مشاهده نسخه کامل
: لطفا به من در این مورد کمک کنید
3dforyou
30-10-2008, 17:12
سلام به همه اساتید
راستش بعضی وقتها که توی اینترنت سرچ میکنم تا کارهای زیادی برخورد میکنم مثل عکس زیر که هر چه قدر
توی مکس سعی میکنم نمیتونم مثل اون رو درست کنم در مورد نور پردازی آیا کسی هست که بتونه به من کمک کنه که چه جوری در عکس زیر نور پردازی میکنند و تنظیماتش چه جوری هست یه درخشندگی خاصی داره لطفا کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
J U N I P E R
30-10-2008, 20:12
سلام
فكر كنم با glare shader تو منتال ري اينجوري در آورده.بايد از نور sky portal استفاده كني.
موفق باشي
P30SERVER
30-10-2008, 20:52
از این بهتر هاشو میشه هم گرفت. اسون ترین راه اینه که با وی ری یه وی ری لایت بزاری پشت پنجره Gi رو فعال کنی .از این آسون تر دیگه بلد نیستم.
Mentally Art
30-10-2008, 23:03
علاوه بر راه هایی که دوستان گفتن ، تو فتوشاپ هم میتونی این حالت رو ایجاد کنی
خیلی هم راحته
راهش دقیقا یادم نیست
اگه میخوای از فتوشاپ اینو انجام بدی بگو تا برات راهشو پیدا کنم
البته مطمئنم دوستان اینجا راهشو بلدن
موفق باشی
P30SERVER
30-10-2008, 23:25
یکی از ----- های فتوشاپ یه چسزی شبیه به این تولید میکنه ولی همیشه کار آمد نیست البته تو فتوشاپ هزاران راه ممکنه وجود داشته باشه ولی همیشه قرار نیست که ما تک فریم کار کنیم پس بهتره تو خود مکس درست نورپردازی کنیم.
Farzad.wow
01-11-2008, 11:58
بهتر از موتور رندر متال و ری برای کار استفاده منی ...........تنظیکات وری زیلد سخت نیس . من حیف که الان دانشگام وگه نه برات یه تاتوریال می ذاشتم ..........
3dforyou
01-11-2008, 16:39
بهتر از موتور رندر متال و ری برای کار استفاده منی ...........تنظیکات وری زیلد سخت نیس . من حیف که الان دانشگام وگه نه برات یه تاتوریال می ذاشتم ..........
اگر بتونی این کار رو برای من بکنی لطف بزرگی در حق من انجام دادی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.