ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فوق العاده : هك N82 فريمور 30.0.019

Legend
30-10-2008, 12:16
Tutorial To ---- N82 FW 30.0.019 By Davood21

سلام به همه 82 دار ها....:31:

اين روش رو هموطن خودمون آقا داوود كشف كرده....البته من چون هنوز آپ نكردم تست نكردم..ولي طبق گفته خودش رو گوشي خودش تست كرده و جواب گرفته...:8::10:

خب بريم سر اصل مطلب...:

1- اول بايد درخواست فايل Cer & Key رو در اين تاپيك بديد تا براتون بسازن...:20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2- اين برنامه رو نصب و با همون فايل ها ساين كنيد...

3- رو گوشيتون نصب كنيد...

4- فايل Installserver رو دانلود و با PC Suite به گوشي منتقل كنيد...

5- حالا با برنامه FExplorer فايل Installserver رو به آدرس C:\Sys\Bin منتقل كنيد...

6- گوشي رو ريست كنيد...

تست كنيد اگه جواب داد همينجا بگيد....:10:

شاد باشيد:40:

prince72
30-10-2008, 13:33
میگم یونس جان اگه اشکالی نداره شیوه ی درست اپدیت کردنو همینجا دوباره بگو تا من و اون دوستانی که زیاد با اپ دیت کردن اشنایی ندارن کمال استفاده رو ببرند....
با تشکر.

Legend
30-10-2008, 13:47
ذست اقا یونس گل درد نکنه که همیشه از موثر ترین ها هستند........

زدن پست تشكر تو انجمن ممنوعه...:46:

میگم یونس جان اگه اشکالی نداره شیوه ی درست اپدیت کردنو همینجا دوباره بگو تا من و اون دوستانی که زیاد با اپ دیت کردن اشنایی ندارن کمال استفاده رو ببرند....
با تشکر.

اينم آموزش كه DJ Mamal عزيز زحمتشو ميكشه...:10:

كسي تست نكرده؟

pezhman32
30-10-2008, 14:21
سلام
شرمنده دوستان نتونستم یاهو کانکت شم
خوب من installserver داشتم پس نیازی به ساین نبود, نصبش کردم و این فقط یه فایل منیجر سادست که وقتی رو فولدر های سیستمی مثل private یا همون sys کلیک میکنی کلا" میندازه بیرون
ما نیاز به یه چیزی تو مایه های secman داریم نه یه فایل منیجر
یونس جان ممنون که به فکر بودی, خبر تازه ای بود ما رو در جریان بزارین

Legend
30-10-2008, 14:25
عجيبه...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آها...فهميدم....بايد گوشيت هك نشده باشه...يا قبل از آپديت فرمت كرده باشي....
نميدونم ولي اگه...اگه اگه اگه...خواستي گوشيتو فرمت كن...فقط فون مموري رو...اينطوري گوشيت مثه اولش ميشه...و اين روش بايد جواب بده...:20:

iriali
30-10-2008, 16:48
الان میرم برای این کار شب بهتون خبرش رو میدم

H.Operator
30-10-2008, 17:16
بچه ها اين روش پس از آپدیت n95به ورژن 30.0.015 جواب داده تست كرديد....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قبل از شروع هک برنامه x-plore رو نصب کنید.
برای هک گوشیتون ابتدا برنامه Drakkarious 3.01 رو دانلود کنید و سپس تاریخ گوشیتون رو به 15-05-2007 ببرید،سپس برنامه رو روی گوشیتون نصب کنید.در هنگام نصب گزینه "FP1 OR FP2" رو انتخاب کنید.
بعد از نصب برنامه مشاهده میکنید که چند برنامه در گوشیتون نصب شده.
حالا x-plore رو اجراکنید و کلید منو رو بزنید تا برنامه در پس زمینه باز بمونه،حالا برنامه "HelloCarbide که روی گوشی نصب" شده رو اجرا کنید و از option گزینه Menu1 رو انتخاب کنید و سپس yes رو انتخاب کنید.

حالا دوباره برید به برنامه x-plore ،مشاهده میکنید که در درایو C فایلی با نام "Hach.rar" ایجاد شده حالا بر روی این فایل ok کنید و دو فایل داخل اون رو با مداد تیک بزنید سپس از داخل menuo گزینه فایل و بعد Extract to رو انتخاب کرده و اون دو فایل رو در مسیر "C:\SYS\BIN" ایکسترکت کنید.

حالا گوشی رو یک بار ری استارت کنید،کار تمومه و شما تونستید گوشیتون رو هک کنید.

همچنین با این روش میتونید برنامه هاتون رو هم بدون ساین کردن نصب کنید.

حالا میتونید برنامه BiNPDA Security Manager رو هم رو گوشیتون نصب کنید و توسط اون حالت هک رو فعال یا غیرفعال کنید.البته توسط گزینه های "CapsOn و CapsOff" هم میتونید این کار رو انجام بدید.

اگر مايل بوديد تا براتون برنامه هاي مورد نياز رو بزارم....
منبع:موبايلستان

Legend
30-10-2008, 17:53
آره حسين جان رو 82 تست كردم جواب نميده...اين روشه منم كه انگار فقط سازندش جواب گرفته..:41:
انگار بايد تو كف آپديت بمونم...:19:

Mojtaba N87
30-10-2008, 19:59
آره حسين جان رو 82 تست كردم جواب نميده...اين روشه منم كه انگار فقط سازندش جواب گرفته..:41:
انگار بايد تو كف آپديت بمونم...:19:

یونس جواب نداد این روش؟ تست کردی؟

تاپیک رو دیدم ذوق کردم :31: گویا ضایع شدم.

اگه واقعا جواب نمی ده بگید تا تاپیک رو درب و داغون کنم تا بقیه بچه ها مثل من ذوق مرگ نشن :27:

amini_bio
31-10-2008, 01:20
بچه ها اين روش پس از آپدیت n95به ورژن 30.0.015 جواب داده تست كرديد....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قبل از شروع هک برنامه x-plore رو نصب کنید.
برای هک گوشیتون ابتدا برنامه Drakkarious 3.01 رو دانلود کنید و سپس تاریخ گوشیتون رو به 15-05-2007 ببرید،سپس برنامه رو روی گوشیتون نصب کنید.در هنگام نصب گزینه "FP1 OR FP2" رو انتخاب کنید.
بعد از نصب برنامه مشاهده میکنید که چند برنامه در گوشیتون نصب شده.
حالا x-plore رو اجراکنید و کلید منو رو بزنید تا برنامه در پس زمینه باز بمونه،حالا برنامه "HelloCarbide که روی گوشی نصب" شده رو اجرا کنید و از option گزینه Menu1 رو انتخاب کنید و سپس yes رو انتخاب کنید.

حالا دوباره برید به برنامه x-plore ،مشاهده میکنید که در درایو C فایلی با نام "Hach.rar" ایجاد شده حالا بر روی این فایل ok کنید و دو فایل داخل اون رو با مداد تیک بزنید سپس از داخل menuo گزینه فایل و بعد Extract to رو انتخاب کرده و اون دو فایل رو در مسیر "C:\SYS\BIN" ایکسترکت کنید.

حالا گوشی رو یک بار ری استارت کنید،کار تمومه و شما تونستید گوشیتون رو هک کنید.

همچنین با این روش میتونید برنامه هاتون رو هم بدون ساین کردن نصب کنید.

حالا میتونید برنامه BiNPDA Security Manager رو هم رو گوشیتون نصب کنید و توسط اون حالت هک رو فعال یا غیرفعال کنید.البته توسط گزینه های "CapsOn و CapsOff" هم میتونید این کار رو انجام بدید.

اگر مايل بوديد تا براتون برنامه هاي مورد نياز رو بزارم....
منبع:موبايلستان

این که روش عادی هک هست و خیلی قدیمیه و همه جا هم گفته شده که رو n82 جواب نمیده.

ولی منم اسم تاپیک را دیدم کلی ذوق کردم.
پس چندتا 82 دار تو این بخش داریم؟
روش آقا یونس را امتحان کنند ببینیم واقعا جواب میده یا نه.

aminsa3000
31-10-2008, 01:42
من پول میگیرم گوشیمو هک میکنم!میدونید که اگه اپدیت کردم ولی هک نشد دیگه باید خواب n gage رو ببینم!دی:تا شنبه شاید هک کردم!ولی من اپدیت ساده هم یادم رفت!!!ای بر پیری لعنت!پیر شدیم دیگه!یکی یه عملیات انتحاری بزنه ببینه چی میشه؟؟؟یعنی اصلا downgrade وجود نداره؟؟؟من ایپاد رو داون گرید کردم!

amini_bio
31-10-2008, 01:48
دانگرید فقط با استفاده از باکس امکان پذیره.
می خوای اول مطمئن شو که این روش کار میده بعدش آپدیت کن.

prince72
31-10-2008, 08:53
من موندم تو خارج پس اونایی که ان 82 با فریمور جدید دارن چی کار میکنن با ان گیج؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ینی اونا هم مثل ما اینقدر عذاب میکشن؟؟؟؟؟؟؟؟/
اگه اینجوره پس کارر وسیاست نوکیا بسیار غلطه...این که نشد استفاده از ان گیج....

H.Operator
31-10-2008, 16:20
هك خواهد شد زياد نگران نباشيد........الان فريمور جديدي كه واسه n73 اومده(چند روزي هست كه اومده) با app trk هك نميشه ولي با HelloCarbide هك ميشه......

Legend
31-10-2008, 18:52
من موندم تو خارج پس اونایی که ان 82 با فریمور جدید دارن چی کار میکنن با ان گیج؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ینی اونا هم مثل ما اینقدر عذاب میکشن؟؟؟؟؟؟؟؟/
اگه اینجوره پس کارر وسیاست نوکیا بسیار غلطه...این که نشد استفاده از ان گیج....

چون همه مثه ما از بازي هاي كرك استفاده نميكنن....ميرن ميخرند...هك هم نميكنن...:31:

amini_bio
01-11-2008, 08:26
مثل این که این روش جواب نمیده یونس جان.

Legend
01-11-2008, 09:20
مثل این که این روش جواب نمیده یونس جان.

آره درخواست ميدم قفل شه....:41:

aminsa3000
01-11-2008, 12:34
من شاید رفتم بازی one رو خریدم!البته اگه کریدیت کارت نخواد!ماشاالله از برکات حضور نظام مقدس اینه که به ایرانی جماعت کریدیت کارت نمیدن!!!هیچ جای دنیا!!!احتمالا بازیهای ان گیج رو هم فقط از طریق کریدیت کارت باید خرید که اگه اینجوری باشه کاملا دیگه باید صبر کرد تا فریم ویر هک بشه!برادران فعال روسی در این زمینه کاری خاصی انجام ندادن یونس جان؟؟؟

tooka55
01-11-2008, 16:28
عزیزان اونایی که هنوز اپدیت نکردن واسشون راه حل واسه هک کردن فریمور جدید هست.من خودم گوشیم هکه و فریمور گوشی هم 30.0.019اگه راهنمایی خواستین بگم.فقط نباید فعلا اپدیتش کرده باشین

Mojtaba N87
01-11-2008, 20:36
عزیزان اونایی که هنوز اپدیت نکردن واسشون راه حل واسه هک کردن فریمور جدید هست.من خودم گوشیم هکه و فریمور گوشی هم 30.0.019اگه راهنمایی خواستین بگم.فقط نباید فعلا اپدیتش کرده باشین

خب اگه می دونید حتما بگید!

نیکی و پرسش؟ :31:

amini_bio
01-11-2008, 22:51
خب معلومه دیگه باید اول گوشیو هک کنند، بعد آپدیت کنند.
حتی برا احتیاط یه بک آپ از گوشی در حالت هک شده بگیرند و بعد از آپدیت در صورت نیاز اون بک آپ را ریستور کنند.

Legend
02-11-2008, 09:38
خب معلومه دیگه باید اول گوشیو هک کنند، بعد آپدیت کنند.
حتی برا احتیاط یه بک آپ از گوشی در حالت هک شده بگیرند و بعد از آپدیت در صورت نیاز اون بک آپ را ریستور کنند.

اميني جون يكم بيشتر توضيح ميدي...
يعني اگه قبل آپديت هك كني بعد از آپديت به فايل هاي سيستمي دسترسي داري؟؟؟
با كدوم روش؟

amini_bio
02-11-2008, 10:06
با همون روش hellocarbide اگه هک کنید و فایل های لازم را به sys/bin انتقال بدید مطابق آموزش زیر:

من شنیدم بعد از آپدیت، فایل ها تو همون مسیر می مونند و می تونید از شر ساین لااقل راحت بشید.
البته من فقط شنیدم.
چون خودم n82 ندارم مطمئن نیستم.

البته آقا داوود که خودشون روش پست اول این تاپیک را ارائه کردند، گفتند که اوناایی که قبل از آپدیت هک کرده بودند، بعد از آپدیت این روش گفته شده بهشون جواب داده.

من به نظرم میرسه که اگه یه بک آپ از گوشی هک شده قبل از آپدیت بگیرید، بعد از آپدیت با ریستور کردن اون بک آپ بشه به نتایج قبلی رسید.
چون بعد از آپدیت به هر حال شما ممکنه احتیاج به فرمت پیدا کنید و با این کار همه چیز از بین بره.

Legend
02-11-2008, 10:20
پس اينطوري به Private هم دسترسي داريم؟؟ خوبه كه...فقط بايد يه مرد پيدا شه تست كنه...:31:

amini_bio
02-11-2008, 11:05
مرد که نمی خواد.
زنم باشه میشه!!!

البته یک نفر که قصد آپدیت داره، بیاد و این کار را قبل از آپدیت انجام بده ببینه چی میشه.

amini_bio
02-11-2008, 15:06
خب یه نفر از اونایی که آپدیت نکرده بیاد این کار را بکنه که ثواب داره.
تا اونای که آپ کردند ببینند این روش جواب میده یا نه.

1. مموری کارت را در بیاره.
2. گوشی را فرمت کنه.
3. گوشیشو با استفاده از روش hellocarbide موجود در تاپیک زیر هک کنه:

4. حالا یه بک آپ کامل از گوشیش بگیره و فایل بک آپ را اینجا قرار بده

تا یکی از دوستانی که آپدیت را انجام داده، این بک آپ را رو گوشیش ریستور کنه ببینه جواب میده یا نه.

2 نفر را برا این کار می خوایم
یک n82 دار آپدیت نکرده
و یک n82 دار آپدیت کرده.

کیا داوطلب میشند؟

Legend
03-11-2008, 00:36
بروبكس....ورژن جديد سكمن اومد...يكي تست كنه ببينه جواب ميده يا نه...:8:

پير شي جوون...:31:

pezhman32
03-11-2008, 14:33
یونس جان این secman جدیده کار نمیکنه
بعد از نصب .قتی بازش میکنی یه پیغام میده که میخواد نصبش کنه و ممکنه یکمی طول بکشه و بعدش باید ری استارت بشه و از این حرفا بعد یه دفعه میندازه بیرون
باید منتظر رفع این باگش باشیم

Majid393
03-11-2008, 14:44
یونس جان این secman جدیده کار نمیکنه
بعد از نصب .قتی بازش میکنی یه پیغام میده که میخواد نصبش کنه و ممکنه یکمی طول بکشه و بعدش باید ری استارت بشه و از این حرفا بعد یه دفعه میندازه بیرون
باید منتظر رفع این باگش باشیم

با روش این تاپیک هم نتونستی هک کنی ؟؟؟؟

Mojtaba N87
04-11-2008, 01:17
تاپیک رو قفل می کنم .

مباحث در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ادامه پیدا می کنه...