ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کممممممممک!گوشیم start-up نمیشه!

maxoud
24-10-2008, 11:32
امروز داشتم با برنامه ی جدیدی که رو گوشیم نصب کرده بودم(Gdesk) ور میرفتم که گوشیم رو اون برنامه هنگ کرد.دکمه ی منو رو زدم که با task manager برنامه هه رو ببندم که اونم هنگ کرد خلاصه مجبور شدم گوشی رو خاموش کردم.حالا وقتی دوباره روشنش کردم صفحه ی اول که روش نوشته نوکیا میاد ولی بعد از اون که همیشه ازم پسورد می خواستو بعد هم آهنگ اولیه رو میزد و داخل می شد نمیاد.رو همون صفحه ی سفید اولی گیر میکنه هر چند دقیقه یه بار هم مینوسه :

phone start-up failed.contact the retailer

بد جوری حالم گرفته شد ظاهر ویستا نخواستم بابا حداقل گوشیم کار کنه!!:41:

گوشیمم که ان 81 که...

mehrantriple
24-10-2008, 11:45
سلام دوست عزیز مشکل از این برنامه نباید باشه.
گوشی رو فلش کردین؟

sarmast65_ata
24-10-2008, 14:59
سلام عزیز
خوبه این بحث رو اینجا عنوان نمیکردی و عنوان تاپیک رو میدیدی ولی حالا که پرسیدی بهت بگم نباید مشگل از این برنامه باشه ولی این مشگل برای من هم قبلآ بوجود اومده بود شما برنامه رو روی مموری کارت ریختی؟ یک بار مموریتو از گوشی دربیار بعد روشن بکن ببینی چی میشه به احتمال زیاد گوشیت باید بیاد بالا حالا که اومد بالا مموریتو بزار توی گوشی و برنامه ایی که نصب کردی روی گوشیت رو پاک کن اگه بازم توی روشن خاموش کردن مشگل داشتی مموریتو یک بار فرمت کن.
موفق باشی

maxoud
24-10-2008, 18:10
ببخشید که انجا پست کردم آخه خیلی اضطراری بود...

ان 81 8 گیگه مموری نداره.به توصیه یکی از دوستان(legend) با دکمه های * و 3 و سبز موقع روشن کردن گوشی رو فرمت کردمو با وجود اینکه برنامه هام پاک شد اما در هر صورت گوشی بالا اومد.

به هر حال مشکل حل شد دیگه این تایپیکو ادامه ندید.

مرسی