مشاهده نسخه کامل
: روبات اينترنتي
امپراطور شرق
28-10-2008, 20:40
باسلام و خسته نباشيد خدمت كليه دوستان
ميخوام بدونم كه نرم افزاري هست كه بشه از آدرس ايميل و رمز آن محافظت كرد و اگر خواسته باشيم اطلاعات
ايميل مان در امان باشد چه راهي رو پيشنهاد ميكنيد.
لطفا من رو راهنمايي كنيد.
با تشكر امپراطور شرق
alizshah
28-10-2008, 22:40
ایا تو صفحه اول امدی ندیدی که برای هر چیز بخشی جداگانه گذاشتند
و ایا به خود نگفتی که بزار پایین رو نگاه کنم تا بخش مربوطه را پیدا کنم ؟؟
دو طبقه پایین تر درخواست نرم افزار بود !
یاد اوری :
علی جان . این انجمن برای همین موضوع هست که دوستان تازه وارد بتونن راهنمایی دریافت کنن برای همه چیز , از جمله جای مناسب ایجاد تاپیک ها .
امپراتور عزیز :
درخواستتون رو اینجا مطرح کنید : در خواست نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای آشنایی بیشتر با موضوع به این دو انجمن مراجعه کنید :
امنیت نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و آنتي ويروس و نرم افزارهاي امنيتي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یاد اوری :
علی جان . این انجمن برای همین موضوع هست که دوستان تازه وارد بتونن راهنمایی دریافت کنن برای همه چیز , از جمله جای مناسب ایجاد تاپیک ها .
امپراتور عزیز :
درخواستتون رو اینجا مطرح کنید : در خواست نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای آشنایی بیشتر با موضوع به این دو انجمن مراجعه کنید :
امنیت نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و آنتي ويروس و نرم افزارهاي امنيتي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من هم موافقم
باکسی که میادتوی انجمن (اون هم برای اولین بار نباید اینطور برخوردکرد...)
بهترین روش ...راهنمائی بالحن مثبت هست...
ما ها ...که خب...کمی تاقسمتی ...ازیوزرهای قدیمیه انجمن هستیم...بایدسعی وتلاشمون این باشه که دوستان تازه واردروراهنمائی بکنیم ..:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.