مشاهده نسخه کامل
: کمک در انتخاب Pmp
h.hoseini
24-10-2008, 20:30
سلام.من یه چیزی میخوام که هم audio بخش کنه هم video
pdf reader هم داشته باشه
همینطور رادیو و بلوتوث
نرم افزار و بازی هم روش نصب شه
اگه همچین چیزی دارید معرفی کنید
بعضی از امکاناتی که شما می خوای رو تقریبا هر mp3 player (یا حالا PMP) متوسط به بالایی داره : صوتی - تصویری - رادیو
اما بازی رو فقط بعضی ها دارن ، بلوتوث و pdf رو هم شاید در حد 1-2 مدل ...
بودجه شما چقدره ؟ ...
بهرحال کلا اگه فرض کنیم بودجه ات زیر 200 تومنه و هدفت هم امکانات متنوعه ، P2 از سامسونگ واسه شما مناسبه ... اگه واقعا بودجه خرید یه PMP رو داری (=250 تومن و بالاتر) ، خب مثلا W7 از iriver رو شاید بتونی تهران پیدا کنی : 285 تومن ... کارای گرونتر هم مثلا آیپاد تاچ هست که میره بالای 300 تومن و ...
h.hoseini
25-10-2008, 14:41
بودجه حدود 200 - 250
بودجه ات خوبه ؛ هرچند پیشنهادهای من همیناس که گفتم تقریبا ...
نگفتی که نظرت در مورد محدودیت حمایت از pdf چیه ... دیدم که توی تاپیک P2 هم سوال کرده بودی در این مورد ... حالا ایشالا که واسه اون مدل بیاد ... اما اصولا این قضیه به سخت افزار مربوطه تا نرم افزار .. یعنی حمایت از pdf نیاز به سخت افزار قوی داره ... شما اگه با لپ تاپ هم بخوای pdf باز کنی یه مکثی داره ... یعنی باز کردن pdf منابع پردازشی حسابی می خواد ... مثلا اپیاد تاچ می تونه این کار رو بکنه ...
h.hoseini
26-10-2008, 19:19
اگه امکان داره کمی اطلاعات درباره w7 بزارید
8 گیگ - حافظه می خوره - ضبط و رادیو و صفحه لمسی ... 3 اینچ صفحه نمایش ... فایل های pdf و کارای office رو هم می تونه نمایش بده (بعد از یه مرحله تبدیل البته) ... دیکشنری و چیزای دیگه هم داره ...
واسه اطمینان از موجود بودنش یه زنگ اینجا بزن : 88892426 (رایتک) .. البته پایتخت هم باید داشته باشه ، اما من تلفن یا آدرس خاصی ندارم ...
----
بازم میگم : باید نیازهات رو اولویت بندی کنی ؛ اگه بلوتوث می خوای P2 .. اگه حمایت (نسبی) از pdf و فرمت های متنی می خوای w7 ... اگه کیفیت صوتی و تصویری می خوای D2 ..
h.hoseini
27-10-2008, 19:08
p2 که اسپیکر نداره
W7 و D2 چطور داره؟
قیمتا چطوره؟
p2 که اسپیکر نداره
W7 و D2 چطور داره؟
قیمتا چطوره؟
P2 اسپیکر نداره .. کلا مدلهای خیلی معدودی اسپیکر دارن ... (مثلا s5 سامسونگ که 8 گیگش 250 تومنه هم هست ... کلا Iriver چندتا محصول با اسپیکر داره : e100 که گیر میاد - X20 که شاید گیر بیاد و همین W7 هم هست)
w7 بلندگو داره ... D2 نداره ...
aria irani
28-10-2008, 20:04
e100 ال سی دیش یکم مورد داره زاویه دیدش کمه . از طرفین. ولی امکانات کاملی داره 4 گیگش 115 تومنه. x20 که باطریش مثل موبایل در میاد و اسپیکر داره منتها مثل e100 text ساپورت نمی کنه و ال سی دیش کوچیکتر ومنوها قشنگتره تا حدی.
سونی Nw-a800 که جدیدا وارد بازار شده ، با کیفیتی بسیار بسیار عالی ،
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.