مشاهده نسخه کامل
: مشکل در مونیتور T1900
MasterCode
28-10-2008, 22:22
سلام دوستان
من امروز مونیتور T1900 گرفتم...
و مشکل خاصی نداره جز ، مشکلی که به نظر من هست در پخش Video ....
به این صورت هست که من در Reso تعیین شده قرارش میدم و فرکانش 75 هرتز .
اما موقعی که ویدئویی رو اجرا میکنم ، کیفیت تصویر مثل Flatron ی که داشتم نیست...
منظورم این هست که یه جورائی مثل اینکه هم Refr Rate هم اومده پائین...هم کیفیت و شفافیت اصلی ویدئو رو نشون نمیده و تقریبا مثل اینه که دون دونه ای یا شطرنجی شده باشه...
یه جوری خاصه ... دقیقا نمیتونم بنویسمش...
میخواستم راهنمائی کنید ، مخصوصا اونهائی که دارن LCD و T1900 ....
درایور مونیتوری که توی سی دی هم بود هم نصب کردم و شناخته مونیتور رو...
نمیدونم مشکل دقیقا از کجاست
ممنون میشم راهنمائی کنید.
پیشاپیش ممنونم.
MasterCode
30-10-2008, 18:47
سلام
امروز متوجه ی مشکل دیگه ای شدم و اون این هست که...
با پورت DVI بعد از تنظیم رزولشن روی 1440*900 با 75 هرتز
و رست ویندوز بعد فقط تا Loading و قبل از استارت ویندوز صفحه نمایش نشون میده
و مونیتور اسکن میکوه پورت دیجیتال و آنالوگ رو و بعد میره در حالت StandBy
و فقط هم در 75 هرتز با پورت DVI این طوری میشه
دوستان کمک کنید لطفا
اگر مشکلی داشته باشه میخوام ببرم گارانتی
سلام
چند تا سوال داشتم از دوستان که این مانیتور رو دارند
یکی اینکه آیا فرقی میکنه من با کدوم پورت مانیتور رو به سیستم وصل کنم ؟ کدوم بهتره
بهترین رزولوشن توی ویندوز ایکس پی چی هست و تنظیمات روشنایی و کنتراستت هم همینطور
یکی دیگه اینکه من وقتی روی دکمه auto کلیک میکنم مینویه not available از بقیه هم همینجوره ؟
ممنون
MasterCode
15-11-2008, 14:02
سلام
چند تا سوال داشتم از دوستان که این مانیتور رو دارند
یکی اینکه آیا فرقی میکنه من با کدوم پورت مانیتور رو به سیستم وصل کنم ؟ کدوم بهتره
بهترین رزولوشن توی ویندوز ایکس پی چی هست و تنظیمات روشنایی و کنتراستت هم همینطور
یکی دیگه اینکه من وقتی روی دکمه auto کلیک میکنم مینویه not available از بقیه هم همینجوره ؟
ممنون
سلام
فرقی فکر نکنم داشته پورت...فقط نوع سیگنال فرق باید داشته باشه...
برای T1900 همون رزولشنی که تعیین شده...
1440*900
کنتراست هم بستگی داره به کاری که دارید انجام میدید...تنظیمات پیش فرض مونیتور Game - Internet - Movie ......Dynamic Contrast & etc
در مورد not avai هم فکر میکنم مشکلی باشه
با یه کارت گرافیک دیگه تست کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مشکلی وجود داشت ، ببرینش گارانتی...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
becareful
15-11-2008, 14:11
مشکلی نداره روی auto یه سری تنظیمات قفل میشه...
MasterCode
15-11-2008, 15:18
مشکلی نداره روی auto یه سری تنظیمات قفل میشه...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
becareful
17-11-2008, 17:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
what
???
mobin_eshghe pro
24-11-2008, 17:36
سیستم تنظیم کیفیت اتوماتیک این نوع مانیتور که من خودم هم دارم کیفیت رو تنظیم میکنه.من همچین مشکلی ندارم.با گارانتی تماس بگیر.حتما از کابل سفید رنگ استفاده کن چون 2ms فقط با اون کابل قابل استفاده میشه.
becareful
26-11-2008, 18:46
با dvi تنظیمات اتوماتیک قفل میشه دیگه اینقدر بحث کردن نداره...بیشتر مانیتورای سامسونگ همینطورن...تنظیمات اتوماتیک vga هم به درد خودش میخوره!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.