ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرق Cpu هاي Amd , Intel چيه

aaaammmm87
29-10-2008, 15:51
سلام
دوستان عزيز فرق Cpu هاي Amd , Intel چيه ؟ كدومشون بهترن ؟ ! فقط از دوستان خواهش ميكنم از روي تعصب حرف نزنن و دليل منطقي و كافي هم براي حرف هاشون بيارن !‌ واقعا اين يه سواليه كه هم واسه من هم واسه خيلي از دوستان دغدغه شده !!!!‌:10:

milky way
29-10-2008, 16:02
این سوال خیلی کلیه جوابم نداره باید مدل به مدل مقایسه بشن یا مثلا اینطوری بیان بشه که در رنج قیمت فلان Cpu که Amd داره بهتره یا اینتل .

zahedy2006
29-10-2008, 16:21
پست بالا تاييد ميشه
من خودم تو قيمت هاي پايين يه نگاه اجمالي كه مي كردم مثلا تو فركانس هسته هاي يكي معمولا اينتل ها كش بالاتري داشتند البته فقط تو چند مدل و گفتم نگاه اجمالي بود

ولي تعصبا و امتحانا اينتل رو بيشتر قبول دارم (1.7 خودم از 2 amd با رم و fsb مادربرد يكي ، بهتر عمل مي كرد - البته شايد كامپيوتر طرف ايراد داشت!)

milky way
29-10-2008, 16:29
ببنین به صورت کلی خوب تکنولوژِی که اینتل استفاده میکنه بروز تره و میتونه Cpu های قویتری تولید کنه ولی Amd هم از اونطرف جنگ قیمتی با اینتل میکنه یعنی ممکنه یه پردازنده متوسط اینتل در حد یه پردازنده خیلی قوی Amd باشه قدرتش ولی Amd با کم کردن قیمت پردازنده مورد نظر تا سطح متوسط رقابت رو حفظ میکنه .

paranoid_android
29-10-2008, 17:02
یه زمانی اون قدیما AMD با یه سری تغییر تو پردازنده های خودش به Intel یه درس مهم داد و اون این بود که فرکانس مهمترین پارامتر برای یه پردازنده نیست و با جایگزینی مس به جای آلومینیوم و مصرف کش کمتر قیمت پردازنده ها رو تا حد قابل قبولی پایین آورد. طول pipeline هارو تو پردازنده کاهش داد و به این ترتیب با فرکانس و کش کمتر و در نتیجه قیمت پایینتر و البته performance بالاتر! حسابی موی دماغ اینتل شد!
بعدها با مطرح کردن نخستین پردازنده های 64 بیتی مخصوص PC ها اینتل رو غافلگیر کرد تا جایی که اینتل مدت ها درگیر پردازنده های ایتانیوم خودش بود که اونارو برای رقابت با پردازنده های 64 بیت AMD عرضه کرده بود اما هیچوقت موفق نشد و ناکام موند!
این قضیه به همین منوال ادامه پیدا کرد تا اینکه اینتل ریزمعماری Core خودش رو معرفی کرد (همین پردازنده های Core2Duo و Extreme و Quad ای تو بازار هست مبتنی بر همین معماری هستن) و تقریبا از اون زمان به بعد بود که AMD به شدت از رقیب کهنه کار خودش عقب موند... حتی با عرضه پردازنده های 4 هسته خودش یعنی Phenom هم نتونست سهم عمده ای از بازاری رو که از دست داده بود به دست بیاره...
الان هم AMD تقریبا در آستانه ورشکستگی قرار داره و میلیاردها دلار بدهی بالا آورده امیدوارم که زودتر بجنبه چون اینتل داره ورژن جدیدی از ریز معماری Core خودش به اسم Core i7 رو عرضه میکنه که به گفته intel تا 50% قویتر از پردازنده های فعلی خودشه!
AMD هم داره رو معماری جدید k10 و پلتفرم spider خودش کار میکنه اما در رقابت با Core i7 متاسفانه حرف زیادی برای گفتن نداره...!
پس فعلا دور دور intel ه...
یادش به خیر... قدیما طرفدار دو آتیشه AMD بودم اما الان خیلی براش متاسفم...:41:

در رده پردازنده های کم قیمت AMD همچنان انتخاب مناسبتریه...