مشاهده نسخه کامل
: ریست نشدن کامپیوتر
mahdi_a82
24-10-2008, 18:50
هر موقع کامپیوترم را ریست میکنم خاموش میشه چه تو ویندوز، چه تو داس، چه اول روشن شدن کامپیوتر. هم با ریست کامپیوتر و هم با ctrl+alt+delete خلاصه ریست نمی شه، مثلاً تو تنظیمات بایوس که می رم و یه تغییری می دم و به F10 رو می زنم که تغییرات ذخیره بشه و ریست کنه، تغییرات که ذخیره می شه ولی خاموش می کنه. پاور هم نیست چون گرین 380 ریل هستش. سیستم هم خیلی بالا نیست
MB: asus m3n78-eh
RAM: 4GB (4*1GB) 800
vga: 8500GT
حتی با کارت گرافیک دیگه و رم دیگه ... خلاصه همه رو عوض کردم نشد که نشد؟
من با یک نوع مادر برد ابیت همین مسئله را داشتم ، بایوس را اپدیت کردم همه چیز درست شد ، البته شما نباید چون مثلا پاورتون گرین هست زیادی بهش اطمینان داشته باشید ، بهتره با یک پاور دیگه هم امتحان کنید ، مطلب دیگه این که همه کانکتور ها را چک کنید و در اخر مادر برد های جدید در بعضی موارد وقتی ریست میشند تا چند لحظه سیستم کار نمیکنه و دو باره سیستم راه اندازی میشه این موضوع را هم تست کنید .
aaaammmm87
25-10-2008, 10:26
بهتره كه تنظيمات ستاپ كامت رو يه بار defualt كني
mahdi_a82
29-10-2008, 06:06
امیرجون کارای که گفتی اولین کارایی بود که انجام دادم. مال اون کارای ابتدایی که گفتی نیست.
aaaammmm87 عزیر وقتی میگن بایوس رو آپدیت کردم یعنی تنظیمات بایوس (ستاپ) رو حتما دیفالت کردم هرچند که بعد از آپدیت خودش تنظیمات رو دیفالت میکنه.
حتی بعد از آپدیت بایوس سیستم شروع به ریست کرد ولی خاموش شد، هرچند که وقتی روشن شد بایوس آپدیت شده بود.
فقط پاور میتونه مشکل داشته باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.