مشاهده نسخه کامل
: موبایل یا Mp3 Player
iphone3g
25-10-2008, 14:33
سلام
من می خوام یه گوشی یا mp3 player بخرم و فقط کیفیت صدا برام مهمه 400 تومن هم کنار گذاشتم حالا اگه مثلا یه گوشی هست که در حد بهترین mp3 player هاست که چه بهتر چون با یه تیر دو نشون میزنم ولی اگه مثلا یه mp3 player هست که هیچ گوشی تو کیفیت صدا بهش نمیرسه ترجیح میدم اونو بخرم !!
در مورد اینکه "موبایل بخرم یا mp3 player " و اینکه اصولا " کیفیت کدوم یکی بهتره ؟" قبلا یکی دو بار بحث شده ... مثلا پست های من در این تاپیک رو ببین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(پست های 4 و 6)
aria irani
27-10-2008, 14:11
400 تومن میخای پول ام پی تری بدی؟؟؟؟؟؟
بهترین ام پی تری پلیر تو صدا که من دیدم cowon d2 هست. 180 تا 200 تومن 2 گیگش هست خروجی تی وی داره و تاچ اسکرینه 2.5 اینچ .فیلم میتونی باهاش ببینی و تکست بخونی. کارت اس دی هم میخوره . بعدش کریتیو زن 2 گیگ هست. 95 تومن و کارت می خوره 2.5 اینچ ست فیلم و ام پی تری پخش میکنه. و همنطور سامسونگ 2 که 2گیگش 185 تومنه 3اینچ تاچ اسکرینه و بلوتوث داره .منتها یه بدی یا محدویدت داره کارت نمی خوره مگه ظرفیت بالاترش رو اگر نیاز داری بخری کلا کارت خور نداره.یه iriver t60 یا t7 هم میتونی با 40 الی 50 تومن بخرییا مدلهای ارزون خوی از کریتیو بخری و با مابقی پولت هم بری یه موبایل بگیری حالا باز خودت می دونی موبایل هم میشه گرفت ولی شارژش ممکنه بسته به مارکش فرق کنه. من خودم هیچ گدوم از این مارکها رو ندارم ویه جوری مثل شما موندم چی کار کنم!
iphone3g
01-11-2008, 09:32
خیلی ممنون از جوابتون .
من متاسفانه با توصیه یکی از دوستام (که بگم خدا چیکارش کنه ) رفتم ipod خریدم 250 تومن هم پیاده شدم....
خیلی حالم گرفته شد...کیفیت صدای 3250 بهترشه.
خیلی ممنون از جوابتون .
من متاسفانه با توصیه یکی از دوستام (که بگم خدا چیکارش کنه ) رفتم ipod خریدم 250 تومن هم پیاده شدم....
خیلی حالم گرفته شد...کیفیت صدای 3250 بهترشه.
هدفون چی استفاده می کنی ؟ ... (بگذریم که کلا بحث کیفیت صدا ، سلیقه اییه و شدیدا به گوش شنونده و تجربه اش بستگی داره )
aria irani
01-11-2008, 16:46
خب یه هدفون بهتر بخری فایده نداره؟
در ضمن مبارکت باشه. زیاد سخت نگیر
iphone3g
02-11-2008, 07:56
من اول یه Creativve EP-630 داشتم اخیرا هم یه Sony MDR-EX85lp خریدم با همین هدفونا وقتی با N91 یا 3250 ام پی تری گوش میدم واقعا کیفیتشون بالاست مخصوصا وقتی Stereo Widening و Bass Boost رو فعال میکنی تازه Reverb هم دارن که Ipod از امکاناتشون فقط Equaliser رو داره ...
ولی همونطور که آقای Seymour گفتن بحث سلیقس و هر کسی یه نظری داره.
تجربه شخصی من تو کیفیت پخش موبایل میگه که یکی از بهترین پخش کننده ها N81 هست !
خودم در حال حاظر دارم ! صدای بسیار بلند که اگه بخوای تا آخر زیادش کنی واقعاً به گوش اسیب میزنه ! خوبیش اینه که هدفون رو بصورت مستقیم می تونی وصل کنی ! یعنی گوشی N81 خروجی 3.5Mmm داره !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.