ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : worm/vbs

bersam
27-10-2008, 22:46
worm/vbs یا boot.vbs ویروسیه که سیستم من گرفته ! bit defender تونست شناسایش بکنه ولی نتونست پاکش کنه !
اما avg تونست و گفت که پاک شده ! ولی علائم اون بعضی هاش هنوز هست ! مثل show hidden نشدن فولدر ها !
(البته یه تاپیک در مورد این موضوع بود ولی من تمام روش هایی رو که استفاده کردم به کارم نیومد !)
و یه مشکل دیگه ای هم که هست سرعت سیستم خیلی کم شده ! و معلومه که یه مشکلی داره !:20:

حالا من می خواستم ببینم دوستان در مورد این ورم اطلاعاتی دارن که نحوه ی پاک کردنش چه طوریه و این چیزا ! البته می گم avg تونسته یه کارایی بکنه ولی سیستم هنوز مشکل داره ! و در این شکی نیست !!!!:41:

البته بگم که با cmd که می رم داخل اون جایی که فایل بوت قبلا بوده رو نگاه می کنم فایل دیگه ای وجود نداره ! ولی سیستم هنوز مشکل داره ! و به قول معروف ریپ میزنه !!!(LOL)

boot.vbs
hints.exe
dxdlg.exe
impad.exe
impadb.exe
isetup.exe !!!

اینا فایل هایی که ویروس شناخته شده ! که به نظر خودم فقط اون دو تای اولی ویروس اصلی هستن که طبق اطلاعاتی که avg داده گفته که hints.exe تولید کننده ی boot.vbs هست و به همین خاطر بود که من هر چی boot.vbs رو پاک می کردم دوباره وقتی ریست می کردم دوباره می اومد ! در ضمن این یه ویروسه قدیمیه ! و سیستم من قبلا این ویروس رو داشت منم سیستم رو کلا پاک کردم حالا دوباره از کجا اومده خدا عالمه !!!!!

روش دستی پایی !!! آنتی ویروسی دانلودی هر چی می دونین بهم معرفی کنین ! :27:

bersam
27-10-2008, 22:49
یه چیز دیگه !!!!

یه سوال !!! توی سیستم اونایی که سالمه توی قسمت tack manager ! چند تا svchost هست ؟؟؟

من 6 تا از این فایل دارم که یکیش هم 20 کیلو فضا رو اشغال کرده ! حال مسئله این است !!! بودن یا نبودن !!!! می خوام ببینم این که 6 تا هست امکان این که ویروس باشن هست یا نه ؟

bersam
28-10-2008, 14:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امروز وقتی سیستم رو روشن کردم این ارور رو داد ولی بعد با بالا اومدن انتی ویروس این ارور رفت !

قبلا این ارور رو می داد و هر چی اوکی می کردم یه ارور دیگه می اومد !

حتی یه نظریه ای چیزی هم در مورد این ویروس نیست ؟