PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیم‏کارت‏های دائمی با نام شبکه Ir-tci میسوزند



javady
27-10-2008, 10:23
با سلام به دوستان
ديدم خبر، خبر واقعا مهميه لازم ديدم دوستان رو در جريان بزارم
البته شايد تازگي نداشته باشه اما من امروز به موردش برخوردم كه براي يكي از همكارام اتفاق افتاده و داره هميطور براي ديگر دوستانم اتفاق ميفته

به ادعای برخی مسوولان دفاتر خدمات ارتباطی، سیم‏کارت‏های دائمی مشترکان همراه اول در دور تازه‏ای بنا به دلایلی عجیب می‏سوزند.
به گزارش همنا، دفاتر خدمات ارتباطی پس از مراجعه مشترکان همراه اول به دلیل سوختن سیم‏کارت خود، می‏گویند: شرکت ارتباطات سیار به تازگی به صورت دستی و آگاهانه نسبت به سوزاندن سیم‏کارت‏های دائمی همراه اول اقدام کرده است.

یکی از مسوولان این دفاتر می‏افزاید: سیم‏کارت‏هایی که نام شبکه ارتباطات سیار را بر روی گوشی تلفن همراه به اختصار Ir-tci نمایش می‏دهند، به مرور و تا پایان سال جاری میلادی از شبکه خارج خواهند شد.

وی اظهار داشت: تصمیم شرکت ارتباطات سیار به این دلیل است که این‏گونه سیم‏کارت‏ها مدت زیادی است که در شبکه مخابرات کشور فعال هستند و از تکنولوژی قدیمی برخوردارند.

این مسوول دفتر خدمات ارتباطی اضافه می‏کند: بدین ترتیب سیم‏کارت‏های مشترکان که بر روی صفحه گوشی تلفن همراه آن‌ها Ir-tci نمایش داده می‏شود،به صورت ناگهانی سوخته و از شبکه خارج می‏شود.

گرچه سیم‏کارت‌ها پس از یک بازده زمانی و یک دوره مصرف مشخص سوخته و از رده خارج می‏شوند اما انجام این اقدام از سوی شرکت ارتباطات سیار بدون هیچ گونه اطلاع قبلی کمی دور از ذهن به نظر می‌رسد.

شرکت ارتباطات سیار با تجهیز دفتر خدمات ارتباطی به دستگاه‏های تست ‏سیم چنانچه سیم‏کارتی در اثر نقص فنی و گذشت مدت زمان مصرف سوخته و از رده خارج شده باشند را به صورت رایگان تعویض و سیم‏کارت فعال را تحویل مشترکان می‏دهد.

اما در مورد ذکر شده دفاتر با اخذ هزینه و گذشت بازده زمانی 24 ساعت نسبت به تعویض و فعال‏سازی سیم‏کارت مشترکان اقدام می‏کنند.

Gsm

Vallio
27-10-2008, 10:46
خوبه مال من 3 هفته یش سوخت در ضمن این هزینه معادل 5000 تومان و بر روی قبض بعدی خواهد آمد .

ali_power42
27-10-2008, 11:56
سیم کارت منم تا حالا در عرض 5 سال 3 بار سوخته و هر دفعه 7 یا 5 تومن اومده روی قبضم
اما اخریش که 2 ماه قبل بود ولی هنوزم روی گوشیم میزنه ir-tci یعنی این یکی رو هم باز میسوزونن؟؟؟؟

shamabady
27-10-2008, 13:48
احتمالا این قضایا به خاطر راه اندازی خدمات نوین از قبیل gprs و mms باشه که شاید سیم کارتهای قدیمیش این امکان رو نداشته باشند حالا دارن این سیم کارت هار و عوض میکنن
البته یک حدس ولی اگه درست باشه که این وضعی که پیش گرفتن خیلی ناجور
بخوان این کار و بکنن باید اطلاع رسانی عمومی کنن تا ملت خودشون ببرن سیم کارتشون عوض کنن دیگه

seppeehr
27-10-2008, 14:11
مال منم يك ماه پيش سوخت، رفتم پرسيدم دليلش چيه، گفتن بعضي وقتا اينجوري ميشه. سيمكارت جديد گرفتم، حالا شده Ir- Mci.
فكر كنم يه برنامه‌اي باشه باز!

Wisdom
27-10-2008, 14:17
کماکان برای من tci هستش

hessam_sz
29-10-2008, 15:01
سوختن سیم کارت های تلفن همراه موضوعی است که طی سال های اخیر مشترکان شرکت ارتباطات سیار را متحمل خسارات فراوانی کرده است به طوری که طیف وسیعی از دارندگان کدهای دو و سه و در ماه های جدید مشترکان کد چهار از شیوع آن اظهار گله مندی و شکایت دارند.

عمده دلایل سوختن سیم کارت
حرارت، امواج، ضربه، تغییرات ولتاژ و اشتباه قراردادن سیم کارت، از مهم ترین عوامل سوختن سیم کارت به شمار می روند اما براساس شکایت های مطروحه علاوه بر مباحث مذکور دلایل دیگری نیز مانند ارسال بیش از حد پیام های کوتاه یا افزایش تعداد تماس های ورودی یا خروجی در سوختن برخی از سیم کارت های تلفن همراه بدون علت خاص موثر است. داوود زارعیان مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران در گفت وگو با «سرمایه» با بیان اینکه سیم کارت تلفن همراه یک کالای مصرفی است، اظهار می دارد: «هر کالای مصرفی دارای تاریخ مصرف معینی است که سیم کارت های تلفن همراه نیز از این قاعده مستثنی نیست.» وی می افزاید: «علت های مختلفی به سوختن سیم کارت منجر می شود برهمین اساس نمی توان عمر استانداردی را برای سیم کارت ها تعریف و مشخص کرد. معمولاً عمر مفید آنها را می توان پنج سال در نظر گرفت اما در مجموع عوامل متعددی باعث سوختن یا از رده خارج شدن سیم کارت ها می شود.» وی تصریح می کند: «میزان کیفیت گوشی مشترک نیز از جمله عوامل موثر در طول عمر سیم کارت است چراکه اگر گوشی از نظر الکترونیکی یا باتری دچار مشکل شود، امکان آسیب رسیدن به سیم کارت افزایش پیدا می کند. علاوه براین قرار گرفتن گوشی و سیم کارت در مجاورت آب و نفوذ کردن آب به داخل آن و میزان مکالمات و ارسال پیام کوتاه نیز در عمر سیم کارت موثر است.»

زارعیان تاکید می کند: «زمانی که سیم کارت، فاقد تکنیک ها و استانداردهای لازم باشد مشکلاتی به وجود می آید و سیم کارت می سوزد.» وی خاطرنشان می کند: «در مواردی نیز خود شبکه مخابراتی دارای مشکلات فنی می شود مثل تنظیم نبودن تشعشعات یا نوسانات برق که بسیار نادر است.» مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات خاموش و روشن کردن های مکرر و بیش از حد و وارد کردن Pin کدهای اشتباه را از دیگر عوامل سوختن سیم کارت می داند و اظهار می دارد: «استفاده از گوشی های غیراستاندارد و ارزان و خراشیده شدن سیم کارت از دیگرعوامل سوختن این کالای مصرفی قلمداد می شود.» وی در رابطه با تاثیر کاهش یا افزایش ولتاژ آنتن های Bts بر سوختن سیم کارت های تلفن همراه نیز تصریح می کند: «تغییر ولتاژ این آنتن ها به خودی خود نمی تواند منجر به سوختن سیم کارت شود و تنها در صورت عدم تنظیم صحیح و مناسب فرکانس آنتن های Bts شاهد سوختن سیم کارت های تلفن همراه هستیم که در صورت وقوع این رخداد نیز هیچ وجهی از مشترکان به جهت تعویض سیم کارت دریافت نمی شود و شرکت مخابرات خود عهده دار هزینه های سیم کارت های جدید است.» موضوع سوختن سیم کارت های مشترکان شرکت ارتباطات سیار در زمان افزایش ظرفیت شبکه و بالا رفتن تعداد آنتن های Bts مبحثی است که برخلاف اظهارات این مسوول شرکت مخابراتی دارای شتاب روز افزونی است به طوری که در دوره هایی که شرکت ارتباطات سیار در حال افزودن بر تعداد آنتن های Bts خود و خدمات دهی به مشترکان جدید است بسیاری از مشترکان سیم کارت های قدیمی از سوختن سیم کارت های خود و عدم تقبل هزینه های صدور سیم کارت جدید ابراز نارضایتی می کنند. این در حالی است که حسین فلاح اصغری معاون نظارت و نگهداری شبکه ارتباطات سیار با رد هرگونه تاثیر آنتن های Bts بر سوختن سیم کارت های مشترکان شرکت ارتباطات سیار اظهار می دارد: «تاکنون شکایتی مبنی بر سوختن سیم کارت های مشترکان بر اثر تغییر فرکانس آنتن های Bts به این معاونت ارسال نشده است و از رده خارج شدن سیم کارت های مشترکان هیچ ارتباطی با وضعیت این آنتن ها ندارد.» وی در گفت وگو با سرمایه می افزاید: «معمولاً عدم همخوانی ولتاژ گوشی ها با سیم کارت ها منجر به سوختن سیم کارت می شود.»

البته علاوه بر دلایل مورد اشاره چندی است سیم کارت هایی که نام شبکه ارتباطات سیار روی گوشی تلفن همراه به اختصار Ir-tci نمایش داده می شود نیز دچار معضل از کارافتادگی شده اند که شنیده ها حاکی است براساس تصمیم مسوولان وزارت ارتباطات این سیم کارت ها به دلیل اینکه مدت زیادی است در شبکه مخابرات کشور فعال هستند و از تکنولوژی قدیمی برخوردارند به مرور از شبکه خارج خواهند شد. برهمین اساس ممکن است برخی از سیم کارت های مشترکانی که صفحه گوشی تلفن همراه آنها دارای نمایشگر Ir-tci است به صورت ناگهانی سوخته و از شبکه خارج شود.

سیدحسین عادلی مدیرکل بازاریابی و خدمات فروش شرکت ارتباطات سیار در رابطه با از رده خارج شدن سیم کارت هایی که نام شبکه ارتباطات سیار را روی گوشی تلفن همراه به اختصار Ir-tci نمایش می دهند، اظهار می دارد: «شرکت ارتباطات سیار یک اپراتور تازه تاسیس است و در گذشته مجموعه اپراتور اول تلفن همراه زیرمجموعه شرکت مخابرات ایران بود که برچسب محصولات خریداری شده نیز به نام این شرکت بود.» وی با بیان اینکه Tci بودن سیم کارت ها دلیل موجهی نسبت به سوختن آنها نیست، خاطرنشان می کند: «این نوع سیم کارت ها در زمره خریدهای قدیمی شرکت ارتباطات سیار ایران محسوب می شوند و به پایان رسیدن عمرشان ارتباطی به شرکت ارتباطات سیار ندارد چراکه عمر آنها به دلیل به انتها رسیدن شمارنده تمام شده است و مشترکان به ناچار باید این سیم کارت ها را تعویض کنند.» عادلی با بیان اینکه در حال حاضر شمارنده سیم کارت های همراه اول 48 هزارتایی است، می افزاید: «بر این اساس برای شبکه ای با وضع مطلوب این سیم کارت باید بین 25 تا 30 سال عمر کند اما با توجه به توپوگرافی شبکه در تهران که مکرراً مشترکان با تغییر آنتن روبه رو هستند، این عدد زودتر به صفر نزدیک می شود.»

سیم کارت های قدیمی محروم از فناوری جدید
در کنار موارد عنوان شده باید توجه داشت که سیم کارت های Tci از آن دسته سیم کارت هایی هستند که به دلیل قدیمی بودن امکان انطباق با فناوری های نسل های جدید تلفن همراه چون Mms و Gprs را ندارند یعنی حتی در صورت عدم سوختن این سیم کارت ها باید به منظور برخورداری از تکنولوژی های نوین ارتباطی آنها را تعویض کرد.

رمضانعلی صادق زاده رئیس کمیته مخابرات مجلس هفتم در رابطه با ارائه محدودیت زمانی برای سیم کارت های تلفن همراه تصریح می کند: «ادوات و ابزارآلات فنی به طور معمول از طول عمر کمتری نسبت به دیگر وسایل برخوردارند اما نمی توان با ذکر دلایلی چون ارسال بیش از اندازه پیام کوتاه از رده خارج شدن یکباره آنها را توجیه کرد.»

وی در گفت وگو با «سرمایه» می افزاید: «در صورتی که از قطعات فنی و کیفی منطبق بر استانداردهای بین المللی در طراحی کالاهایی نظیر سیم کارت استفاده شود، میزان آسیب دیدگی و خسارت های آنها به حداقل تقلیل پیدا می کند.» رئیس کمیته مخابرات مجلس هفتم تاکید می کند: «توضیحات مسوولان وزارت ارتباطات در رابطه با دلایل سوختن سیم کارت های تلفن همراه به هیچ وجه قانع کننده نیست چراکه در این صورت بسیاری از وسایل الکترونیکی که به صورت شبانه روزی مشغول به فعالیت هستند باید پس از مدت کوتاهی از رده خارج شوند.»

سوختن سیم کارت های مشترکان شرکت ارتباطات سیار از جمله کلاف های سردرگمی است که هیچ گاه با پاسخ روشن و شفافی از سوی مسوولان وزارت ارتباطات به منظور رفع ابهامات مشترکان در رابطه با دلایل وقوع این رخداد مواجه نبوده است به طوری که حتی هیچ یک از مدیران این وزارتخانه نیز دارای توضیحات یکسانی برای ابهام زدایی از افکارعمومی جامعه نسبت به دلایل سوختن سیم کارت نبوده اند. زمانی مکالمه بیش از اندازه با تلفن همراه و گاهی خاتمه طول عمر سیم کارت ها از سوی مسوولان وزارت ارتباطات توجیه گر از رده خارج شدن سیم کارت است و وقتی دیگر عدم هماهنگی سیم کارت ها با گوشی های موجود در بازار از جمله دلایل سوختن سیم کارت ذکر می شود. این در حالی است که تاکنون توضیح مشخص و جامعی از سوی مسوولان وزارتخانه در رابطه با موضوع قطعی سیم کارت که روشن کننده دلایل از رده خارج شدن این کالای مصرفی باشد، ارائه نشده است.

aaaammmm87
29-10-2008, 15:54
احتمالا این قضایا به خاطر راه اندازی خدمات نوین از قبیل gprs و mms باشه که شاید سیم کارتهای قدیمیش این امکان رو نداشته باشند حالا دارن این سیم کارت هار و عوض میکنن
البته یک حدس ولی اگه درست باشه که این وضعی که پیش گرفتن خیلی ناجور
بخوان این کار و بکنن باید اطلاع رسانی عمومی کنن تا ملت خودشون ببرن سیم کارتشون عوض کنن دیگه

اره دوست عزيز من خودم پاي اخبار بودم كه گفت واسه خدمات جديد بايد سيم كارت هاي قديمي با جديد جايگزين بشن !:8:

Mojtaba N87
29-10-2008, 20:43
تاپیک مشابه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shamim24
01-11-2008, 00:35
اونوقت شماره که تغییر نمیکنه؟؟؟؟میکنه؟؟؟؟

blackhero
01-11-2008, 16:35
اونوقت شماره که تغییر نمیکنه؟؟؟؟میکنه؟؟؟؟

نه دوست عزیز، شماره هیچ تغییری نمیکنه.

blackhero
04-11-2008, 08:10
حالا خدا کنه قبل از سوزوندن سیم کارت یه ندایی بدن نه اینکه وسط مکالمه یه دفعه فرتی سیم کارت بسوزه و یه چند روزیم برای گرفتن سیم کارت جدید الاف بشیم و بی خط بمونیم!!!:41:

Ship Storm
05-11-2008, 05:49
برای من سوخت رفتم مرکزش توی شهرک غرب بود خیابان خوردین خلاصه خیلی هم خلوت بود اونجا یارو یه سیم کارت دیگه بهم داد و گفتم هزینه ای داره گفت نه اصلا هیچ هزینه ای نداره و 1 ساعته هم وصل شد

blackhero
07-11-2008, 01:24
برای من سوخت رفتم مرکزش توی شهرک غرب بود خیابان خوردین خلاصه خیلی هم خلوت بود اونجا یارو یه سیم کارت دیگه بهم داد و گفتم هزینه ای داره گفت نه اصلا هیچ هزینه ای نداره و 1 ساعته هم وصل شد

مدارک ازت چی خواستن دوست من؟!

Mehdi.7600
07-11-2008, 06:37
منم این مدل سیمکارته. به درک بسوزونن. از بس جابجاش کردم از وسط نصف شده :d

shahramcat
08-11-2008, 02:27
من هم باید ببرم عوض کنم پس ! شاید برا همین باشه نمیتونم از اینترنت استفاده کنم !

DaRiOuShJh
08-11-2008, 02:54
دوستان 0912 هم شامل میشه؟

blackhero
08-11-2008, 08:06
دوستان 0912 هم شامل میشه؟

بله دوست عزیز، پیش شماره فرقی نمیکنه، فقط باید tciباشه(یعنی قدیمی). دوستانی که عوض کردن نگفتن مدارک چی میخواد موقع تعویض؟!

saeedraz
08-11-2008, 09:35
دوستانی که عوض کردن نگفتن مدارک چی میخواد موقع تعویض؟!

مال پدرم قبل از عید سوخت ماهم که نمیدونستیم چیشده رفتیم مخابرات گفت سوخته فقط ازش سیم کارت و گرفتن با کارت ملی که اونم شانسی تو جیبش بود چیز دیگه ای نخواستن تا جایی که یادمه.