ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این دما برای 6700 عادی هست

_Barbod_
28-10-2008, 16:04
سلام دوستان
این دما برای سی پی یوی من عادی هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد یه سوال دیگه هم داشتم
این برنامه که باهاش دما رو اندازه گرفتم یه بخش دیگه هم داره
در عکس ببینید

این قسمت برای چی هست؟
چه تنظیماتی رو میشه از طریق این برنامه انجام داد؟

در آخر هم اگر دوستان لطف کنند یه برنامه ای معرفی کنند برای تست CPU که به قول معروف خیلی زیر فشار میبره CPU رو.

راستی دوستان دور فن من به نظر شما پایین نیست؟

Benygh
28-10-2008, 16:41
بله عادیه ..
میتونید از نرم افزار هایی مانند Prime 95 و یا SuperPI و یا Orthos استفاده کنید ... که دومی بهتره و سریعتر نتیجه میده برای تست های کوچیک ....

_Barbod_
28-10-2008, 17:23
سلام
ممنون از راهنماییتون
جواب بقیه سوال ها رو نمیدی؟
من همچنان منتظر هستم

smfr
02-11-2008, 00:35
قسمت تنظيمات برنامه Realtemp مربوط به تنظيم TJmax هستش.
حالا Tjmax چيه؟ الان جواب ميدم:
Tjmax Distanceفاصله بين دماي كنوني هر هسته تا دماي مرگ يا DieTemp هست كه براي پردازنده از طرف اينتل تعيين ميشه!
در حالت معمول نبايد به هيشچ وجه اين فاصله TJmax كمتر از 25 بشه. واقعا هم يكي از بهترين راهها براي اندازه گيري اينكه اين دماي سي پي يو در حال حاضر براي اون خطرناك هست يا نه همينه.
اما تو قسمت تنظيمات شما ميتونيد TJmax رو به هر عددي كه خودتون دوست دارين تغيير بدين كه اصلا توصيه نميشه!
تو قسمت دوم هم كه كاملا مشخصه شما مي تونيد رنگ نوشته ها رو به حالت دلخواه تغيير بدين.
تو قسمت سوم هم شما ميتونيد تنظيم كنيد كه نرم افزار اگه دماي پردازنه از يه حدي بالاتر رفت بوق بزنه همينطور مي تونيد تمام دما هارو با زدن تيك CSV به همين فرمت ذخيره كنيد بقيه گزينه هام فكر نكنم نيازي به توضيح داشته باشه
اگه ميخواين ميتونيد مقاله اي كه درباره اين نرم افزار توسط اينجانب نوشته شده از لينك زير ببينيد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید