مشاهده نسخه کامل
: دمای cpu core 2 quad 6600
hadi_vazi
23-10-2008, 19:47
با سلام من cpu core 2 quad 6600 دارم تو نرم افزار pcwizard دمای طبیعی سی پی یو رو 34 میزنه وقتی نرم افزار prime 95 تست می کنم دمای سی پی یو همون 34 میمونه ولی هر کدوم از هسته ها به 72 میرسه.ملاک دمای بالای cpu کدومه؟ هسته یا خود cpu?اگه هسته:دمای بالایی؟راه کم کردنش چیه؟اصلا این سی پی یو رو با تغییر فن میشه انتظار داشت دماشو خوب پایین اورد؟یا نباشم اگه یه فن تو قیمت 40000 تومن بخرم تا چقدر می تونم دماش رو پایین بیارم؟ممنون.قابل ذکر که این اطلاعات بعد از اورکلاک پردازنده است.در ضمن کیس من هم قدیمیه خیلی وضعیت دمای داخلش خوب نیست چون فن نداره.
سلام
دما بعد از استفاده از Prime 95 عادیه که به این دما میرسه ولی اون 34 در حالتی که شما میگید وضع کیس هم زیاد خوب نیست کمی مشکوکه ... بهتره با نرم افزار های دیگه ببینید دما رو ...
من هم همین پردازنده رو دارم و دما در حالت عادی در بین 50-60 متغیر است ...
با هزینه ی 40 تومان و شاید کمی بیشتر میتونید Tuniq Tower 120 رو با نمایندگی آینده سیما تهیه کنید که توی سایت Green-Case.com میتونید مشخصاتش رو ببینید ! ببخشید که لینک نمیذارم برام سخته دیال آپی ...
peyman_nn
24-10-2008, 00:06
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی جالبه که دمای شما این قدر پایین هستش
من هم از همین پردازنده استفاده می کنم و وقتی هم که دما را هم با easy tone و هم با اورست اندازه گیری می کنم دما cpu من در حالت عادی زیر 42 نمیاد
بهتره که باز هم با نرم افزار های دیگه هم یه تستی برنید
سلام
دما بعد از استفاده از Prime 95 عادیه که به این دما میرسه ولی اون 34 در حالتی که شما میگید وضع کیس هم زیاد خوب نیست کمی مشکوکه ... بهتره با نرم افزار های دیگه ببینید دما رو ...
من هم همین پردازنده رو دارم و دما در حالت عادی در بین 50-60 متغیر است ...
با هزینه ی 40 تومان و شاید کمی بیشتر میتونید Tuniq Tower 120 رو با نمایندگی آینده سیما تهیه کنید که توی سایت Green-Case.com میتونید مشخصاتش رو ببینید ! ببخشید که لینک نمیذارم برام سخته دیال آپی ...
مشکوک نیست بلکه مادربورد ایشون به احتمال زیاد خاصیت power saving داره و clock سی پی یو در حالت idle پایین میاره در نتیجه حرارت کمتری ایجاد میشه ...
hadi_vazi
25-10-2008, 11:14
ممنون از لطف همتون من تازه فکر می کردم دمای cpu بالا تازه فهمیدم پایینه تازه به فکر خمیر سلیکن بودم و فن مناسب تر پس در این صورت خیلی واجب نیست برم دنبالشون در ضمن من فردا با نرم افزار real temp آزمایشش می کنم که فکر کنم معتبرترین نرم افزار واسه این تست باشه جوابش رو براتون می ذارم.البته اگه بچه دانلود رایگانش رو اینجا بذارن ممنون میشم.من تو قسمت معرفی و دانلود نرم افزار 48 ساعت پیش درخواست دادم جوابی نگرفتم.البته تو سایت های معتبر دانلودش کردم ولی نمی دونم نه ورژن 2.7 نه 2.5 رو سیستمم اجرا نمیشه سیستمم ویستاست.
hadi_vazi
28-10-2008, 09:16
من دیروز با نرم افزار real temp هم ازمایش کردم در حالت معمول cpu دمای 33 و بقیه هسته ها هم به هم ترتیب بود خدا رو شکر پس یک جا بخت با ما یار بود و ما شانس آوردیم cpu از همه خنک تره.:31:
hadi_vazi
28-10-2008, 09:27
راستی یه سوال من مادربردم گیگابایت مدل p35ds3l هستش دیشب خواستم حداکثر فرکانس رو امتحان کنم با multipier 9x به فرکانس 390 رسیدم بعد از اون دیگه سیستم بالا نمی و مد ولی با multipiere 8x به فرکانس 405 هم رسیدم و راحت بالا اومد دلیلش چیه راه حلش چیه اخه با 8 cpuبه 3.2 بیشتر نمیرسه کاریش میشه کرد که با 9 به این فرکانس برسم؟
hadi_vazi
28-10-2008, 09:29
با مادر برد من حداکثر به چه فرکانسی می شه رسید بالا بردنش به چی بستگی داره که بتونه سیستم بوت بشه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.