ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پهنای باند اینترنت كشور با ۲۵ درصد افزایش به ۴۹ لینك stm۱ رسید



*MiTrA*
25-10-2008, 13:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پهنای باند اینترنت كشور با ۲۵ درصد افزایش به ۴۹ لینك STM۱ رسیده است.
محمدباقر ظهوری‌فر - مدیر عامل شركت ارتباطات زیرساخت - با اعلام این مطلب اظهار كرد: طی شش ماه نخست سال جاری، پهنای باند اینترنت كشور۱۰ لینك STM۱ افزایش یافته است كه با توجه به رشد تقاضا در این بخش این ظر فیت افزایش می‌یابد.
میزان قطعی فیبر نوری كشور به گفته‌ی مدیر عامل شركت ارتباطات زیرساخت از ابتدای سال جاری تاكنون نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۲۰ تا ۲۵ درصد كاهش داشته است كه مهم‌ترین دلیل آن فعالیت استان‌ها و هماهنگی‌شان با وزارت راه و ترابری است.
ظهوری‌فر پیش از این با بیان این كه در حال حاضر ارتباط فیبر نوری كشورمان با كلیه كشورهای همسایه به جز پاكستان برقرار است اظهار كرده بود: البته ما فیبر نوری را تا مرز این كشور نیز برده‌ایم اما به دلیل مشكلات موجود در كشور پاكستان ، هنوز نتوانستند فیبر نوری را در خاك خود بكشند كه این موضوع ممكن است به دلیل نداشتن بودجه‌ی كافی و یا دلایل دیگر باشد.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت بحث قطعی فیبر نوری در كشورمان تصریح كرده بود: یكی از سازمان‌هایی كه در بیشتر مواقع عملكردشان به قطعی فیبر نوری منجر می‌شود وزارت راه و ترابری است كه یكی از مهم‌ترین دلایل كاهش عملكرد مناسب و دقت در انجام فعالیت‌ها در این وزارت‌خانه است.

zed2
26-10-2008, 15:30
الان قیمت هر لینک چقدر شده ( اگر لحاظ کرده باشن)؟