-2008, 03:59
خیلی راحته باید از دستور زیر استفاده کنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی:40:
چند تا سوال واسم پیش اومده ...
- این کدی که شما دادید توی مرحله ی اجرای برنامه میشه به تعداد دلخواه فرم اضافه کرد ... ولی چه جوری میشه رو اون فرم ها توی قسمت design چیزی طراحی کرد ؟!
- من دو تا فرم از قبل درست کرده بودم ... حالا میخوام این دو تا فرم رو ببرم توی این فرم parent ... چه جوری این کار رو کنم ؟
من مشخصه ی mdiparent فرم هام رو با این فرم مساوی کردم ولی وقتی برنامه اجرا میشه، خیلی سریع خارج میشه !!!!!
کسی نیست جوا ب من رو بده ؟ !
سلام
این کدی که شما دادید توی مرحله ی اجرای برنامه میشه به تعداد دلخواه فرم اضافه کرد ... ولی چه جوری میشه رو اون فرم ها توی قسمت design چیزی طراحی کرد ؟!
- من دو تا فرم از قبل درست کرده بودم ... حالا میخوام این دو تا فرم رو ببرم توی این فرم parent ... چه جوری این کار رو کنم ؟
دستوری که کاربر Far Va Har صحیح و کامل است.
شما کافی است به جای کلاسس System.Windows.Forms.Form نام کلاسس دلخواه خود را قرار دهید! (مثلاً Form1)
خوب من هم که این کار رو میکنم !!!!!!!!!!!!
لطفا یه نگاهی به کد من بندازید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم نتیجه در حین اجرای برنامه.
برای من طبق کدی که نوشتم یه فرم جدید درست میکنه و داخل فرم parent میزاره ... ولی من میخوام form1 از قبل ساخته شده که الان توی parent نیست ... بره داخل parent :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
عزیز جان تعویض نام متغییر که مشکلی را حل نمیکنید، به نظر شما دو دستور زیر چقدر تفاوت دارند:
کد شما باید این باشد.
درست شد ... دست شما درد نکنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.