ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نمایش فایلهای هیدن

vmohsen
28-10-2008, 01:41
فایلهای هیدن رو چطور میشه دید؟ تو xp پیدا کردنش راحت بود،اما هر چی ویستا رو گشتم پیدا نکردم!

oj2008pc
28-10-2008, 09:39
فایلهای هیدن رو چطور میشه دید؟ تو xp پیدا کردنش راحت بود،اما هر چی ویستا رو گشتم پیدا نکردم!
سلام
وارد کنترل پنل بشین .
اگه از classic view استفاده می کنین :
روی فولدر اپشن کلیک کرده و به تب view برین .
اگه از home view استفاده می کنین :
روی Appearance and Personalization کلیک کرده و Show Hidden Files or Folders را بزنین .

vmohsen
28-10-2008, 12:28
ممنون،راستش حجم درایو c من 20 گیگه اما از وقتی که ویستا ریختم 19 گیگش پر شده.فایلهای هیدن رو هم دیدم اما هیچ حجم زیادی پیدا نکردم! برنامه هام هم کم هستن و انتی ویروسم هم گزارش نگه نمیداره! چی کار کنم،درایو C قرمز شده و مطمعنم که سرعت سیستمم پایین میاد.

_Barbod_
28-10-2008, 12:42
عزیز برو اینجا به دردت میخوره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ORIGINAL
28-10-2008, 15:18
در هر پوشه ای که باشین با رفتن به قسمت Organize>>>>Folder and Search Option در بالای صفحه میتونید فایل های هیدن رو ببینید.

ORIGINAL
28-10-2008, 15:19
ممنون،راستش حجم درایو c من 20 گیگه اما از وقتی که ویستا ریختم 19 گیگش پر شده.فایلهای هیدن رو هم دیدم اما هیچ حجم زیادی پیدا نکردم! برنامه هام هم کم هستن و انتی ویروسم هم گزارش نگه نمیداره! چی کار کنم،درایو C قرمز شده و مطمعنم که سرعت سیستمم پایین میاد.
این یک حالت طبیعی هست و معمولا ویستا حجم زیادی از درایو رو میگیره که خالص ان 15Gig هست.
بهترین کار تغییر پارتیشن ویندوزتون هست.
موفق باشید.

vmohsen
30-10-2008, 01:43
از همگی تشکر میکنم،خودمم یه کاری کردم دیسک کلین آپ ویندوز رو زدم حدود 3 گیگ از گزارشهای خودش رو پاک کرد! بهتر شد. اما زیاد کردن پارتیشن کار بهتریه.