مشاهده نسخه کامل
: قیمت ؟؟؟!!
میخواستم بدونم قیمت یه نمای داخلی یا خارجی از یک بنا چنده و چطوری حساب میکنن ؟
:31:
:31:
Dark Kingdom
29-10-2008, 19:06
سلام . معمولا" 1/5 درصد قیمت خونه رو به طراح میدن . خودمم همین دیروز یه پروژه رو تموم کردم . همینجوری محاسبه کردن واسم .:11:
واقعا :18: اینقدر میگیرن ؟؟ من نمیدونستم . پس باید حواسم بیشتر جمع باشه .
در ضمن میشه یکمی جزئی تر براورد قیمت و بگید . مثلا یک نمای ساده با یک نمای پیچیده که کلی کچبری و ... داره فرق نمی کنه ؟ :5: :21:
ممنون :40:
نه بابا قیمت خونه چیه
مگه بنگاهه
1 در صد قیمته یه خونه میدونی چقدر میشه ؟ !!!!
برای نمای خارجی معمولا بین 100 هزار تا 200 هزار تومن میگیرن
اما اگه داخلیشم باشه قیمت میره بالا تر
کاربر_P30W
30-10-2008, 15:17
اَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَا َاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَه! شما ها همتون شغل تون سه بعدی سازیه؟ من اصلاً 2000ریم نمی افتاد که شما ها کارتون اینه...!
بگذریم... آقا هادی؛Dejavu این کار رو کرده که میگه 1/5% دیگه... مگه نه؟پس باید جواب درست همون باشه.
اَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَا َاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَه! شما ها همتون شغل تون سه بعدی سازیه؟ من اصلاً 2000ریم نمی افتاد که شما ها کارتون اینه...!
بگذریم... آقا هادی؛Dejavu این کار رو کرده که میگه 1/5% دیگه... مگه نه؟پس باید جواب درست همون باشه.
سوء تفاهم شد من فقط سوال کردم . اینو Dark Kingdom گفت .در ضمن کار من این نیست . اینو به عنوان کار دوم دارم . البته به تازگی . :21::27::5:
معمولا از روی نقشه ساختمان انجام میدید دیگه مگه نه ؟
Dark Kingdom
30-10-2008, 17:24
بله همینطوره . میتونید برید بپرسید . 1/5 درصد پول خونه . لازم هم نیست توی کار ظرافت به خرج بدین .
من کاری رو که انجام دادم قیمت خونه 200 میلیون بود که به من حدود 3 میلیون و 800 دادن.
اصولا بله . ولی در بعضی موارد از روی عکس . مثل نمای آثار تاریخی !
من باید پیشنهاد قیمت بدم !! :2: چیکار کنم یک قیمت پایه یا یک روال درست نیست ما سوتی ندیم و کار نپره ؟:13::19:
Dark Kingdom
30-10-2008, 17:38
من باید پیشنهاد قیمت بدم !! :2: چیکار کنم یک قیمت پایه یا یک روال درست نیست ما سوتی ندیم و کار نپره ؟:13::19:
خو هرچی کمتر بگی بهتره . ولی بازم بستگی داره به این که اونا چی بخوان و تو در چه حد باشی
حد و ولش کن . اونا فکر میکنن من حرفه ای ام . فقط میخوام جوری نباشه که جای دیگه قیمت میگیرن ضایع بشه . آخه کار دولتیه با یه پارتی جورش کردیم !!!:5::5::5:
Dark Kingdom
30-10-2008, 17:51
حد و ولش کن . اونا فکر میکنن من حرفه ای ام . فقط میخوام جوری نباشه که جای دیگه قیمت میگیرن ضایع بشه . آخه کار دولتیه با یه پارتی جورش کردیم !!!:5::5::5:
اگه ساختمون تجاری باشه قیمتش میره بالا ولی اگه مسکونی باشه در همون حدیه که گفتم .
Farzad.wow
01-11-2008, 12:08
رفقا من خواهش میکنم اسپم ندین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.