ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد ویروس Win32/Heur

Morteza_s
26-10-2008, 17:52
دوستان سلام مدتی هست که سیستمم به ویروسی به نام Win32/Heur آلوده شده این ویروس به برنامه های نوشته شده با Visual Studio آسیب می زنه و نمی گذاره اجرا بشن در واقع برنامه هایی (فایل های exe ) که برای اجرا شدن نیاز به Net Framework. دارن رو خراب می کنه در ضمن نمی گذاره ویندوز در حالت Safe Mode بالا بیاد AVG 8 این ویروس رو می شناسه و پاکش هم می کنه، اما دوباره پیداش میشه! با اینکه تمام سیستم و همه درایوها رو اسکن کرد و پاکشون کرد ولی دوباره همه درایوها آلوده میشن! واقعآ خسته شدم دیگه نمی دونم چیکار کنم دوستان اگه آنتی ویروس، برنامه و یا راه حلی می دونید لطفآ راهنمایی کنید

Morteza_s
26-10-2008, 21:31
ببخشید اگه متن پست همه خط شده!

فکر می کنم چون از فایرفاکس استفاده می کنم اینطور شده.

Morteza_s
26-10-2008, 22:45
یه مشکل دیگه هم برام پیش اومده و اونم اینه که بعضی از برنامه ها رو که نصب می کنم بعد از چند ثانیه که اجرا میشن خود به خود بسته میشن!

:41:

Morteza_s
30-10-2008, 08:38
برنامه های نصب شده رو یکی یکی داره از کار می ندازه، حتی آنتی ویروسم هم دیگه اجرا نمیشه!

دوستان لطفآ کمک کنید

amin20
30-10-2008, 15:17
من راه حلی ندارم.ولی اینکه برنامه های نصب شده یکی یکی از کار میفتند فکر میکنم کار avg باشه.احتمالا فایلهای برنامه ها (که ویروسی شدن ) رو پاک میکنه.این فقط یه احتماله.
چون قبلا که از avg استفاده میکردم زیاد با این مشکل مواجه میشدم.

j68719
21-11-2008, 10:15
من هم به این ویروس مبتلا شده ام لطفا یکی یه راه حل بده ...

p_s_m
22-11-2008, 08:08
سعی کنید از آنتی ویروس avira antivir استفاده کنید و روش تنظیمات درست اون هم یاد بگیرید.

ولی فعلا برای رفع این مشکلتون اینجا رو ببینید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید