PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فارسی کردن پرستا شاپ

masooumi
27-10-2008, 09:05
سلام
یه چند مدت دنبال یک سیستم برای فروشگاه آنلاین می گشتم که مجانی باشه ولی توی سایت های ایرانی بهترین چیزی که دیدم همین FarsiCommerc بود ، توی سایت های خارجی هم فروشگاه های زیادی بود ولی یکی از اینها خیلی نظرم رو جلب کرد و اونم همین پرستا شاپ (prestashop) بود که هم سیستم مدیریت بسیار قویی داره و هم در طراحی از آجاکس استفاده شده !!!!
اون موقع زیاد نرفتم تو نخش تا اینکه یه روز یکجا دیدم که ایرانی ها اینو فارسی کردن!!! خیلی خوش حال شدم ولی ناگهان فهمیدم که فارسی ساز رو باید پولی بخرم و اونم به مبلغ 50000 تومان !:blush::(
بعد از این ماجرا به ذهنم رسید که خودم فارسیش کنم ، همین کارم کردم و چون سرم خیلی شلوغ بود کم کم توی دو هفته تقریبا بخش کاربری رو کاملا فارسی کردم !!!!:)
ولی بعد از این همه مشکل هاردم سوخت و همه اطلاعات از بین رفت !!!
حالا دوباره تصمیم گرفتم که دوباره فارسیش کنم ولی یکنفره یکم سخته ، گفتم چند نفر دیگه هم پیدا بشن که با هم فارسیش کنیم !!!
حالا هر کی موافق هست همینجا اعلام کنه !
اینم سایت اصلی فروشگاه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم دموی سیستم فروشگاهی پرستا :
دموی مدیریت : prestashop.com/demo/demo

دموی بخش فروش :
اینم سایتی که به فارسی ترجمه شده ولی باید بابت فارسی سازش 50000 تومان بدی:

لینک دانلود ورژن 1.0.0 :

Mohsen khan
28-10-2008, 17:41
نمونه فارسي اش كه بالا اومد
ولي سايت اصلي فعلا بالا نمي ياد
ساختار فايل زبانش چطوريه ؟
فايل زبانش را اينجا لينك بده

j a n
31-10-2008, 18:05
آقا من هم به یک فروشگاه نیاز دارم
پس من هم کمکمت می کنم البته من وقتم محدوده و خیلی نمی تونم ولی یکم کمکت میکنم

meisam317
01-11-2008, 10:49
اره خیلی سیستم جالب و زیبایی هستش ، میشه یه گروه واسه فارسی کردنش تشکیل داد ، البته کاملتر از قبلیه ( همونی که لینکشو دادی )

j a n
01-11-2008, 14:19
اره خیلی سیستم جالب و زیبایی هستش ، میشه یه گروه واسه فارسی کردنش تشکیل داد ، البته کاملتر از قبلیه ( همونی که لینکشو دادی )

آره من هم با شما موافقم خیلی فکر خوبیه :31:

mummified
01-11-2008, 20:56
منم هستم
كارهارو تقسيم كنيد

sam.sum
03-11-2008, 02:47
به به... همه که جمعن.... منم داشتم فروشگاه Quick Cart رو فارسی می کردم بعضی منوهاش رو هم راست به چپ کردم ولی فعلاً تیرم به سنگ خورده....... منم هستم....
امیدوارم راست به چپ کردن منوهاش زیاد مشکل نباشه هنوز سیستم رو نصب نکردم ولی سیستم جالبیه...

masooumi
03-11-2008, 20:47
نمونه فارسي اش كه بالا اومد
ولي سايت اصلي فعلا بالا نمي ياد
ساختار فايل زبانش چطوريه ؟
فايل زبانش را اينجا لينك بده
اصلا لازم نیست که PHP یاد داشته باشین و ...
خود برنامه یک قسمت داره که میتونی یک زبان جدید به سیستم اضافه کنی !!! پس سخت نیست !!!

آقا من هم به یک فروشگاه نیاز دارم
پس من هم کمکمت می کنم البته من وقتم محدوده و خیلی نمی تونم ولی یکم کمکت میکنم
اشکال نداره عزیز !!! وقت خودم هم محدوده ولی بخش کاربری رو کاملا فارسی کردم !!!!

آره منم موافقم با تشکیل گروه و راه اندازی گروه پشتیبانی !!!!(چون یک سیستم نو پا هست )

آره من هم با شما موافقم خیلی فکر خوبیه :31:

منم هستم
كارهارو تقسيم كنيد

به به... همه که جمعن.... منم داشتم فروشگاه Quick Cart رو فارسی می کردم بعضی منوهاش رو هم راست به چپ کردم ولی فعلاً تیرم به سنگ خورده....... منم هستم....
امیدوارم راست به چپ کردن منوهاش زیاد مشکل نباشه هنوز سیستم رو نصب نکردم ولی سیستم جالبیه...
من منوهای بخش کاربری رو راست به چپ کردم و بخش مدیریت رو هم خودم راست به چپ می کنم !!!(سخت نیست)
تعداد هم فکر کنم کافی باشه باهم میشیم 6 نفر و هر کدوم یک بخش رو فارسی می کنیم !!!
جزئیات برای دوستان پیام خصوصی شد!!!:10:

فاطي كماندو
06-11-2008, 22:40
خواهشاً‌ اه سستمش خوب بود به منم بگين تا نصب كنم!

mummified
07-11-2008, 20:44
دوستان مترجم تا كجا پيش رفتين؟
ماله من اخراست داره سهمم تمام ميشه؟
از بقيه چه خبر؟
چي كار كردين؟

Fxsignal
29-11-2008, 13:26
کم پیدا هستید !! چی شد نمیخوایید نسخه فارسیش رو به ما بدید ؟!

mummified
29-11-2008, 17:08
کم پیدا هستید !! چی شد نمیخوایید نسخه فارسیش رو به ما بدید ؟!
به زودي انشا الله
يه سري از دوستان خيلي نامردي كردن.
هنوز مارو معطل خودشون كردن.

Fxsignal
29-11-2008, 22:28
به زودي انشا الله
ماکه منتظریم برادر
ان شاالله سریعتر بزارید دوستان استفاده کنند

sam.sum
29-11-2008, 23:52
به زودي انشا الله

دوست عزیز آخرین کاری رو که انجام دادم برات ایمیل زدم... آخرین بار گفتم که چه اتفاقی برای سیستم من افتاد

mummified
30-11-2008, 08:20
دوست عزیز آخرین کاری رو که انجام دادم برات ایمیل زدم... آخرین بار گفتم که چه اتفاقی برای سیستم من افتاد
سلام مهدي جون
والا منظورم چند نفر بود و شخص خاصي مد نظر نبود.
امروزم منتظرم ببينم شما و بقيه دوستاني كه قول داده بودند چقدر از كارتون رو ارسال ميكنين.
ميخوام تا اخر هفته اين كارو تمام كنم.
چون بايد براي ارشد بخونم ديگه وقت پي سي و اينها رو ندارم.
لطفاً همين امروز يعني يكشنبه جوابو برام بفرستين.

Fxsignal
30-11-2008, 12:29
سلام مهدي جون
من ايميل اصليم اينه: keshvarifar@yahoo.com و ايني كه در زير آوتارمه فقط ماله چته.
امروزم منتظرم ببينم شما و بقيه دوستاني كه قول داده بودند چقدر از كارتون رو ارسال ميكنين.
پس خوب که من گفتم !! دوستان اومدن

iziran
16-12-2008, 01:47
دوستان سلام
من آقاي هايد هستم Hide
و كمتر مطلب مي نويسم
ولي جان هركسي كه دوست دارين اين پروجه رو تكميل كنيد و يه چند تايي هم ماژول از خودتون روش سوار كنيد
موفق باشيد .

sam.sum
17-12-2008, 17:27
سلام مهدي جون
من ايميل اصليم اينه: keshvarifar@yahoo.com و ايني كه در زير آوتارمه فقط ماله چته.
دومینی که هیچوقت ثبت نشد ولی من ثبتش کردم :5: حداقل قبل از اینکه خداحافظی کنی فایل هارو می دادی من جمع و جور می کردم.... تا حالا 40 % ترجمه پرستا شاپ انجام شده و من ترجمه شده اون رو دارم اگه از دوستان کسی مایل به انجام ادامه کار هست پیغام خصوصی بده تا بقیه ترجمه رو انجام بدیم

king of p30
31-12-2008, 20:01
آقا منم منتظرم...

آقا کسی هست بتونه چند تا ماژول مثل فروشگاه ساز e107 بسازه؟

masooumi
01-01-2009, 02:01
دومینی که هیچوقت ثبت نشد ولی من ثبتش کردم :5: حداقل قبل از اینکه خداحافظی کنی فایل هارو می دادی من جمع و جور می کردم.... تا حالا 40 % ترجمه پرستا شاپ انجام شده و من ترجمه شده اون رو دارم اگه از دوستان کسی مایل به انجام ادامه کار هست پیغام خصوصی بده تا بقیه ترجمه رو انجام بدیم

در مورد دومین که فکر کنم تقصیر هیچکس نبود !!!!
توی یک گروه وقتی نسبت به دیگران اعتماد نکنی ، این رابطه متقابل خواهد بود !!!
یادتون هست شما گفتید دامنه رو من ثبت می کنم ولی وقتی گفتم این دامنه رو mummified ثبت کرده و شما پرداخت کن ، گفتی حالا که به نام mummified ثبت شده بهتره خودش هم پولش رو بده !!!!
و حالا هم همین داستان ادامه داره !!!!
قبلا یک مطبی رو شنیده بودم ولی باور نمی کردمش ولی الان دقیقا بهش اعتقاد دارم !!!!
ژاپنی ها میگن :
یک ایرانی = سه ژاپنی
دو ایرانی = دو ژاپنی
سه ایرانی = یک ژاپنی
راست میگن ، ایرانی ها توی کار گروهی مشکل دارن !!!!
به هر حال .....
mummified عزیز فابل های ترجمه رو برای من فرستاده و من هم الان گرفتارم ولی بعد از اینکه سرم خلوت بشه ، یک فکری برای این سیستم می کنم !!!

masooumi
01-01-2009, 02:03
آقا کسی هست بتونه چند تا ماژول مثل فروشگاه ساز e107 بسازه؟

منظور شما رو متوجه نشدم !!!!

sam.sum
01-01-2009, 02:24
در مورد دومین که فکر کنم تقصیر هیچکس نبود !!!!
توی یک گروه وقتی نسبت به دیگران اعتماد نکنی ، این رابطه متقابل خواهد بود !!!
یادتون هست شما گفتید دامنه رو من ثبت می کنم ولی وقتی گفتم این دامنه رو mummified ثبت کرده و شما پرداخت کن ، گفتی حالا که به نام mummified ثبت شده بهتره خودش هم پولش رو بده !!!!
و حالا هم همین داستان ادامه داره !!!!
قبلا یک مطبی رو شنیده بودم ولی باور نمی کردمش ولی الان دقیقا بهش اعتقاد دارم !!!!
ژاپنی ها میگن :
یک ایرانی = سه ژاپنی
دو ایرانی = دو ژاپنی
سه ایرانی = یک ژاپنی
راست میگن ، ایرانی ها توی کار گروهی مشکل دارن !!!!
به هر حال .....
mummified عزیز فابل های ترجمه رو برای من فرستاده و من هم الان گرفتارم ولی بعد از اینکه سرم خلوت بشه ، یک فکری برای این سیستم می کنم !!!

دوست عزیز در مورد دومین باید بگم من اون موقع هنوز با آقای mummified آشنا نشده بودم و تازه بعده اینکه رفتی با ایشون آشنا شدم در ضمن یه زمانی آقای mummified از p30world خداحافظی کرده بود البته اون موقع به خاطر درسش اینکارو کرده بود من هم بهش حق میدم اون موقع سعی کردم چند دفعه از طریق ایمیل و مسنجر باهاش تماس بگیرم که جوابی نگرفتم بعدش هم دیدم حیفه این پروژه نیمه کاره رها بشه تصمیم گرفتم که خودم اینکارو انجام بدم که ظاهراً آقای mummified برگشت..........
از شما هم تا امروز خبری نبود تا امروز که این پست رو دیدم......

عليرضا خان
02-01-2009, 19:19
بالاخره اين Prestashop فارسي شد؟

اگه آره ، لطفا اينجا بگذاريد تا دوستان هم استفاده كنند.

ممنون

masooumi
03-01-2009, 20:35
بالاخره اين prestashop فارسي شد؟

اگه آره ، لطفا اينجا بگذاريد تا دوستان هم استفاده كنند.

ممنون
فعلا ، امکان انتشار رو نداریم ، هر وقت امکانش فراهم شد ، همینجا آدرس سایت پشتیبانی رو اعلام می کنیم !!!
:10:

mummified
06-01-2009, 14:05
من به علی هم گفته بودم. به خداوندی خدا من نه این سیستم رو نیاز داشتم و نه دارم ولی بیش از 1200 تا فیلدش رو به تنهایی ترجمه کردم و حتی کار برخی اعضا رو هم به دوش کشیدم ولی کار گروهی در اینجا باید با تفکر بیشتری در انتخاب نفرات همراه بود. در هر صورت الان همه چیز رو منتقل کردم به علی آقا و بقیه کار با خودش ولی میگم که حق با گروه میترا بود که این ترجمه ها رو مجانی به کسی نمیده. اخه ایرانی ها همش میخوان نارو بزنند و فقط کار مفت میخوان. موفق باشید دوستان.

masooumi
07-01-2009, 12:49
100% حرهای آقا مهدی را تایید می کنم !!!

mohammad_1ta
07-01-2009, 12:59
اگه از من کمکی بر میاد، بگین در خدمتم...
(فارسی کردن زبان یا قالب - شمسی کردن تاریخ و...) :46:

masooumi
08-01-2009, 06:05
اگه از من کمکی بر میاد، بگین در خدمتم...
(فارسی کردن زبان یا قالب - شمسی کردن تاریخ و...) :46:

به نظر که به کمک احتیاج داریم ، برای قسمت فارسی کردن قاب (همون چپ به راست و ...) ولی الان روی یک سیستم دیگه کار می کنم ، اون که تموم شد می خوام اینو کامل کنم ، پس شما لطف کن ایمیلت رو برام با پ.خ بفرست .
البته اگر هنوز سر حرفت هستی ، چون دوستان قبلی که اعلام آمادگی کردن بعضی ها حتی به پ.خ اول جواب ندادن!!!:13::41:

veria
08-01-2009, 14:26
منم هستم.
یه کارایی بلدم ولی بیشترین کمک رو در زمینه گرافیک و قالب و ... میتونم بکنم.
برای فارسی سازی هم زبانم خوبه.
ایمیل رو هم فرستادم.

mohammad_1ta
08-01-2009, 14:49
به نظر که به کمک احتیاج داریم ، برای قسمت فارسی کردن قاب (همون چپ به راست و ...) ولی الان روی یک سیستم دیگه کار می کنم ، اون که تموم شد می خوام اینو کامل کنم ، پس شما لطف کن ایمیلت رو برام با پ.خ بفرست .
البته اگر هنوز سر حرفت هستی ، چون دوستان قبلی که اعلام آمادگی کردن بعضی ها حتی به پ.خ اول جواب ندادن!!!:13::41:
نه من سر حرف هستم. :46:
اتفاقاً این چپ به راست کردن قالب و... تخصص منه
اگه از این سیستمی که الان دارین روش کار میکنین، کاری از دست من بر میاد، بگین تا انجام بدم :20:

ایمیل من mr.yekta@yahoo.com (mr.yekta@yahoo.com) هست. ولی چون پر از اسپم شده زیاد چکش نمیکنم...
شما اگه میتونی توی همین جا پیغام خصوصی بده... چون هر روز توی این فرومم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

razavi_uiversity
08-01-2009, 17:43
يه نسخه از اين PrestaShop رو لوكال نصب كردم خيلي باحاله
پايه شدم كه بيام توي ترجمه كمك كنم
(چون پستهام اينجا هنوز بالا نيومده نتونستم پ.خ بدم)

masooumi
09-01-2009, 05:56
نه من سر حرف هستم. :46:
اتفاقاً این چپ به راست کردن قالب و... تخصص منه
اگه از این سیستمی که الان دارین روش کار میکنین، کاری از دست من بر میاد، بگین تا انجام بدم :20:
ایمیل من mr.yekta@yahoo.com (mr.yekta@yahoo.com) هست. ولی چون پر از اسپم شده زیاد چکش نمیکنم...
شما اگه میتونی توی همین جا پیغام خصوصی بده... چون هر روز توی این فرومم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ok حتما ، همینجا براتون پیام میزارم(خوب ایمیل رو که نباید همینجوری توی انجمن بنویسی !!! با یک نرم افزار میل فایندر کارت تمومه :13: )

يه نسخه از اين PrestaShop رو لوكال نصب كردم خيلي باحاله
پايه شدم كه بيام توي ترجمه كمك كنم
(چون پستهام اينجا هنوز بالا نيومده نتونستم پ.خ بدم)

سلام ، شما هم به پی سی خوش آمدید (حتما به شما هم خبر می دهم):10:
(این قوانین جدید اینجا هم جالبه ها !!!)

masooumi
09-01-2009, 06:00
منم هستم.
یه کارایی بلدم ولی بیشترین کمک رو در زمینه گرافیک و قالب و ... میتونم بکنم.
برای فارسی سازی هم زبانم خوبه.
ایمیل رو هم فرستادم.
اتفاقا به کمک شما هم نیاز داریم !!!! ایمیل هم دریافت شد:10:

razavi_uiversity
09-01-2009, 17:58
جناب معصومي من واسه اين استفاده از اين فروشگاه يكم عجله دارم، چون امكاناتش مناسبه ارزش وقت گذاشتن داره، يكمش رو ترجمه كردم، بفرماييد ساير دوستان چه قسمتهايي رو ترجمه كردند تا دوباره كاري نشه
بازهم به دليل اينكه نمي‌تونم پ.خ بدم همينجا ايميلم را اعلام مي‌كنم
razavi_university@yahoo.com
منتظر جوابتون هستم. . .

saron_zm
11-01-2009, 02:02
دوست عزیز
اگه میشه فایلهای ترجمه ش رو برای من ایمیل کنید تا من هم تاریخ و هم تقویم و هم راست به چپ بودنش رو درست کنم . به نظر من این فروشگاه بی نظیر هست و می شه خیلی کارهای حرفه ای باهاش کرد . من دارم اونو برای سیستم های پرداخت ایرانی آماده می کنم . یه سیستم بی نظیر و قدرتمند . اما چون وقت نداشتم که اونو ترجمه کنم از شما می خوام فایلهای ترجمه ی اون رو به طور کامل برام بفرستید تا من اونو به طور کامل شمسی و سازگار با زبان فارسی کنم و حتما برای دسترسی همه توی همین سایت می ذارم . چطوره ؟
اینم بگم که تقویم شمسی دیتالایف کار من بوده .
ایمیل من هست : greyzero.am {at} gmail {dot} com
موفق باشید

saron_zm
11-01-2009, 02:25
دوست عزیز
اگه میشه فایلهای ترجمه ش رو برای من ایمیل کنید تا من هم تاریخ و هم تقویم و هم راست به چپ بودنش رو درست کنم . به نظر من این فروشگاه بی نظیر هست و می شه خیلی کارهای حرفه ای باهاش کرد . من دارم اونو برای سیستم های پرداخت ایرانی آماده می کنم . یه سیستم بی نظیر و قدرتمند . اما چون وقت نداشتم که اونو ترجمه کنم از شما می خوام فایلهای ترجمه ی اون رو به طور کامل برام بفرستید تا من اونو به طور کامل شمسی و سازگار با زبان فارسی کنم و حتما برای دسترسی همه توی همین سایت می ذارم . چطوره ؟
اینو هم بگم که تقویم شمسی دیتالایف کار من بوده .
datalifecms.ir
ایمیل من هست : greyzero.am {at} gmail {dot} com
موفق باشید

masooumi
11-01-2009, 15:03
سلام ، شما چرا دوتا دوتا پست می زنید ؟؟؟
در ضمن این تقویم datalifecms کار شما بوده یا mohammad_1ta ؟؟؟
اولا این که من نگفتم ترجمه کامل هست !!! هنوز نقص داره !!! دوما فارسی کردن تقویم که ارتباطی به فارسی ساز ما نداره ؟ داره ؟
در ضمن بنده گفتم که الان دارم روی چیز دیگه کار می کنم !!! شما یه چند روز (حداکثر تا اول بهمن ) فرصت بدید تا من همه چیز رو جمع و جور کنم !!!
در ضمن توی این مدت شما می تونید ، تاریخ شمسی رو انجام بدید !!! تا وقتی ترجمه را می دهم همه چیز تکمیل بشه و از دوستا گرافیکمون هم بخواهیم کار های قالب رو انجام بدن و همه کار ها تمام بشه !!! ok !!! انجوری فکر کنم بهتر باشه !!!

masooumi
11-01-2009, 15:07
در مورد datalifeCms من هر دو شما رو قبول دارم ، چون توی سایت پشتیبانی شما رو دیدم ولی می خوام ببینم که هر کدوم روی چه بخشی کار کردید !!!

mohammad_1ta
11-01-2009, 15:57
سلام ، شما چرا دوتا دوتا پست می زنید ؟؟؟
در ضمن این تقویم datalifecms کار شما بوده یا mohammad_1ta ؟؟؟
اولا این که من نگفتم ترجمه کامل هست !!! هنوز نقص داره !!! دوما فارسی کردن تقویم که ارتباطی به فارسی ساز ما نداره ؟ داره ؟
در ضمن بنده گفتم که الان دارم روی چیز دیگه کار می کنم !!! شما یه چند روز (حداکثر تا اول بهمن ) فرصت بدید تا من همه چیز رو جمع و جور کنم !!!
در ضمن توی این مدت شما می تونید ، تاریخ شمسی رو انجام بدید !!! تا وقتی ترجمه را می دهم همه چیز تکمیل بشه و از دوستا گرافیکمون هم بخواهیم کار های قالب رو انجام بدن و همه کار ها تمام بشه !!! ok !!! انجوری فکر کنم بهتر باشه !!!

اون تقویم و آرشیو که در صفحه اصلی سایت میبین، کاره سارون عزیز بوده :10: (و خیلی چیزهای دیگه)

من فقط تاریخ مطالب رو شمسی کردم (البته هیچ کاره زیادی نداشت... فقط یه اسکریپت آماده و یه تغییر کد بود)
در کل کاره آقا Saron حرف نداره... توی PHP خیلی وارد هستن :) :35::42:

amin_lni
11-01-2009, 18:55
حالا کی اولین نسخه پرستا رو میدین بیرون ؟ من هم میتونم کمک کنم یه بار هم 40% فارسی کردم بعدش رفتم سراغ ه دروپال و ترجمه ها رو گم کردم .

به حرحال در خدمنیم

yahOO Id : amin_lni

saron_zm
11-01-2009, 22:14
جناب یکتای عزیز تشکر می کنم . شما لطف دارین .
منهم شروع می کنم به شمسی سازی این فروشگاه .
موفق باشید

veria
12-01-2009, 04:01
روی سایت نسخه 1.1 قرار داده شده.
لطفا به صورت مشخص وظیفه ای رو هم به من محول کنید.

masooumi
12-01-2009, 06:17
خوب آقا saron که رفتن سراغ تبدیل تاریخ !! پس دیگه برای ایشون زحمتی نداریم !!!
میمونن 3 نفر دیگه از گروه جدید به غیر خودم !!! و البته 2 تا از دوستان گروه قبلی هم هستن !!!

خوب چند تا مورد :
1- آدرس سایت پرستا به زودی فعال میشه !!
2-انشا الله یک انجمن نصب می کنم توی سایت پرستا که دوستان بحث های مرتبط رو منتقل کنند اونجا !!!(هر چیزی رو نمیشه اینجا گفت )
3-تا شب آمار کامل قسمت های فارسی سازی رو می گم و همینطور تقسیم کار ها !!!!
پس فعلا بای

masooumi
12-01-2009, 06:18
راستش گرافیستمون کی بود ؟
خودش رو آماده کنه باهاش خیلی کار داریم !!

masooumi
12-01-2009, 06:19
دوستان راستی همگی آخرین ورژن رو دانلود کنید !!!(آخرین ورژن پایدار)

mohammad_1ta
12-01-2009, 12:51
جناب یکتای عزیز تشکر می کنم . شما لطف دارین .
منهم شروع می کنم به شمسی سازی این فروشگاه .
موفق باشید

خواهش میکنم :11::40:

دوستان راستی همگی آخرین ورژن رو دانلود کنید !!!(آخرین ورژن پایدار)

همین الان دانلودش کردم... :46:
چقدر فایل زیاد داره :18::31:
---
من برم سراغ کدوم کار؟ قالب یا فایل زبان؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای راحتی دوستان:

veria
12-01-2009, 15:53
گرافیک رو من هستم.
توی سایت جدید هم اگه کاری بود هستم.

mohammad_1ta
12-01-2009, 17:02
دوستان من وقتی آدرس install/index.php رو اجرا میکنم، ارور زیر میاد:

مشکل از EasyPHP هست؟

saron_zm
13-01-2009, 01:29
نه جناب یکتا - این یه ارور دستوری هست .
برای من که به هیچ وجه ارور نداد و مشکلی هم نداشت . این برنامه استاندارد و فوق العاده هست .
چرا از xampp استفاده نمی کنید ؟

veria
13-01-2009, 02:29
من با ومپ خواستم روی لوکال نصب کنم که میگفت gd نداری. با اینکه gd هم فعاله.
ولی روی سرور به راحتی نصب شد.

این تقسیم وظایف چی شد؟ امشب بود دیگه؟

mohammad_1ta
13-01-2009, 09:33
نه جناب یکتا - این یه ارور دستوری هست .
برای من که به هیچ وجه ارور نداد و مشکلی هم نداشت . این برنامه استاندارد و فوق العاده هست .
چرا از xampp استفاده نمی کنید ؟

ارور از پایین بودن ورژن PHP هست. چون توی سایت اصلیش همین ارور رو نوشته بود، دلیلشم این بود که ورژن PHPایم زیر 5 هست.

Xampp حجمش 33 مگابایت هست... من نمیتونم با این دیال آپ دانلود کنم :41:
امشب PHP 5 رو دانلود میکنم (اینم 10 مگ هست... ولی مجبورم) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

masooumi
13-01-2009, 11:29
ارور از پایین بودن ورژن PHP هست. چون توی سایت اصلیش همین ارور رو نوشته بود، دلیلشم این بود که ورژن PHPایم زیر 5 هست.

Xampp حجمش 33 مگابایت هست... من نمیتونم با این دیال آپ دانلود کنم :41:
امشب PHP 5 رو دانلود میکنم (اینم 10 مگ هست... ولی مجبورم) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آفا به هر حال با easy PHP نمی تونی نصب کنی !!!

masooumi
13-01-2009, 11:31
اون ارروز هم به خاطر نسخه php هست ولی بازم با easyphp نمی تونید کار کنید.

masooumi
13-01-2009, 11:43
دوستان یک آدرس انجمن براتون با پیام خصوصی می فرستم ، همگی بیاین اونجا ثبت نام کنید و اونجا ادامه بدیم به صحبت ها ....

در ضمن فعلا آدرس رو عمومی نکنید (به کسی ندید) ، تا ببینیم خدا چی می خواد!!!
یا علی

عليرضا خان
14-01-2009, 15:55
براي پرستا شاپ فارسي ، وبسايت مستقلي وجود داره؟

masooumi
15-01-2009, 01:10
براي پرستا شاپ فارسي ، وبسايت مستقلي وجود داره؟

بله علیرضا جان !!! منتظر باشید به زودی آدرس سایت رو همینجا اعلام میکنیم!!!

عليرضا خان
15-01-2009, 17:08
براي فارسي كردن prestashop چيكار بايد كرد؟

روال ترجمه كردن اين جور چيزها دقيقا به چه صورته؟

--------------

ضمنا لطفا من رو هم توي گروه مترجمين قرار بديد:

rooterspace@yahoo.com

Bill Gates
15-01-2009, 19:49
Xampp حجمش 33 مگابایت هست... من نمیتونم با این دیال آپ دانلود کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

easy php 12 مگ :31:

mohammad_1ta
16-01-2009, 00:11
easy php 12 مگ :31:

Easy PHP دارم.
دیروز هم PHP 5.2 رو دانلود کردم که نسخه ی PHP این Easyphp رو آپگرید کنم.
ولی اصلاً Apache رو Start نمیکرد :41:

DaRiOuShJh
16-01-2009, 00:45
من wamp استفاده میکنم تو اینا برام خوب جواب داده
مدتهاس دارمش

masooumi
16-01-2009, 12:04
سلام آقای یکتا !!! چه خبر کجایید پس !!! از دوستمون آقای saron_zm چه خبر !!!
لطف کنید آی دی یاهوی ایشون رو برام pm بفرستید یا برام off بذارید !

خیلی ممنون

Bill Gates
16-01-2009, 13:06
Easy PHP دارم.
دیروز هم PHP 5.2 رو دانلود کردم که نسخه ی PHP این Easyphp رو آپگرید کنم.
ولی اصلاً Apache رو Start نمیکرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
تنظیمات فایل php رو انجام دادید ؟ اگر ندادین پخ بدین تا بهتون بگم :)

DaRiOuShJh
16-01-2009, 13:18
خوب بچه ها کاراتون در چه حالیه
به جایی رسیدید؟

من که هنوز نمیتونم دانلودش کنم چه برسه به ...

veria
16-01-2009, 14:06
masooumi جان چی شد؟
من هرچی براتون off گذاشتم جواب ندادید.
یه تم روی هاست گذاشته بودم. مناسب بود؟

mohammad_1ta
16-01-2009, 23:45
سلام آقای یکتا !!! چه خبر کجایید پس !!! از دوستمون آقای saron_zm چه خبر !!!
لطف کنید آی دی یاهوی ایشون رو برام pm بفرستید یا برام off بذارید !

خیلی ممنون

سلام،
من که اینجام... شما هنوز کاری نگفتین انجام بدم :)
ID آقای Saron رو ندارم... ایمیلش فکر کنم چند صفحه پیش بود :46:

masooumi
17-01-2009, 00:27
masooumi جان چی شد؟
من هرچی براتون off گذاشتم جواب ندادید.
یه تم روی هاست گذاشته بودم. مناسب بود؟
سلام هیچ off برای من نیومده !!!

masooumi
17-01-2009, 00:29
سلام،
من که اینجام... شما هنوز کاری نگفتین انجام بدم :)
ID آقای Saron رو ندارم... ایمیلش فکر کنم چند صفحه پیش بود :46:

سلام
من فکر کردم شما با saron جان همکاری می کنید !!!!
خوب من اکثرا توی یاهو آنلاینم !!! هر وقت اومدید ، بیان با هم صحبت کنیم !!!
یا علی

masooumi
17-01-2009, 00:36
خوب بچه ها کاراتون در چه حالیه
به جایی رسیدید؟

من که هنوز نمیتونم دانلودش کنم چه برسه به ...

چرا نمی تونید دانلود کنید دوست من ، مگه چه مشکلی هست ؟!

mummified
18-01-2009, 13:34
موفق باشید دوستان

meisam317
26-01-2009, 01:50
سلام چطوری دوستان عزیز متاسفانه من تو فارسی کردن presta shop بد قول شدم . آ[ه سرم خیلی شلوغ بود . شرمنده
کارا به کجا رسیدش حالا میتونم کمک کنم ..
راستی بعد فارسی کردن سیستم مشکلی تو استفاده از قالبها و ماژول ها پیش نمیاد

روح سگ-ولگرد
26-01-2009, 19:07
اون سایت فارسی که تو پست1 داده بودید که مشکل داره.

من در حال تاسیس یه فروشگاه هستم اما به دو زبان انگلیسی و عربی:
1- خبر دارید این سیستم به عربی ترجمه شده یا نه؟
2- به خاطر اپن سرسیش از نظر امنیت مشکل نداره؟ چون می خوام از پیپال و مستر استفاده کنم.
3- برای نصب سیستم توضیحاتی خود سایتش داره یا کلا نیازی به توضیح نداره؟

ممنون

ghaemshahri
27-01-2009, 09:17
سلام بر مهندسین گرامی
من داشتم دنبال یک فروشگاه ساز می گشتم که به این صفحه بر خوردم و 8 صفحه تمام رو زیر رو کردم ولی متاسفانه با اینکه همیشه از فورم پی سی وورلد کمک میگیرم ولی تو این پست فقط دیدم دوستان آسمون و ریسمون رو به هم می بافند !!! و از خود برنامه خبری نیست
به هر حال اسکریپت فارسی شده آماده این نسخه به مبلغ 12000 تومان موجود است زیاد خودتونو خسته نکنید
یا حق

masooumi
27-01-2009, 13:48
سلام بر مهندسین گرامی
من داشتم دنبال یک فروشگاه ساز می گشتم که به این صفحه بر خوردم و 8 صفحه تمام رو زیر رو کردم ولی متاسفانه با اینکه همیشه از فورم پی سی وورلد کمک میگیرم ولی تو این پست فقط دیدم دوستان آسمون و ریسمون رو به هم می بافند !!! و از خود برنامه خبری نیست
به هر حال اسکریپت فارسی شده آماده این نسخه به مبلغ 12000 تومان موجود است زیاد خودتونو خسته نکنید
یا حق
شما می خواهی قیمت بدی و ... ، دیگه لازم نیست فیلم بازی کنی !

mummified
28-01-2009, 22:14
سلام بر مهندسین گرامی
یا حق

دوست گرامی! هر وقت عرق ریختی و زحمت کشیدی تمام فیلدها رو ترجمه کردی و مشکلاتش رو نصبت به فارسی برطرف کردی و اومدی توی یه فروم پر بینندهمثل اینجا که همه دنبال مفت میگردن و یه تشکر خشک و خالی هم نمیکنند نتیجه زحماتت رو رایگان ارائه دادی اونوقت مردی.
نه اینکه بیای نتیجه زحمات دیگران رو برای فروش بذاری.
افتاد الان؟

sam.sum
29-01-2009, 00:12
سلام بر مهندسین گرامی
یا حق

خدایی خیلی تابلو بود این پست جاش اینجا نبود ... کاش بشه اینجور پست هارو پاک کرد..... ولی خودمونیم خدا پدر مادر این کسایی که پرستاشاپ رو نوشتن بیامرزه که واسه جوونای ما تو این بحران بد اقتصادی اشتفال ایجاد کرده d:

mummified
29-01-2009, 00:24
خدایی خیلی تابلو بود این پست جاش اینجا نبود ... کاش بشه اینجور پست هارو پاک کرد..... ولی خودمونیم خدا پدر مادر این کسایی که پرستاشاپ رو نوشتن بیامرزه که واسه جوونای ما تو این بحران بد اقتصادی اشتفال ایجاد کرده d:
خدا لعنتشون کنه که زبان عبری (برای اسرائیل) رو قرار دادند ولی فارسی رو نه.

ENTEZAR
29-01-2009, 11:36
من میخرم.

کسی داره؟

meisam317
21-02-2009, 23:46
من میخرم.

کسی داره؟

منم مایل به خرید هستم :31:

دوستان فقط یه ئوال ماژول ها و کامپوننتها و پوسته های نسخه اصلی رو این فارسی شده نصب میشن یا نه :20:

ama-amir
26-02-2009, 18:02
اوووووووووووووووووووووووو وووووووووووووههههههه
من ماه پيش اومدم شما داشتيد فارسي ميكرديد
هنوز فارسي نكرديد؟
من تا الان اگه خودم تكي دست به كار ميشدم مشهد تيم رو ميتونستم به 10 زبان دنيا ترجمه كنم:d

mummified
27-02-2009, 18:33
اوووووووووووووووووووووووو وووووووووووووههههههه
من ماه پيش اومدم شما داشتيد فارسي ميكرديد
هنوز فارسي نكرديد؟
من تا الان اگه خودم تكي دست به كار ميشدم مشهد تيم رو ميتونستم به 10 زبان دنيا ترجمه كنم:d
بسم الله
ترجمه کن ببینیم چندمرده حلاجی
عرضم به حضورون که ترجمه شده ولی انگیزه ها برای ارائه مفتکی به باد رفت.
با توجه به اینکه ایرانی ها ماشالله هزار ماشالله ....

meisam317
28-02-2009, 11:59
بسم الله

اینا یعنی چی ؟ :31:
بالا خره میدین بیرون این اسکریپ تو یا نه :10:

ماژول ها و مخلفات اون تونسخه فارسی شده کار میکنه یا نه ؟ :11:

sam.sum
28-02-2009, 23:58
بسم الله
به به ..... خوب زودتر می گفتی این همه منتظر نمی شدیم البته به قول خودت ایرانی ها ماشالله هزار ماشالله ..... ما که از این تاپیک ها زیاد دیدیم همه مثل همین بودن...
ولی خدایی یه کسایی مثل آقا فرهاد کم پیدا میشن سیستم (فارسی کامرس) رو رایگان در اختیار دیگران قرار بدن .... تیم آقای معصومی هم زحمت کشیدن بهشون حق می دم که این سیستم رو بخوان بفروشن ولی زودتر از اینا باید به ملت می گفتن

veria
01-03-2009, 10:57
علي جان كجايي؟
آقا يه تماسي با من بگير.

masooumi
01-03-2009, 15:03
سلام
خیلی جالبه که دوستان میان و پست هایی میدهند و مطالبی می نویسند ، کمی به اعمال خودشون فکر کنند !!!
اسم می برم که بدونن منظورم با کیه !
همین جناب P30_P30 شما خوبی ؟؟؟ اونوقتها یادم میاد غیبتون زد ! نه ببخشید ، یکدفعه سرتون شلوغ شد !
همین دو تا دوستی که اومدن و گفتن ما از گروه دیتالایف هستیم و ... و وقت عمل کردن ، یکدفعه جا زدن و جواب ایمیل های منو ندادن !!!
همین ...
اگر این صفحات رو بخونید ، می فهمید که از این دوستان زیاد بودن و هستند ! فقط و فقط 4 نفر مثل مرد اومدن جلو و کار کردند !!!
فقط آقایان mummified و sam.sum و veria و razavi_uiversity ، فقط همینها بودند که با توجه به گرفتاری هاشون که به مراتب بیشتر از همه ما بود ولی مثل مرد به قول خودشون عمل کردند !!!
حرفی برای گفتن نیست ، گفتنی ها رو mummified عزیز گفتند !
موفق باشید

mohammad20005
02-03-2009, 02:12
آقا خيلي كارتون درسته .

اينشاءالله كه توي كارتون موفق باشين .

راستيتش من چيزي از وب سرم نميشه وگرنه كمكتون ميكردم .

ولي گرافيك كار ميكنم . اگه خواستي از لحاظ گرافيكي سايت در خدمتيم .

اينم ايميل من :

gogoli1387@gmail.com

meisam317
02-03-2009, 11:36
چرا ناراحنت میشین وقت امتحانا بود دیگه

mummified
02-03-2009, 21:18
دوستان من خیلی وقته از این پروژه کشیده بیرون.
یعنی وقتی ترجمه ها تحویل آقای معصوی داده شد منم کشیدم بیرون .
به قرآن نه به این سیستم نیاز داشتم و نه دارم و نه سودی نصیبم شده و نه انگیزه مالی داشتم.
قصدم کمک به دوستان بوده.
الانم خوشحالم کهموفق بیرون اومدم.
همینجا اعلام میکنم من دیگه کاری با این پروژه ندارم.
لطفاً‌برخی دوستان که خودشونم بهتر میدونند به من خصوصی نکنند.
موفق باشید
یا علی

ENTEZAR
03-03-2009, 14:45
این هم فارسی شده پرستا شاپ

ENTEZAR
04-03-2009, 08:11
البته دوستان من این را توی گوگل سرچ کردم و پیدا کردم

این را من فارسی نکردم ها .

من باهاش تماس گرفتم گفت 100 تومان تازه گفت برای ماژول بانک هم باید 100 تومان بدید.

اصلا نمی ارزه.

maya2006
25-04-2009, 18:24
حالا که اینطوره من از طریق روبات فایل فارسی رو از سایت foroshgah.net بر میدارم تا حساب کار دستتون بیاد
روباتی دارم جدید جدید!!!!!!!!!!!!!!!!

danyel
26-04-2009, 14:22
شوخی نکن !!!!!!!!!

Molibden
31-07-2011, 13:12
دوستانی که مایل هستن این پروژه رو پیش ببریم همینجا اعلام امادگی کنن
تخصصشون رو هم بگن
HTML - PHP - CSS - Smarty - ...