ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Rapidown.exe

pedram_ashena
30-10-2008, 19:16
اگر به اين وبلاگ برويد برنامه اي معرفي كرده جهت دانلود بدون محدوديت از رپيدشر.من دانلود و اجرا كردم.اين بدافزار بدون اجازه من و پنهاني يك برنامه ديگر را تحت عنوان LightScribe Control Panel نصب كرد كه آدرس يك سايت تبليغاتي را ميدهد توسط اد ريموو هم پاك نميشود فقط اسم برنامه از انجا پاك ميشود.كسپر 2009 اپديت هم نشناختش همچنين آويرا كلاسيك.با سرچ عبارت فوق اطلاعات بيشتري كسب ميكنيد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

متاسفانه اين سومين بار است كه در عرض اين 48 ساعت ويندوز نصب ميكنم از شانس من هر دفعه يك سرطان جديد گير ويندوز ميافته

اگر پيشنهادي داريد بفرماييد

راه حل ؟؟

p_s_m
30-10-2008, 19:35
اگر به اين وبلاگ برويد برنامه اي معرفي كرده جهت دانلود بدون محدوديت از رپيدشر.من دانلود و اجرا كردم.اين بدافزار بدون اجازه من و پنهاني يك برنامه ديگر را نصب كرد كه آدرس يك سايت تبليغاتي را ميدهد توسط اد ريموو هم پاك نميشود فقط اسم برنامه از انجا پاك ميشود.كسپر 2009 اپديت هم نشناختش همچنين آويرا كلاسيك.با سرچ عبارت فوق اطلاعات بيشتري كسب ميكنيد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه اين سومين بار است كه در عرض اين 48 ساعت ويندوز نصب ميكنم از شانس من هر دفعه يك سرطان جديد گير ويندوز ميافته

اگر پيشنهادي داريد بفرماييد

1. دوست من اول اینکه شما برای اینکه از شر ویندوز نصب کردن راحت بشید از نرم افزار های image گرفتن از

هارد دیسک مثل acronis true image یا norton ghost استفاده کنید

2. در مورد اینکه اکثر نرم افزار های مربوط به دانلود نامحدود از رپیدشیر اصلا کار نمی کنند یا نوعی الودگی دارند

هیچ شکی نکنید.

3. این نرم افزار rapidown رو من باهاش کار کردم یک تروجان خوشگل هست !