ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يك سوال درمورد ديتابيس

Honradez
30-10-2008, 18:14
سلام دوستان.

يك سوال دارم: چجوري مي‌تونم در ويژوال بيسيك 2008، يك رشته رو برابر با يك سلول از يك ديتابيس قرار بدم. به عبارت ديگر، مي‌خوام برنامه، شماره‌ي ركورد و اسم/شماره‌ي فيلدِ يك سلول رو ازم بگيره و سپس، اون رو در يك رشته (مثلا a) قرار بده.

ممنون مي‌شم راهنمايي كنيد. :46::10:

Far Va Har
31-10-2008, 02:38
خوب این کار سختی نیست اگه شما اطلاعاتی که از database گرفتین رو داخل یک Table لود کرده باشین می تونین اون رو با استفاده از دستور زیر دریافت کنین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در مثال بالا cm همون SqlCommand هست اگه به بعد از Rows نگاه کنی دوتا پرانتز میبینی اولی اندیس ردیف و دومی اندیس ستون هست که البته جای اونا میتونی اسم ردیف یا اسم ستون رو بدی

Honradez
31-10-2008, 11:25
خوب این کار سختی نیست اگه شما اطلاعاتی که از database گرفتین رو داخل یک Table لود کرده باشین می تونین اون رو با استفاده از دستور زیر دریافت کنین:

در مثال بالا cm همون SqlCommand هست اگه به بعد از Rows نگاه کنی دوتا پرانتز میبینی اولی اندیس ردیف و دومی اندیس ستون هست که البته جای اونا میتونی اسم ردیف یا اسم ستون رو بدی
مي‌شه درمورد اين cm بيشتر توضيح بدين؟

و يك سوال ديگه: من از روي يك فايل اكسس، يك ديتابيس ساخته‌ام و داخلش جدولش، اطلاعاتم هستن. من مي‌خوام از اين اطلاعات استفاده كنم. بايد چه دستوري رو بنويسم؟

بسيار ممنونم. :46:

Honradez
05-11-2008, 21:10
آقا چي شد يه هفت روزي هست منتظرم ها! :دي

Far Va Har
08-11-2008, 17:55
می بخشی من خیلی سرم شلوغ بود نمی تونستم یسام تو فروم این چند روزه (گر چه الآنم سر م شلوغه ) اما ببخشید

ای cm متغیری هست که از نوع SqlDataCommand هست.

بازم معذرت می خوام

Far Va Har
08-11-2008, 17:58
خب من سوال دومتونو تازه خوندم اگه کلا با اتصال به بانک اطلاعاتی مشکل دارین توصیه می کنم به فروم های آموزشی سر بزنین
اما من یک دستور برات می نویسم اگه باهاش آشنا باشین آسونه اگه نه بعد از خوندن آموزش ارتباط با بانک اطلاعاتی یه نگاهی به این code بنداز

این ساده ترین نوع اتصال به دیتابیس هایی هست که از نوع Sql Server و Oracle نباشند برای اون دو تا باید از object های خودشون استفاده کنی و ConnectionString مربوز به هر کدوم هم فرق می کنه

امیدوارم جوابتو گرفته باشی چون ممکنه چند روز دیگه هم پیدام نشه:46: