PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه سایز عکس ها رو تغییر دهیم؟؟؟

cj-afshin
28-10-2008, 19:05
من خودم نمیدونم و فقط می خوام بدونم چجوری اندازهی عکس ها رو تغییر بدیم برای لاتاری گریین کارت که باید 600 در 600 پیکسل باشه

smohs
28-10-2008, 23:55
سلام دوست عزيز...

براي تغيير سايز دلخواه عكس بايد به منوي Image و 'گزينه Image Size مراجعه كنيد!
اگه ابعاد اصلي كار متناسب با ابعاد جديد بود كافيه در قسمت مورد نظر عدد مربوط رو به پيكسل يا هر مقياس ديگه اي بنويسيد!

اما اگه متناسب نبود و با وارد كردن مثلا طول ، عرض به عدد ديگه اي تبديل ميشه، در قسمت پايين كار بايد تيك گزينه Proportions Constrain رو برداري،
حالا ميتوني طول و عرض رو به عدد دلخواه تبديل كني.
اما اگه دقت كني ميبيني در تصاويري كه شما تناسب رو به هم ميزني در طول يا عرض يه كشيدگي يا جمع شدگي احساس ميكنيد كه اين ناشي از تنظيم ابعاد نا متناسبه!

اگه ميخوايد كه تصوير بدون كشيدگي يا جمع شدگي به سايز مورد نظر در بياد و فقط از چپ و راست يا بالا و پايين كم بشه،
بايد بعد از اينكه در Image size سايز دلخواه رو براي قسمت كوچيكتر ( طول يا عرض ) وارد كني و Ok كني.
سپس از همون منو گزينه Canvas Size رو انتخاب كني و دوباره سايز مورد نظر رو ( به Pixel ) براي طول و عرض وارد كني.

ميبيني كه از اطراف كم ميشه ولي به تناسب عكس لطمه وارد نميشه.

سوالي يا مشكلي بود بپرس!

موفق باشي♥♥♥
تاپيك مربوطه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرچ هيچ وقت فراموش نشه:46:.

cj-afshin
29-10-2008, 22:36
ببخشید معزرت می خواهم
اگه می شه اینجا رو ببندید

strix
01-11-2012, 22:42
با سلام من خخد convase رو وقتی میزنم یک کادر بزرگتر پشت عکسم میاد چه کارش کنم؟؟البته من وقتی عکسم رو 600*600 می کنم پهن میشه

Mohammad Yek110
01-11-2012, 23:05
با سلام من خخد convase رو وقتی میزنم یک کادر بزرگتر پشت عکسم میاد چه کارش کنم؟؟البته من وقتی عکسم رو 600*600 می کنم پهن میشه

خب با canvase بومتون بزرگ میشه
پهن شدن تصویر هم به خاطر نسبت و تناسب ها هست
مثلا نسبت 600 در 600 مساوی به یک در یک هست دیگه
شاید اون عکسی که دارید سایزش رو تغییر میدید نسبتش یک به دو باشه

strix
01-11-2012, 23:31
ممنون از راهنماییتون می شه بگین چی کارش کنم؟؟؟؟سپاس

Mohammad Yek110
01-11-2012, 23:47
ممنون از راهنماییتون می شه بگین چی کارش کنم؟؟؟؟سپاس

نسبت و تناسب رو؟
فکر نکنم بشه کاریش کرد

fa_te64
30-10-2016, 00:27
تاپيك مربوطه:
سرچ هيچ وقت فراموش نشه:46:.

سلام
گفته شده که باید بالای سر و شانه ها بیفته داخل عکس. اما وقتی با این سیستم سایز عکس رو تغییر میدم بالای سر و قسمتی از موها حذف میشه و شانه ها هم خیلی کم میفته. چطور تغییر اندازه رو انجام بدم که این مشکل رو نداشته باشه؟ سایز عکس اصلی 832*581 هست

smohs
30-10-2016, 21:42
سلام
گفته شده که باید بالای سر و شانه ها بیفته داخل عکس. اما وقتی با این سیستم سایز عکس رو تغییر میدم بالای سر و قسمتی از موها حذف میشه و شانه ها هم خیلی کم میفته. چطور تغییر اندازه رو انجام بدم که این مشکل رو نداشته باشه؟ سایز عکس اصلی 832*581 هست

سلام
ابتدا از طریق Image size عدد 581 رو به 600 تبدیل کنید تا عکستون از لحاظ عرض به اندازه مورد نظر برسه
بعد ابزار crop رو انتخاب کنید و توی تنظیماتش که بالای صفحه میاد نسبت ابعادش رو روی 1:1 square بذارید ولی تیک delete cropped pixels رو بردارید
حالا روی عکستون کلیک کنید و بالا و پایینش کنید تا مواردی که مورد نظرتون بود توش اعمال بشه
اگه عکستون طوریه که هنوز قسمتی از موها توش نمیفته ابزار move رو انتخاب کنید و کمی ابعادش رو فشرده تر کنید تا درست بشه
(هرچند ممکنه با این روش آخر کمی عکستون فشرده بشه ولی با توجه به عکستون چاره ای نیست)

تذکر: توضیحات داده شده در مورد ابزار crop بر روی فوتوشاپ نسخه های cs6 به بعد جوابگو هست در مورد قبلتر از اون کمی متفاوته

iraninsuranceorg
04-11-2016, 20:30
من اول تو فتوشاپ یه عکس 600 در 600 درست کردم بعد عکسمو paste کردم اونجا و بعد با نرم افزار akvis magnifier رزولوشن رو کردم 300:n02: