مشاهده نسخه کامل
: ويروس kvtrwkc.exe
این ویروس سیستم منو به هم ریخته و تو هر درایوی یک نمونه از خودش می سازه و اجازه نصب بعضی از برنامه ها رو نمی ده ایا راهی برای از بین بردنش است
لطفا راهنمایی کنید
از avira antivir personal استفاده کنید اگه اجازه نصبش رو نداد از این روش استفاده کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا از این روش سر در نیاوردم می شه یک کم واضح تر بیان کنید یا روش دیگه ای وجود نداره
یعنی اجازه نصب avira antivir رو هم نداد ؟؟
دانلود avira antivir personal :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه اجازه نصب نمی ده و برخی از برنامه ها مثل نرو رو نمی زاره وصل بشه و پیغام خطا می ده وقتی رو درایو راست کلیک می کنی به جای اپن نوشته عجیب غریب می بینی و تو هر درایوی یک نمونه از خودشو داره
نه اجازه نصب نمی ده و برخی از برنامه ها مثل نرو رو نمی زاره وصل بشه و پیغام خطا می ده وقتی رو درایو راست کلیک می کنی به جای اپن نوشته عجیب غریب می بینی و تو هر درایوی یک نمونه از خودشو داره
پس راهش همن استفاده از rescue-cd هست که گفتم
من تقريبا با يك روش دستي اين ويروس رو از بين بردم ولي وقتي بعد از بين بردن ويروس ويروس كش به سيستم نصب كردم همه برنامه هاي روي داريو هايم رو ويروس شناخت و حذف كرد ايا هميشه اينطوري هست
در ضمن اگه كسي خواست برايش توضيح مي دهم نحوه پاك كردن دستي اش رو
ممنون
من تقريبا با يك روش دستي اين ويروس رو از بين بردم ولي وقتي بعد از بين بردن ويروس ويروس كش به سيستم نصب كردم همه برنامه هاي روي داريو هايم رو ويروس شناخت و حذف كرد ايا هميشه اينطوري هست
در ضمن اگه كسي خواست برايش توضيح مي دهم نحوه پاك كردن دستي اش رو
ممنون
به خاطر اینکه ویروس کد خودشو داخل فایلهای شما کپی کرده بوده (بدترین نوع ویروس همینه !)
البته همه ویروسها اینکارو نمیکنن ولی بهترین راه برای جلوگیری از این اتفاقات پیشگیری هست
زمانی که سیستم شما به یک ویروس خطرناک الوده بشه کمتر انتی ویروسی میتونه سیستم رو کاملا clean کنه
و معمولا خرابی بوجود می یاد
همیشه سعی کنید یک اینترنت سکوریتی اپدیت شده روی ویندوزتون داشته باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.