ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه تبدیل صدای شما به متن نوشتاری به ویژه برای پیامک VoiceSignal VoiceMode v2.0.28 S60v3

hamid7stick
28-10-2008, 19:28
با استفاده از این برنامه میتونین هنگام نوشتن پیامک بدون استفاده از کیپد و دست فقط با استفاده از دهان و تلفظ کلمات اون هارو روی صفحه گوشی ببینید:27::thumbsup:
این برنامه کارایی های دیگه از جمله voice command داره

فقط برای انجام هر کاری قبلش باید hot key برنامه رو فشار بدین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Step 1: Select the location of the output file
Step 2: Select no ACS Pub ID availiable, BiN.key as Private key file and 0000 as password
Step 3: Enter anything in personal information
Step 4: Enter your imei.

INSTALLATION
Install VoiceSignal.VoiceMode.v2.0.28.S60v3.Symb ianOS9.1.U nsigned.c.rackeded-BiNPDA.SiS
Sign VoiceMode.c.racked.SiS
Install VoiceMode.c.racked.SiS

فکر کنم بدون ترجمه راحت تر متوجه بشین فقط این رو بگم که اول بخش installation رو با دقت به روش بالا انجام
بدین و بعد از نصب اون 4 مرحله رو انجام بدین
تذکر:برنامه رو حتما داخل memory card نصب کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لینک کمکی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mokhtar
30-10-2008, 22:26
فارسی هم کار میکنه یا فینیگیلیش

afshinjj
31-10-2008, 02:22
دوست عزيز بيشتر توضيح بده نمي دونم چرا هر چي من تو مسيج دكمه سبز رو فشار مي دم ليست فون بوك مياد گوشيم هم نوكيا 5700 هست لطفا راهنايي كن

ejalalian
31-10-2008, 13:34
دوستان گرامي :
اين برنامه براي كلمات انگليسي ساخته شده و فينگيليش را شناسايي نمي كند.:10:

hamid7stick
01-11-2008, 18:35
قبل از استفاده از برنامه باید adapting کنین که کافیه داخل برنامه برین و از اپشن به adapt اونجا از شما میخواد که چند جمله رو تکرار کنید بعد از اینکار و save کردن میتونید از برنامه استفاده کنبن

afshinjj
01-11-2008, 22:51
اخه حميد جان من اداپتينتگ هم كردم 70 تا كلمه ولي نشد
حميد جان وقتي رو دكمه سبز كيلك مي كنم اس ام اس رو ميفرسته

hamid7stick
03-11-2008, 00:27
اخه حميد جان من اداپتينتگ هم كردم 70 تا كلمه ولي نشد
حميد جان وقتي رو دكمه سبز كيلك مي كنم اس ام اس رو ميفرسته

شاید روی کلید سبزت shortcut هست چک کن ببین برنامه روش تنظیم نشده؟!

am_merman01
03-11-2008, 01:29
سلام خدمت دوستان عزیز
من از دیشب تا امشب شاید 20 بار سعی کردم دانلود کنم ولی نشد.
هردفعه یه چند درصدی که پیش میره بعد قطع میشه. حتی یه بار تا 91 درصد هم دانلود کرد ولی نشد. فکر کنم لینک دانلود شلوغه . ممکنه جای دیگه ای هم آپلودش کنید که ترفیک بارش کمتر بشه؟
پیشا پیش تشکر می کنم .

hamid7stick
03-11-2008, 04:16
سلام خدمت دوستان عزیز
من از دیشب تا امشب شاید 20 بار سعی کردم دانلود کنم ولی نشد.
هردفعه یه چند درصدی که پیش میره بعد قطع میشه. حتی یه بار تا 91 درصد هم دانلود کرد ولی نشد. فکر کنم لینک دانلود شلوغه . ممکنه جای دیگه ای هم آپلودش کنید که ترفیک بارش کمتر بشه؟
پیشا پیش تشکر می کنم .

لینک کمکی رو توی پست اول قرار دادم

afshinjj
06-11-2008, 20:51
شاید روی کلید سبزت shortcut هست چک کن ببین برنامه روش تنظیم نشده؟!

منظورتونو نمي فهمم ميشه بيشتر توضيح بدين

hamid7stick
07-11-2008, 00:10
منظورتونو نمي فهمم ميشه بيشتر توضيح بدين

ببین دوست عزیز مثلا شما وقتی داخل منو هستی با فشار دادن کلید 5 متوجه باز شدن رادیو میشی این یه نوع shortcut هست مربوط به خود گوشی هست حالا شما باید تو تنظیمات شرتکات گوشیت باید چک کنی ببینی رو کلید سبز چیزه دیگه ای قرار داره یا نه

afshinjj
07-11-2008, 20:29
ببین دوست عزیز مثلا شما وقتی داخل منو هستی با فشار دادن کلید 5 متوجه باز شدن رادیو میشی این یه نوع shortcut هست مربوط به خود گوشی هست حالا شما باید تو تنظیمات شرتکات گوشیت باید چک کنی ببینی رو کلید سبز چیزه دیگه ای قرار داره یا نه

تو تنظيمات شرتكات هم رفتم اونجا كليد سبز مال چيز ي نبود يعني اصلا شورتكات اون دكمه رو نداره كمك من تو نت هم كه ميرم وقتي دكمه سبزو نگر ميدارم هيچي نمي اد چيكار كنم

hamid7stick
09-11-2008, 00:52
تو تنظيمات شرتكات هم رفتم اونجا كليد سبز مال چيز ي نبود يعني اصلا شورتكات اون دكمه رو نداره كمك من تو نت هم كه ميرم وقتي دكمه سبزو نگر ميدارم هيچي نمي اد چيكار كنم

گوشیتو فرمت کن خلاص!!! از فرمت 3 کلید استفاده کن