ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جاری شدن اشک

Benygh
29-10-2008, 16:04
سلام
از چشم های من اشک میاد ولی نه اونطور زیاد که در حال گریه میاد !
من به چشم پزشک هایی هم مراجعه کردم که و فهمیدم که وقتی نفس کشیدن برام سخت میشه از چشمم اشک میاد !
یعنی اگه من جلوی بینی ام رو بگیرم با دست که هوا باهش نرسه زیاد اشکم متوقف میشه ...
مثلا وقتی خمیازه میکشم اشک میاد ! البته نه زیاد فقط به طوری که کل چشم رو میگیره و باید پاکش کنم ...
قطره ای هم استفاده کردم برای بینی و چشم ولی فایده ای نداشت ... مخصوصا اول صبح ها که دارم میرم مدرسه هوا کمی سرده و از چشمام اشک میاد و مجبورم هی پاک کنم ...
دکتر یک بار گفت اگه حل نشد باید مجاری اشک رو گشاد تر کنیم ...
البته هنوز نرفتم به دلیل مدرسه ها ...
ممنون میشم راه حلی برای این مشکل بگید ...

eMer@lD
29-10-2008, 17:38
سلام

امیدوارم که زودتر بهبود پیدا کنی

البته مسدود بودن مجاری اشکی معمولا تا شش ماهگی هست و اگر تغییری در گشاد شدن مجاری اشکی چشم صورت نگرفت منجر به میل زدن میشه

اینطور که نشون میده شما در کودکی درمان نشدی؟

در مورد اینکه الان فصل سرماست این حالت عادی میشه ،و در هنگام سرماخوردگی و در معرض باد و سرما قرار گرفتن و یا حساسیت دچار اشک ریزی می‌شوند.

عواملی که ممکنه باعث این حالت اشک ریزی بشه: ((میتونه وجود عفونت سطحی در لایه ی چشم باشه،ملتهب بودن چشم، بالا بودن فشار، و یک مورد که زیاد روبرو شدم نوع قرار گرفتمژه ها در پلک هست و به دنبال آنا روی قرینیه تاثیر میگذارد و اشک ریزی ...

کمبود وجود ویتامینریبوفلاوین نیز در سوزش و اشک ریزی تاثیر زیادی دارد که با مصرف میوه ها و سبزیجات مخصوصا موز ،جگر ، و سبزیجات سبز رنگ به کم شدن اشک ریزی کمک کنید

موفق باشی

Benygh
29-10-2008, 18:09
سلام
بابت تغذیه که مشکلی فکر نکنم باشه ! این مشل چند وقتی هست که پیش اومده ! دکتر هم گفت میل زدن !
در معرض باد هم میشه !
مثلا الان هم که دارم کار میکنم اشک میاد ... ولی از وقتی که دکتر به بینی و تنفس اشاره کرد کمی احساس میکنم ...
راهی نیست که بشه جلوش رو گرفت ؟ دستم جلوی بینی باشه حل میشه ولی همیشه که نمیشه دستم اونجا باشه !

Benygh
02-11-2008, 13:43
سلام
من امروز صبح هم که داشتم میرفتم مدرسه تو بینی ام سوزش ی احساس کردم که از سرماست یا ... اشک جاری میشه !
یک راه حلی نیست ؟ هیچ دکتری راه حل عملی نداده !

tekno2006
07-11-2008, 14:10
سلام
آیا شما آلرژی به چیزی هم دارید؟
آیا تمام مدت روز این مشکل رو دارید؟
از چه قطره هایی استفاده کردید؟