مشاهده نسخه کامل
: مشکل با Remove Sefly
وقتی میخوام فلشم رو Remove sefly کنم این Error میدا.
چیکار کنم عزیزان؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
adrenaline
29-10-2008, 00:21
مهمترین دلیل بروز چنین اشکالی باز بودن ویندوز اکسپلورر یا اینترنت اکسپلورر هست. تمام پنجره های مرتبط رو ببندید، سپس اقدام به Safe Remove کنید.
مهمترین دلیل بروز چنین اشکالی باز بودن ویندوز اکسپلورر یا اینترنت اکسپلورر هست. تمام پنجره های مرتبط رو ببندید، سپس اقدام به Safe Remove کنید.
متاسفانه مشکلم حل نشد.
من از فلش به عنوان رم استفاده میکنم....
وقتی از این حالت خارج می کنم بازم مشکل حل نمی شه!!
adrenaline
30-10-2008, 11:58
متاسفانه مشکلم حل نشد.
من از فلش به عنوان رم استفاده میکنم....
وقتی از این حالت خارج می کنم بازم مشکل حل نمی شه!!
این پیغام خطا زمانی نمایش داده میشه که یک یا چند فایل همچنان در حال استفاده توسط دیگر پروسس ها هستند. چون شما از فلش مموری به عنوان رم استفاده میکنید، تشخیص پروسسی که به اطلاعات ذخیره شده در فلش مموری دسترسی داره کمی سخت میشه ولی با کمک برنامه زیر میتونید Safe Remove رو بدون خطا انجام بدید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه رو اجرا کنید، دکمه های Ctrl+F رو بفشارید و حرفی که به فلش مموریتون نسبت داده شده (مثل E, F, G یا ...) رو در بخش Handle or DLL substring وارد کنید و دکمه Search رو بفشارید.
در لیست پایینی نام پروسس و PID مربوط به اون رو بخاطر بسپارید و در پنجره اصلی برنامه، اون پروسس یا پروسس ها رو پیدا کنید و بعد از انتخاب آن دکمه های Ctrl+H رو بفشارید.
حالا در لیست پایینی پنجره اصلی برنامه، اون قسمتهایی که به فایلهای موجود در فلش مموری دسترسی دارند (یا به عبارتی به حرف نسبت داده شده به فلش مموری ارجاع کردند) رو با راست-کلیک کردن و انتخاب Close Handle ببندید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.