مشاهده نسخه کامل
: نمایش فایلهای هیدن
فایلهای هیدن رو چطور میشه دید؟ تو xp پیدا کردنش راحت بود،اما هر چی ویستا رو گشتم پیدا نکردم!
oj2008pc
28-10-2008, 09:39
فایلهای هیدن رو چطور میشه دید؟ تو xp پیدا کردنش راحت بود،اما هر چی ویستا رو گشتم پیدا نکردم!
سلام
وارد کنترل پنل بشین .
اگه از classic view استفاده می کنین :
روی فولدر اپشن کلیک کرده و به تب view برین .
اگه از home view استفاده می کنین :
روی Appearance and Personalization کلیک کرده و Show Hidden Files or Folders را بزنین .
ممنون،راستش حجم درایو c من 20 گیگه اما از وقتی که ویستا ریختم 19 گیگش پر شده.فایلهای هیدن رو هم دیدم اما هیچ حجم زیادی پیدا نکردم! برنامه هام هم کم هستن و انتی ویروسم هم گزارش نگه نمیداره! چی کار کنم،درایو C قرمز شده و مطمعنم که سرعت سیستمم پایین میاد.
_Barbod_
28-10-2008, 12:42
عزیز برو اینجا به دردت میخوره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ORIGINAL
28-10-2008, 15:18
در هر پوشه ای که باشین با رفتن به قسمت Organize>>>>Folder and Search Option در بالای صفحه میتونید فایل های هیدن رو ببینید.
ORIGINAL
28-10-2008, 15:19
ممنون،راستش حجم درایو c من 20 گیگه اما از وقتی که ویستا ریختم 19 گیگش پر شده.فایلهای هیدن رو هم دیدم اما هیچ حجم زیادی پیدا نکردم! برنامه هام هم کم هستن و انتی ویروسم هم گزارش نگه نمیداره! چی کار کنم،درایو C قرمز شده و مطمعنم که سرعت سیستمم پایین میاد.
این یک حالت طبیعی هست و معمولا ویستا حجم زیادی از درایو رو میگیره که خالص ان 15Gig هست.
بهترین کار تغییر پارتیشن ویندوزتون هست.
موفق باشید.
از همگی تشکر میکنم،خودمم یه کاری کردم دیسک کلین آپ ویندوز رو زدم حدود 3 گیگ از گزارشهای خودش رو پاک کرد! بهتر شد. اما زیاد کردن پارتیشن کار بهتریه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.